# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Randy Blythe’dan yeni LAMB OF GOD albümüne dair açıklamalar
02.01.2015

Vahşi.

Bir süredir faaliyetlerine ara veren ve dinlenen LAMB OF GOD, resmi bir açıklama yapmasa da yeni albüm yazımına başlamıştı. Vokalist Randy Blythe, Noisey dergisine verdiği röportajda şu ana kadar yazılanların kulağa oldukça vahşi geldiğini söylemiş ve eklemiş:

Sürekli hareket halindeyiz ve turluyoruz; ancak eninde sonunda yeni bir albüm çıkaracağız. Öncelikle Avusturalya’da Soudwave’e katılacağız. Sonrasında da Endonezya var. Umarım biraz sörf yapmak için vakit bulabilirim. Her neyse, bu tip turlardan zamanı biraz kısmamız gerekecek; çünkü işe benim tutuklanmam da dahil olunca zaten 3 yıl kaybettik. Bütün hukuksal süreç 1 yılımızı aldı ve artık bittiği için çok memnunum. Çok, çok zor bir yıldı. Çek Cumhuriyeti’nde yaşadıkarımı yazdığım “Dark Days” isimli kitabım da şu an yayınevinde düzenleniyor. Tahminimce 2015 yazında çıkmış olacak.

En son grubun sosyal medya kanallarındaki görseller ve internet sitesi güncellenmişti, ardından grup twitter’dan “Something is happening…” (Bir şeyler oluyor…) şeklinde bir tweet atmış ve Mesa Boogie de Instagram’a şu fotoğrafı koymuştu:

Kısacası LAMB OF GOD şu anda yeni albümünü yazıyor, ancak albümün ne zaman geleceğine dair henüz bir bilgi yok.

  Yorum alanı

“Randy Blythe’dan yeni LAMB OF GOD albümüne dair açıklamalar” yazısına 13 yorum var

  1. saw you drown says:

    Umarım son iki albüm gibi olmaz. Büyük hayal kırıklığıydı benim için.

  2. serdar says:

    aynen LOG ın son işleri zamanla dinledikçe hoşuma gitse de benim için de beklentilerimin çok altında kalan 2 albüm oldu, umarım bu defa eski etkiyi yakalayabilen vurucu bir bir albüm olur ve yetişirse, grubu 2015 konserlerinde türkiye de izlemeyi umuyorum

  3. Ufuk Sönmez says:

    resolution’ı dinlemedim ama ondan önceki 2 albümleri sacrament ve wrath bence gayet güzel albümlerdi. lamb of god dinlemesi çok zevkli bi grup gerçekten, yeni albümün turnesine buralara da gelseler ne iyi olur.

  4. ismail vilehand says:

    Resolution’ın hayal kırıklığı yaratmasına kısmen de olsa katılabilirim ama Wrath hayvan gibi albüm yahu. nesi beğenilmiyor hiç anlayamıyorum.

  5. sacristy says:

    resolution da güzel albüm aslında ama diğerlerinin çok gerisinde kalıyor bana göre.wrath gayet iyidir,wrath gibi bi albüm yapsalar keşke yine…

  6. TH∆LL says:

    Lamb of God kendini herkese sevdirmiş bi grup bu yüzden de herkes beklentilerini yüksek tutuyor bu da gayet normal. Şahsen beni gaza getirmeyen şarkısı yok Resolution diğer albümlere göre güzel olmamış olabilir ama içinde 4-5 şarkısı var ki dağı taşı kırası geliyor insanın.

  7. hihat says:

    Wrath ın beğenilmemesi benim için de inanılmayacak bir durum. Çok dehşetli çok yaratıcı çok şahane bi albümdü wrath. Ama resolution öyle değildi maalesef.

  8. Ediz Mudul says:

    wrath da resolution da harika albümlerdi şahsi fikrim. resolution’da bir kaç tane filler şarkı var diye insanlar bütün albümü kafalarında bitirebiliyorlar

  9. meshuggah says:

    bence bütün albümleri ayrı güzel..hele son albümdeki ghost walking, straight for the sun, desolation ve king me şarkıları tam gaz şarkılar..

  10. nhilistched says:

    Metalcore etkileşimini azalttıklarından beridir daha bir fazla sever oldum kendilerini , Resolation gayet güzeldi bence en oturaklı en dinlenilebilir en groove metal vari albümleridir umarım buna ve Sacrament e benzer çizgide giderler 2. bir as the palaces veya ashes of the wake e gerek yok kanımca

  11. Kamil says:

    Resolution’dan sadece Bury me Under the Sun ve Desolation şarkılarını dinlemiştim ki o ikisi de kafa göz dağıtan şarkılardı.

    Benim umutlarım ve beklentilerim yüksek.

  12. saw you drown says:

    Burda herkes şarkıların güzelliğinden bahsetmiş. Zaten kimse şarkılar kötü demiyor ki. Taş gibi şarkılar hep Lamb of God’ın. Ama son 3, özellikle de son iki albümde sürekli bir aynılık, bir bayağılık söz konusu. Yani Resuloution gibi on tane de albüm yapabilir Lamb of God, ama tabii dinleyici şarkıya bakıyor grubun ilerlemesine değil! Adamlar Rock n Roll yapmıyor ki farketmez sürekli böyle müzik yapsınlar diyelim.

    saw you drown

    @saw you drown, Yani cidden bakıyorum da,

    -New American Gospel?
    -As the Palaces Burn,
    -Ashes of the Wake,

    -Sacrament
    -Wrath
    -Resolution?

    Başka bir şey demiyorum. Karar sizin.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.