# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Kritikler
HATESPHERE – The Sickness Within
| 03.04.2009

Sick!

Danimarkalı deathrashçiler Hatesphere yeni albümüyle kulaklara bayram yaşatıyor sevgili müzik severler. The Haunted müziğine hem tarz, hem sound olarak bu kadar yakın gruplar duydum, ama The Haunted mükemmelliğine bu kadar yakınını pek duymamıştım. Yani bu grup ve albüm için en kısa yorum şu olacaktır: Grubun adını The Haunted olarak değiştirip dinletsem, “The Haunted muhteşem bir yeni albüm yapmış” demeniz mümkün. Tabii ki farklı bir vokalistle. Vokalist zaten çok iyi ama bu albümde Peter Dolving söyleseydi, “The Sickness Within”in yılın albümü adayları arasına girmesi kesinleşirdi.

Öncelikle söylemeliyim ki albümde kurban olunası bir gitar sound’u var. Buna çok temiz kayıt da eklenince, dinlemeye doyulamıyor. Yaratıcılık kokan mükemmel riff’ler, agresif ötesi bir vokal ve davul performansı ile kulak yırtan thrash ritmleri. Özellikle “The Fallen Shall Rise In The River Of Blood”, “Sickness Within”, “Murderous Intent”, “Reaper of Life”, “Heaven Is Ready To Fall”.. (yazar kişi burada sırayla tüm parçaları yazmakta olduğunu fark eder) …evet kısacası yarmış bir albüm diyeyim yeter.

Bu ay dinlediğim onca albüm arasında duyar duymaz “tamam işte olay budur” dediğim ender albümlerden biri bu. Son söz olarak “bu terlik tam benlik” diyoruz ve bir an önce albüme atlamanızı tavsiye ediyoruz.

The Haunted yeni albümünü çıkarana kadar en iyisi bu.

9/10
Albümün okur notu: 12345678910 (8.59/10, Toplam oy: 59)
Loading ... Loading ...
etiketler:
  Albüm bilgileri
Çıkış tarihi
2005
Şirket
Napalm Records
Şarkılar
01. The White Fever
02. The Fallen Shall Rise In A River Of Blood
03. Reaper Of Life
04. Sickness Within
05. Murderous Intent
06. The Coming Of Chaos
07. Bleed To Death
08. Heaven Is Ready To Fall
09. Seeds Of Shame
10. Chamber Master
11. Marked By Darkness
  Yorum alanı

“HATESPHERE – The Sickness Within” yazısına 3 yorum var

  1. Ugur says:

    The White Fever gibi ilk saniyelerinde giren psyhco melodisiyle etrafınıza pis bakışlar attırabilen ya da kendinizi Joker hissetmenize  neden olan şarkılara sahip bir albüm bu.Enfes.Bir de The Fallen Shall Rise In A River Of Blood kadar epik ve atmosferik bir deathtrash şarkısı daha görmedim ben arkadaş.Nitekim Hatesphere’in son iki albümden önce yaptığı en işi ve çıktığı yılın en iyi albümlerinden bir tanesidir.

  2. ismail vilehand says:

    linkteki 2 şarkı + Heaven Is Ready To Fall favorilerim. nefis bir albüm bu. yıllardır eskimedi. acımam, 9 puanı abanırım.

  3. enemyofgod says:

    Underrated kelimesi bir albüm olsa bu albüm olurdu.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.