# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
GHOST elemanından grubun geleceğine dair yorumlar
15.09.2014

Kafama sıkar giderim.

GHOST elemanlarından biri, grubun 23 Ağustos Meksika konserinden önce kendisiyle yapılan röportajda, GHOST’un beş sene sonra nasıl olacağıyla ilgili soruya şöyle cevap vermiş:

Hepimiz, perde düşmeye başladığında, sunacak daha fazla şeyimiz kalmadığında ve kendimizi tekrar etmeye başladığımızda durumun farkına varabilecek kadar rasyoneliz.”

 

Maalesef bu şekilde varlığını sürdüren gruplar var, hep vardı. Onları suçlamıyorum, özellikle de sürekli pohpohlanmayan ve büyük bir albenisi olmayan gruplar, sadece para meseleleri yüzünden böyle devam eden on, on üç, on beş, yirmi, otuz senelik gruplar, ama onları bu “parasal” nedenlerden dolayı anlıyorum: Yaşamak zorundalar. Eğer biraz bile olsa başarıyı yakalayan bir grupta çalmışsanız, bundan sonra bir benzin istasyonunda çalışmak istemezsiniz. Bu herkes için kötü. Umarım ki, eğer bir gün, artık amacımızdan uzaklaştığımızı fark edersek geri çekilir ve “devam etmeyi” bırakırız.

Röportajın tamamı şöyle:

  Yorum alanı

“GHOST elemanından grubun geleceğine dair yorumlar” yazısına 5 yorum var

  1. Sodom büyükşehir belediye says:

    Umarım dediklerini eğer Ghost ileride büyük bir grup olursa gerçekten yapabilirler.Tadında bırakmak önemli.
    Aslında ben onların yerinde olsam ileride şöyle yapardım.Ne olsa kimliğimiz gizli.Grubu dağıtma kararı alınca bulurdum 5-6 yetenekli genç.Alın derim siz devam ettirin grubu, azcıkta siz ekmeğinize bakın.

    Rashid

    @Sodom büyükşehir belediye, öyle bişey olmaz ama cidden olursa ilginç olur. ghost II gibi bir şey :D

    Cattle Bilmemne

    @Rashid, Ghost II’ye gerek yok, yine aynı isimle devam ederler, sonsuza dek sürüp popülerliğini inanılmaz boyutlara ulaştırabilir Ghost doğru eleman tercihleriyle.

    Sodom büyükşehir belediye

    @Rashid, bende geyiğine dedim zaten ama cidden gizlilik olayının pek çok avantajı var.Mesela grup üyelerinden birinin işi mi çıktı, hasta mı oldu, bul birini, giydir kostümü, çıkar sahneye oldu bitti.

  2. Narcosynthesis says:

    Bir bakıma kendiyle çelişiyor.Ben müzisyen değilim ve müzisyenlerin geliriyle ilgili sağlıklı fikir yürütemem.’dediği gibi’ bokunu çıkarmamak ve hala saygı görülürken bitirmek mükemmeldir herhalde ama yine ‘dediği gibi’ hayatını kazanıyorsun.Bundan 10 yıl sonra bahsettiği nedenlerle yüz yüze geldiğinde gerçekten grubun marka değerini bırakmaya götü yer mi? Çok tartışılır bence.Ghost lan boru mu?

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.