# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Vintersorg sol kulağından neredeyse hiç duyamadığını açıkladı
05.04.2015

Acil şifalar.

Metal dünyasının en üretken isimlerinden Andreas Hedlund (VINTERSORG, BORKNAGAR, CRONIAN, WATERCLIME, OTYG, FISSION ve daha pek çoğu), Kasım ayı ortasında ciddi bir kaza atlatmıştı. Vintersorg olaya dair şu açıklamayı yapmıştı:

“Yedi gün önce, mobilya taşırken ciddi bir kaza geçirdim ve başımı beton zemine vurdum. Sadece kendimi suçluyorum çünkü güvenliğime yeterince dikkat etmemiştim. Beyin kanamasıyla birlikte kafatasımda üç tane kırık ve kulağımda da işitme kaybı var ama mümkün olan en kısa zamanda tedavimi tamamlayıp hastaneden çıkmak istiyorum. Kendinize dikkat edin. Hayat hiç beklemediğiniz anlarda en çirkin yüzünü gösterebiliyor.”

Hedlund, dün yaptığı açıklamada, aradan geçen 5 ayda sol kulağındaki işitme yetisinin geri gelmediğini ve şu anda sol kulağıyla neredeyse hiç duyamadığını belirtti.

“Kazanın ardından vücudumda kalıcı olabilecek bazı hasarlar meydana geldi ve bunların en belirgini de sol kulağımdaki işitme kaybı. Ne yazık ki şu ana dek bu konuda hiçbir gelişme yok. Bir ameliyat olmayı ve işitme yetimi biraz olsun kazanmayı umuyorum. Bu süreçte müzik yazmak, kaydetmek gibi şeyler benim için imkânsızdı, ancak neyse ki son zamanlarda bu konuda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yine de sol kulağımdan duyamıyor oluşum her şeyi etkiliyor tabii. Bu baya sıkıntılı bir durum ve beni bir hayli sınırlıyor. Ancak beni bilirsiniz, sınırlar aşılmak için vardırlar. Bu karanlık dönemde beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim, gelen tüm mesajlar ve e-postalar benim için çok önemli, sağ olun.”

Vintersorg’a acil şifalar diliyoruz.

  Yorum alanı

“Vintersorg sol kulağından neredeyse hiç duyamadığını açıkladı” yazısına 13 yorum var

  1. Sheva says:

    Çok can sıktı cidden, en kısa sürede toparlar umarım.

  2. ÖNCÜL says:

    Daha dün Natürbal’ı dinleyip mest oluyordum. Ne yazık ki kendisinin de dediği üzere, hayat çirkin yüzünü ummadığımız anda kendini gösteriyor. En kısa sürede iyileşir umarım.

  3. saw you drown says:

    Çok üzücü be.

  4. emre says:

    Neyse ki kendinde. Umarım kalıcı bir hasar oluşmaz. Büyük geçmiş olsun.

  5. orca says:

    üzücü bir kaza insanın başına ne geleceği hiç belli olmuyor geçmiş olsun

  6. Melkor says:

    Aman kendine dikkat et goççum

  7. atilla says:

    kafatasında 3 kırık ne demek yahu! ucuz atlatmış bence, ölümden dönmüş resmen…

  8. Rashid says:

    Umarım şu işitme problemi başına dert açmaz.

  9. B U R Z U M says:

    normalde bu tarz şeylerde bana da olursa diye korkmam, endişelenmem, tınlamam. yalnız konu işitme kaybı olunca bir an ürperdim. acil şifalar diliyorum…

  10. hiyar says:

    Benimde hastaliktan sol kulagim nanay bidaha sol kulagi duzelmez kendimden biliyorum kulaklikta artik mono kulaklik kullanamaz

  11. oguzhan says:

    kulağına biri ezan okusun garanti çözümmüş

  12. Melkor says:

    olum alsın benimkini kullansın lan. ben tek kulakla idare ederim, o yeter ki rahat rahat müziğini icra etsin.

  13. OnurOnur says:

    Dün gece okudum, şuan ise bildiğin ”Vintersorg’un kulağı:/” diyerek aklıma geldi olay. Çok üzüldüm amk ya. Düşünmesi bile hakikaten berbat. Hiç olmazsa azimli, umarım bir şekilde düzelebileceği maksimum seviyede düzelir.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.