# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SIGH’dan yeni şarkı
02.04.2015

Kaedit Nos Pestis.

Son albümü ”In Somniphobia”yı 2012 yılında çıkaran Japon black metal grubu SIGH, 4 Mayıs’ta çıkaracağı yeni albümü ”Graveward”dan ”Kaedit Nos Pestis” isimli şarkısını yayınladı.

Grup daha önce de TRIVIUM’un esas adamı Matt Heafy’nin konuk vokal olarak yer aldığı “Out of the Gray” isimli şarkısının klibini paylaşmıştı.

Matt Heafy’nin yanı sıra DRAGONFORCE’dan Fred Leclercq, SHINING’den Niklas Kvarforth ve yakında ülkemizde ağırlayacağımız ROTTING CHRIST’dan Salkis Tolis’in de konuk olarak yer alacağı açıklanan albümün kapağı ve şarkı listesi ise şöyle:

01. Kaedit Nos Pestis
02. Graveward
03. The Tombfiller
04. The Forlorn
05. The Molesters Of My Soul
06. Out Of The Grave
07. The Trial By The Dead
08. The Casketburner
09. A Messenger From Tomorrow

  Yorum alanı

“SIGH’dan yeni şarkı” yazısına 6 yorum var

  1. B U R Z U M says:

    kapak çok fazla beğendim.

    TAAKE

    @B U R Z U M, +1 kapak iyi zaten son eserlerinde bu grup çok iyi kapaklar yapıyor,onun için hemen kapağa baktım,yalnız bi önceki albüm kapağı nerdeyse tüm müzik alemindeki kapakları tokatlar

  2. Osman says:

    ALLLLLLAAAAAAAAAAAHHHHHGGGJAUFAJFJAKGAI

  3. İki şarkı birbiriyle baya alakasız gibi geldi ama, Out of The Grave’i daha fazla olmak üzere, ikisini de ayrı ayrı baya sevdim. Açıklanan konuklar ve önceki albümün hastalıklı ama bir o kadar da tatlı havasını da düşününce albüme dair beklentilerim yüksek olmak durumunda kalıyor.
    OUT OF THE GRAVEE
    dıınıınım
    OUT OF THE GRAVE
    dıınıınınım

  4. crowkiller says:

    şu an bu albümü dinlemekteyim ve resmen holy şit modundayım, mükemmele yakın bir albüm olmuş, biraz daha zaman gerek karar vermek için ama bu albüm mardukun yeni albümüyle birlikte en yılın en iyileri listemde

  5. Osman says:

    Süper albüm fakat muhtemelen Scenes from Hell muamelesi görecek. Ama benim gibi trve biraderlerin de bildiği gibi, boktan prodüksiyon candır.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.