# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Jesper Strömblad THE RESISTANCE’tan ayrıldı
15.03.2016

Depresyon?

Eski IN FLAMES, THE HAUNTED üyelerinden oluşan ve yeni albümü “Coup de Grâce“yı 22 Ocak’ta yayınlayan THE RESISTANCE, gitarist Jesper Stömblad’la yollarını ayırdığını duyurdu. Jesper’ın depresyon konusunda yıllardır yaşadığı olumsuzlukların gruba da zarar verdiğini ifade eden THE RESISTANCE, Jeper’a her türlü bol şans dilediklerini ve arkadaşça ayrıldıklarını ifade etmiş. Gruptan ayrılışını doğrulayan Ströblad ise, ayrılığın dostça olduğunu, ancak sebebin grup tarafından ifade edildiği üzere depresyon olmadığını belirtmiş. Strömblad’ın açıklaması şöyle:

THE RESISTANCE’ın sayfasından gruptan ayrıldığım haberini okudum. Evet, ayrıldım. Ancak bunun sebebinin depresyon olduğundan haberim yoktu. Geçen sene benim için korkunçtu. Bunu kesinlikle kabul ediyorum. Alkoliğim ve grup da bundan kötü şekilde etkilendi. Ancak bu sırada yaşadıklarım hayata olan bakışımı değiştirdi ve hayata dair kararlar vermede ve gitmek istediğim yolu seçmede bana yol gösterdi. Kendimi tümüyle metale vermek istedim, ama sonra “Scars”ı yaptım. Bu benim köşede yığılıp kalmış bir ayyaş olmadığımın kanıtıydı. Hepimizi için zor dönemlerdi ve sıkıntılar yaşandı. Eski grup arkadaşlarım hakkında kötü bir kelime dahi etmeyeceğim. Her zaman çok destekleyici oldular, ancak bir hikâyenin her zaman birden çok tarafı vardır. Onlara en iyi dileklerimi yolluyorum. Depresyonuma gelince, onu uzun süredir görmedim, bu yüzden de THE RESISTANCE sayfasında gördüğüm depresyon ifadesi beni epey şaşırttı. Depresyon konusunu kontrolüm altına aldım ve hiç olmadığı kadar iyiyim. Marco, Chris, Rob ve Daniel’a yapacakları her şeyde bol şanslar!

Albüm detayları da aşağıda, ama önce yeni şarkı sözü videosu “For the Venom”ı izleyelim.

“Death Blow” da aşağıda.

Detaylar da hazır.

Detaylar için sizi hiç uğraştırmayalım.

01. Death March
02. I Welcome Death
03. Smallest Creep
04. Violator
05. Felony
06. Death Blow
07. Resolution
08. World Order
09. Enslavement
10. Art Of Murder
11. For The Venom
12. The Drowning
13. As It All Came Down

THE RESISTANCE geçtiğimiz Şubat ayında da “Torture Tactics” isimli bir mini albüm yayınlamıştı. O albümden “Dead” isimli parçanın şarkı sözü videosu aşağıda.

“For War” isimli parça da burada.

  Yorum alanı

“Jesper Strömblad THE RESISTANCE’tan ayrıldı” yazısına 14 yorum var

  1. Mehmet Yüce says:

    Şarkı isimleri de grup logosu da bana Hatebreed’i anımsattı nedense.

  2. kenibıl says:

    ilk albüm çok zalımdı, heyecanla bekliyoruz <3

  3. Ediz Mudul says:

    ilk albümde ve ep’de aradığım gazı, o jesper’ın müthiş rifflerini bekliyordum ama maalesef vasat death metal riffleri vardı. 2 ya da 3 şarkı çok güzeldi de aklımda bile kalmadı isimleri, umarım filler’larla dolu bir albüm olmaz bu sefer

  4. Melkor says:

    marco aro’dan kurtulmadan bu gruptan bir şey olmayacak sanki.

  5. şu grup o kadar anlaşılmıyor ki, anca bu kadar olur. adamlar benimsedikleri primitif ve saldırgan tarza göre gayet melodik olsalar bile, Jesper’ın ismi yüzünden eski In Flames’çilerin negatif eleştirilerine maruz kalıyorlar.

    insanlarda nasıl bir kafa yapısı varsa, sanki her müzisyen her daim aynı tarz müzik yapacakmış gibi bir tribe giriyorlar. yok yani bu grubun olayı direkt, net ve vurucu bir müzik. alengirli işler yok, direk tombik yanağa ıslak elle atılan şaplak gibi sert ve tepinmelik bi müzik bu. ve türüne göre inanılmaz başarılı bence. canlıda izlemeyi deliler gibi isterim.

    Melkor

    @ismail vilehand, türüne göre başarısız bence. hemde baya.

    ismail vilehand

    @Melkor, bu grubun yaptığı tarz müziği baya seviyorum. bana aynı tür müzik yapan ama daha başarılı bir kaç grup tavsiye edebilir misin? direk böyle yazınca garip durdu ama sorumda hiç bir art niyet yok. tavsiyelerini bekliyorum.

  6. Furkan says:

    Jesper’ın hardcore/punk sevdası logoya yansımış.

  7. swedish says:

    Parçada çok güzel bir tempo var.Davul tonları ve şarkıya kattığı havaya bayıldım.Gerçekten çok kaliteli iş çıkarıyolar bu türde..

  8. İbo says:

    Jesper adamım

  9. den4x says:

    Şarkıyı hiç sevmesem de albüm gayet güzel olmuş,hiç beklemiyordum bayağı iyi geldi.Sound müthiş.

  10. psylocke says:

    marco aro nun ve benzeri vokallerin de hastasıyım. Jörgen Sandström mesela, guzel album hakkaten. death’n roll gibi olmus. zaten isvec ve groove kelimelerini beraber gorunce dusunmeden atlamak lazım galiba.

  11. ismail vilehand says:

    albümü henüz iki tur döndürdüm, şimdilik BAYA muhteşem gidiyor. genel olarak Entombed + Hatebreed durumu söz konusu ama gitar hokkabazlığı yapmadığı halde Jesper’ın hakkını teslim etmek lazım, adam kalitesini her türlü hissettirmiş.

    birde Marco Aro komple bu tarafta kalsa ve The Haunted’a Peter Dolving geri gelse hiç itiraz etmem. hatta gizli gizli halay çekerim.

  12. Melkor says:

    Bu albümle sonunda üzerine koymuşlar. kaç gündür döndürüyorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.