# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
OCEANO’dan yeni klip
15.05.2015

Dead Planet.

Chicagolu deathcore grubu OCEANO, 24 Mart’ta çıkardığı yeni albümü “Ascendants“dan “Dead Planet”e çektiği klibi paylaştı.

Albümden “Dawn of Descent”e çekilen 3D şarkı sözü videosu da aşağıda.

Albümün kapağı ve şarkı listesi şöyle:

01.Nephilim
02.Transient Gateways
03.The World Engine
04.Dead Planet
05.The Taken
06.Dawn Of Descent
07.The Dulce Incident
08.Arc Of Creation
09.External Existence

  Yorum alanı

“OCEANO’dan yeni klip” yazısına 7 yorum var

  1. şarkı türüne göre vasat oğlu vasat ama 3D klibin hakkını yemiyeyim. bazı kısımlarda irkilip sol elimi wasd’ye koyup sağ elimle de seri tıklamalar yapıp çıkan canavarları öldürmeye çalıştım. güzel bir deneyimdi.

  2. sezarın hakkı sezara ilk şarkı ne kadar vasatsa Transient Gateways’de o derece güzel bir şarkı olmuş.

    Cattle Bilmemne

    @ismail vilehand, Rezalet bir şarkı bence. :D

    ismail vilehand

    @Cattle Bilmemne, rezalet bulman gayet normal onda bir sıkıntı yok ama neden bunu benim yorumu cevaplayarak birde sonuna gülücük koyarak belirtiyorsun ki? sonuçta ben Oceano’nun menajeri veya Earache Records çalışanı değilim.

    hadi hepsini geçtim neden rezalet bulduğunun altını doldursan mesela o da yeterli olurdu. beni az çok biliyosundur. büyük, küçük, kadrolu eleman vesaire demeden herkesle aynı seviyede efendi gibi müzik konuşan, tartışan bi adamım. ama böyle 0-6 yaş tarzı yorumlar yaparsan bu iş olmaz. onu belirtmek istedim sadece.

  3. B U R Z U M says:

    Bildigim bi grup degil ama parcanin gideri var bence.

  4. Valla tadımlığı 1.35′e kadar mı ne dinledim durdurdum zira tadı kaçmasın, lezzetini albüme saklasın dedim. Oceano’nun da yeni albüm geliyor aqmun piyasası ne güzelleşiyor lan. Gorgoroth,Drudkh,Oceano, A Forest of Stars…

    Oceano bana kalırsa dünyada Deathcore’u en katıksız yapanlardan. Ben bu adamların melodi duyumsamalarına biterim. Şu grubu ilk “bu ne lan siyahi vokal mi? hemde Metal’ de ahahah” diyerek mal gibi garipsemiş ve salla demiştim. Sonra bir dinledim, iki dinledim, 50 dinledim. Adam’ın vokali arada BDM / Guttural’e kaydırması bile Deathcore türünde nadidelerinden biri.Slamming’de de harikalardır. Riffler, Slammler,Cathcyler,Gutturaller…

    Yeni albümde de besbelli yenilikleri var özellikle de atmosfer anlamında. Müzikal anlamda kötü iş yapamayan adamlardan…

  5. Rashid says:

    The Taken ve Dead Planet şarkılarını klipleri sayelerinde dinledim ve baya-baya beğendim. Özellikle de vokali. Zaten deathcore türünü dinlediğimde ilk vokallere dikkat ederim. Adam Warren ismini bundan sonra gördüğüm yerde dinlemeğe koyulacağım :D Albümü tam dinledikten sonra eski albümlerini de bir kurcalayasım var.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.