# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SAVATAGE 23 aradan sonra yeni albümünü önümüzdeki yıl çıkaracağını açıkladı
01.05.2023

Olası albüm adı da var.

Wacken 2014 için tekrar bir araya gelen ve çok uzun bir aradan sonra ilk kez tekrar canlı çalan SAVATAGE’da gitarist Chris Caffery, o yıl yaptığı açıklamada grubun Wacken sonrasında da yeni bir şeyler yapabileceğini söylemişti. Lakin yıllar geçse de SAVATAGE gölgeler arasında beklemeyi sürdürmüştü. Jon Oliva’dan gelen yeni açıklamaya göre SAVATAGE gerçekten de yeni albümü üzerinde çalışıyor ve albüm seneye ortamlarda olacak. Albümün çalışma sürecindeki adı, değişme ihtimaliyle birlikte “Curtain Call“muş.

Grubun gitaristi Al Pitrelli, 2020′deki bir röportajında Jon Oliva’nın yeni bir şeyler üzerinde çalıştığını ve bunların yeni SAVATAGE materyali olabileceğini ifade etmişti. Ocak 2022′de de Chris Caffery’den yeni bir açıklama gelmişti.

Şu sıralarda bir şeyler yazıyoruz ve albüm hakkında konuşuyoruz. Uzun zaman sonra ilk kez Jon’la telefondan birbirimize rifler, şarkılar gönderiyoruz ve elimde çok iyi şeyler var. Jon yazdığım şarkılardan birini çok sevdi ve ben de bu şarkının iyi bir yola çıkış şarkısı olduğunu düşünüyorum. Şarkıdan “The Dungeous Are Calling Again” diye bahsediyoruz ve gerçekten çok, çok, çok iyi bir metal şarkısı. Neler olacağını göreceğiz. Pek çok insanın yeni bir SAVATAGE albümü beklediğini biliyorum ve bence çarklar dönmeye başladı. Gerçekleşecek mi bilmiyorum, ancak bir şeyler olmaya başladı. Bu konuda daima iyimser oldum ve her zaman olumlu yaklaştım; 20 yıldır bu şekildeyim. Umarım bunu başarır ve yeni bir albüm yayınlarız, çünkü zaman geçiyor ve hiçbirimiz gençleşmiyoruz.

  Yorum alanı

“SAVATAGE 23 aradan sonra yeni albümünü önümüzdeki yıl çıkaracağını açıkladı” yazısına 13 yorum var

  1. ali ihsan balı says:

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  2. WowowowowoWOWOWOWOWOWOWOW????

  3. Sodom büyükşehir belediye says:

    Sevinsem mi… arada kaldım biraz.Jon Oliva kendi grubunda az çok yaşatıyodu zaten eski savatage ruhunu.Sadece Savatage etiketini kullanmanın ötesinde güzel bir geri dönüş albümü ben de görmek isterim tabii.

  4. Tcan says:

    harika bir haber , sahsen tüm diskografiyi henüz dinlemememe ve Jon Olivia’S Paine de pek bakmamama rağmen , yeni albüm cıkarsa direk dinlerim gibi geliyor ,cünkü savatage in yeri ayrı bende bir dönem sırf onu dinlerdim ,

  5. Bende Saklı Kalsın says:

    Kadro?

  6. OnurOnur says:

    Ara başlığa yeni dikkat ettim ben ahahah mendilide var

  7. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  8. enemyofgod says:

    AAAAAAAAAAAAAAAAA

  9. blastrula says:

    Wacken 2015′te bir araya geldiler, şahidim

  10. emre says:

    Hiç ümidim kalmamıştı yeni bir albüm için, müthiş haber :)))

  11. mandrake says:

    Mikemmel haber.

  12. dice says:

    harika bir haber dememle dememem arasında sitede herhangi bir farklılık olmayacak belki ama, harika bir haber ya çünkü savatage.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.