# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
CRADLE OF FILTH’ten klip
05.12.2015

Blackest Magick In Practice

CRADLE OF FILTH, son albümü “Hammer of the Witches“dan “Blackest Magick in Practice”in klibini sundu.

Daha önce albümden “Deflowering The Maidenhead, Displeasuring The Goddess” isimli parçanın şarkı sözü videosu paylaşılmıştı.

“Right Wing Of The Garden Triptych” isimli şarkıya çekilen klip de burada:

Albüm detayları aşağıdaki gibi.

01. Walpurgis Eve
02. Yours Immortally…
03. Enshrined In Crematoria
04. Deflowering The Maidenhead, Displeasuring The Goddess
05. Blackest Magick In Practice
06. The Monstrous Sabbat (Summoning The Coven) 
07. Hammer Of The Witches
08. Right Wing Of The Garden Triptych
09. The Vampyre At My Side
10. Onward Christian Soldiers
11. Blooding The Hounds Of Hell

 

  Yorum alanı

“CRADLE OF FILTH’ten klip” yazısına 24 yorum var

  1. Cattle Bilmemne says:

    Çok boktan bir albüm de olabilir gayet iyi bir albüm de. (Boktan olma ihtimali daha yüksek olmakla beraber)

  2. Rosemary says:

    Gruba pis bakışlı elemanların girmesinden dolayı yeni albüm için heyecanlıyım. Albüm, adamların bakışlarından daha çirkef olursa tadından yenmez.

  3. Rashid says:

    “The Manticore and Other Horrors” faciasından sonra umarım “Darkly, Darkly, Venus Aversa” kıvamında bir albüm gelir. Üyelerin çoğu değişti (tabii ki de hiç kimse buna şaşırmadı) ve yeni üyelerin de nasıl etki edeceklerini merak ediyorum.

  4. swedish says:

    Dani gittikçe orklara benzemeye başladı.

  5. Bloodshot says:

    Bence ortada artık Cradle of filth diye bir oluşum yok. sadece Dani’nin para kazanma amacı ile yürüttüğü bir isim var ve gerek yaptığı müzik gerekse imajı ile benim dinlediğim ve yaptığı müzik ile işte istediğim müzik bu dediğim cradle ile hiçbir alakası yok. Onun için yeni albüm çıkartmaları beni zerre kadar heyecanlandırmıyor.Yazık…

  6. InkognitOwl says:

    Muazzam bir kapak, ve şimdiye kadarki en etkileyici kapakları bence. İlk defa 3 yıl ara vermişlerdi iki albüm arasında, ve ilk dönemlerinin en karakteristik yönlerinden biri olan çift gitar armonileri çokça olacakmış albümde. Umarım bol ilhamlı bir albüm olur.

  7. Görkem Yücesoy says:

    Ya tamam çıplak kadınıdır memesidir bunlar iyi hoş da kurulduğundan beri artwork’leri olsun albüm kapakları olsun bi vazgeçmediler. Arada bir şaşırtıcı bir şey yapın bari.

  8. Eric E. says:

    Cradle’in album kapaklarini seviyorum ama muzigini sevmiyorum.

  9. InkognitOwl says:

    Gitarlar teknik ve çok iyi çalınmış, Cradle’a göre. Manticore’daki gibi trampet tonu önde ve hafif rahatsız edici. Genel sound olarak çok daha iyi ama burada duyduğum sound. Şarkı ve klip ise değişik olmuş.

  10. Sacrifist says:

    Başıma birşey gelmeyecekse ben klibi de parçayıda beğendim.

  11. B U R Z U M says:

    Sıfır beklenti ile cerezlik olarak dinledim ve baya sevdim lan.

  12. patognomonic says:

    Hmm thornographyden tadlar var şarkıda.İyiye işaret

  13. Belus says:

    Yıllar sonra bir cradle şarkısını sevmek epey enteresan geldi

  14. Koralp says:

    Ne yalan söyleyeyim ben de beğendim. Benim de beklentim yoktu ama şu şarkıdan sonra merak etmeye başladım albümü, hadi bakalım.

  15. Cattle Bilmemne says:

    Şarkı net güzel; bol riffli, black metal etkili, Nymphetamine dönemi sikko groove soundundan arındırılmış, bir önceki albümün klip şarkısından üç kat daha zengin ve melodik bir şarkı. Klip de güzel, Dani imajı tutturmuş bu sefer, yine abartı ama ürkütücü.

  16. Rashid says:

    Eğer diğer şarkılarda ortalama olarak klipdeki şarkı tadındaysa dinlenilebilir bir albüm olacağı kesin. Ulan Dani yine bulmuş bir güzel sesli klavyeciyi.

  17. InkognitOwl says:

    2000 öncesi dönemleri kendi aşılamazlığını oluşturmuştu bence zaten, ama sonraki Cradle’ın en iyi albümü gelebilir bence, şarkı acayip iyi. Trampet fazla gürültülü, onun dışında beklediğim Cradle buydu. Godspeed on the Devil’s Thunder’ı bile aşabilirler bence bu albümle.

  18. Cattle Bilmemne says:

    Beni şaşırtmaya devam ediyorsun Dani, yine yoğun black metal etkili, melodik ve sert bir şarkı olmuş üstelik ikinci yarısı olabilince gotik. Solo bile var lan hemde iki tane ve güzel!!! :p Şaka maka Midian’la kapışabilecek bir albüm geliyor gibime geliyor.

  19. Rosemary says:

    An itibarıyla beklentim tavan yaptı. Vokaller ve gitar işçiliği oldukça iyi. Sağlam bir Cof şarkısında her an neyin ne olacağı belli değildir zaten, tam solo beklediğimiz anda keskin bir gitar dönüşü olur veya şarkı çok başka bir yapıya bürünür ve şarkı içinde şarkı dinlemeye başlarız. İşte bu albümle bu orijinalliği tekrardan yakalayacak gibi.

  20. Ugur says:

    Son albümle iyice vasatlaşmışlardı fakat bu sefer iyi bir albüm geliyor sanırım.İki şarkı da özenilmiş gayet sağlam parçalar.

    Deflowering The Maidenhead’de 5.59′da giren solo çok güzel lan.İşte böyle coşkulu şeyler dinlemek istiyoruz.

  21. Koralp says:

    Yayınladıkları son şarkı sanırım içlerindeki en iyisi. Şahane bir albüm bizi bekliyor anlaşılan. Albümün tamamını dinlemeye sabırsızlanıyorum ancak geri kalanı beklentimin altında gelse bile şu üç şarkı yeter de artar.

  22. Rosemary says:

    Böyle giderse sanıyorum ki grubun azılı düşmanları dışında çoğu kişinin en iyiler listesine girecek yeni albüm.

    Allender’in şutlanmasının ne derece doğru bir hamle olduğu da açığa çıktı. Yeni gitaristler sayesinde şarkılar daha bir progresif yön kazanmış oldu.

  23. InkognitOwl says:

    “InkognitOwl” nick’inden buna terfi ettim. Nick demişken,

    Davulcu Nick Barker gittikten sonraki, yani Midian’la başlayacak sürecin en iyi albümü hala olabilir, ama yayınlanan 3 şarkı arasında tek “vaov” olduğum şarkı Deflowering… maalesef. Şarkı bazında Midian, sound bazında da Godspeed daha avantajlı gibi dursa da, gitarlar yeni dönem Cradle’ı içinde en iyi burada duyduklarımız bence. Dani’nin vokalleri de, Godspeed’den daha iyi gibi duruyor (O dönemki özellikle tiz çığlıkları iyi değildi bence.). 3 şarkı da, gitarlardaki ustalık ve sololar dışında birbirinden epey farklı tınlasa da, bu bir avantaj ve zenginlik mi olacak dezavantaj ve çorba gibi mi albümün tümünü dinleyince göreceğiz. “Enshrined…”da da çok iyiydi özellikle sololar bence.

    Izvorheirr

    @InkognitOwl, Terfi ettiğim buydu, denişmeyi unutmuşum ahah.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.