# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Milyoner rock yıldızı Dave Mustaine, ABD’de olan bitenden rahatsız
26.07.2014

“Bana bunu yapanlar, alt sınıf insanlara kim bilir neler yapıyor?”

Dave Mustaine, birkaç gün önce Hangar 19 adlı siteye verdiği röportajda, bir hayli garip şeyler söylemiş. Röportajdan birkaç bölüm şöyle:

“Bugünlerde haberleri izliyorsanız… Ben haberleri izliyorum, sürekli okuyorum, ben New York Times en çok satanlar listesindeki bir yazarım, dolayısıyla yazmak ve okumak konusunda belli bir birikimim var, ve şu anda dünyamızın aldığı hale bakınca, özellikle de ülkemizde, tamamen değişti, ve artık eskiden alıştığımız ülke değil. Baya tatsız bir yer haline geldi ve Kongre’deki ödlekler de bu konuda bir şey yapmıyorlar. Sınırlarımızda neler oluyor farkında mısınız?”

“Ben San Diego’da yaşıyorum ve her tür milletten insanla iyi geçinebilirim, sonuçta ben uluslararası bir rock yıldızıyım, ancak konu lobicilere yaranmak için ülkeyi yok etmeye geldiğinde? Hayır. Yargıtay, başkanın yetkisini aşması konusunda 9′a 0 onun aleyhine oy kullandı. Günaydın! 2008′de Obama’nın bugüne kadar gelen en ayrıştırıcı başkan olacağını söylemiştim ve haklıydım. Amerika tarihindeki en düşük destek oranlarına sahip.”

“Boynumdan ameliyat oldum ve dün röntgen çektirmek için doktordan randevu aldım, çünkü boynumda bir sinir sıkışması vardı ve bana dediler ki: “Röntgen çekimi için onay alabilmeniz için başvuru yapmamız gerekiyor.” Ben de dedim ki, “Pardon? Ben koskoca bir milyonerim ve benden oraya gidip birine röntgen çektirmek istediğimi söylememi mi istiyorsun? Yazıklar olsun size… Bunu bana yapıyorsanız, kim bilir orta sınıfa, alt sınıf insanlara neler yapıyorsunuz?” Ben fakir bir çocuktum, ama bu konular beni deli ediyor. Ve bu konulardan bir sonraki MEGADETH albümünde bahsedeceğim, bundan emin olabilirsiniz.”

  Yorum alanı

“Milyoner rock yıldızı Dave Mustaine, ABD’de olan bitenden rahatsız” yazısına 33 yorum var

  1. hixxxer says:

    Yani ulusalcılar = cumhuriyetçiler; obama=rte; hülooğs=brooklyns dersek bi bakıma adamın kafasında oluşturduğu taslak ve söylemleri doğru. Evangelist kankam benim <3

  2. Oroborus says:

    Bu adam alçakgönüllülüğe karşıt olarak doğmuş yav.

  3. Ahmet Mert says:

    Adam padişah egosu edinmiş kendine. Ah canımın içi hiçte röntgen sıralarında beklemeye gelemez. Kestir git lan o zaman kafayı eşşoğlu eşşek (en sevdiğim küfür).

    Tolga SERT

    @Ahmet Mert,

    Dave Mustaine’sin, Megadeth’in %99luk karakterini belirleyen adamsın. 2001de müzik hayatını bitirecek bir sakatlık yaşamışsın ve boynunda sinir sıkışması var. Sonu felçe kadar götürebilecekken adamlar sana “şimdi git yarın gel” muamelesi yapıyor.

    Banka kuyruğunda bile beklerken herkes eşit değildir, 10 dk sonra ameliyata girecek cerrah, 20 dakika sonra derse girecek öğrenci ve tek derdi akşama yemek yapmak olan ev kadını aynı statüye sahip olamaz.

    Özetle adam o konumdayken ister padişah egosuna sahip olur ister sadrazamın sol taşşağının egosuna sahip olur.

  4. ismail vilehand says:

    hahahaha. Mikael Akerfeldt bide bu adam olmasa metal dünyası acayip sıkıcı bir yer olurdu. bikaç gün içerisinde Kvarforth’ta çıkıp “geçen gün yine sevişiyorum” temalı bir demeç verdi mi takım tamamlanmış olur.

    Deathamphetamine

    @ismail vilehand, Mikael’ın ne trollüğünü gördün? Yorumu garipsedim şahsen.

    ismail vilehand

    @Deathamphetamine, üç alttaki haber.

  5. dice says:

    ben New York Times en çok satanlar listesindeki bir yazarım, ben uluslararası bir rock yıldızıyım,Pardon? Ben koskoca bir milyonerim

  6. zeyback says:

    Olayı acayip yanlış anlamış, büyük ihtimalle insanlardan gereksiz istenilen radyolojik tetkikler nedeniyle fazla radyasyon almasını engellemeye yönelik bir onay mekanizması var ABD’de. Dave Başkan ise rötgeni dükkanın kapısından girip kasaya parayı çarpıp yaptırabileceği bir şey sanıyor…

    Sinan

    @zeyback, çok alçak gönüllü.Terzi İsmail e gidip ona milyoner yazılı tshort diktireceğum..

  7. motörizer says:

    o zaman megadeth’ten bol siyasi göndermeli cayır cayır bir thrash metal albümü bekliyorum. en azından endgame kıvamında bir albüm hiç fena olmaz.

  8. ertan yılmaz says:

    dave ın musluman olmasada ımana gelmesı ıse yaramıs gıbı vıcdanının sesını dınleyerek konusuyor.ama zaten butun dunyayı bırbırıne dusuren ulke abd degılmı onlarda cok ıyı bılıyor ama amerıke ıste her zaman zırvede kalabılmek ıcın yapamayacagı hıc bır sey yoktur

  9. Kerem Kaan says:

    Beyler ya şuna bir sağdan soldan vuralım belki düzelir yas. Son zamanlarda ciddili saçmalamaya başladı çünkü.

  10. Ugur says:

    Haklı.ilk defa haklı buldum bu adamı.

  11. Burak says:

    2008′de seçilen bizimkiyle aynı kafada. O yüzen bizimki çok seviyor ya onu. Aynı özelliklere sahipler. :)

  12. Onur Sancu says:

    Baskasinin yerine utanmak ne kadar rahatsiz edici bi duygu ya. Tekrar hatirladim.

  13. emptyfields says:

    sınıfsal bakış açısıyla metal üst-orta sınıfın müziği(içeriğinde anarşist nutuk bolluğu yaşansa da),halkın sokağın müziği değil sanırım.

  14. patognomonic says:

    Bence demek istedikleri ile dedikleri çok başka şeyler

  15. ismail vilehand says:

    canım sıkıldıkça gelip okuyorum, sonra olaya alternatif bakış açıları yazıp kesin bi yanlış anlayan çıkar diye göndermeden siliyorum.

    ama cidden sabahtan beri çok iyi güldüm ya. hele ki “her tür milletten insanla iyi geçinebilirim, sonuçta ben uluslararası bir rock yıldızıyım” kısmı efsane olmuş hahaha. her tür milletten insanla iyi geçinebilmek çok unique bir özellik. CV’lere yazmak lazım bunu.

    röntgen makineleri de umumi tuvalet gibi zaten. parayı basıp giriyosun şıkır şıkır çekilip çıkıyosun. onay almak falan nedir yani. ulan milyoner adamada bunu yaptınız ya. alacağın olsun hain Amerika.

  16. Durakonis says:

    Son Nick ve Marty ile ilgili açıklamaları daha da fena. Onları gruba yeniden almak, çürüdüğünden çekilen dişleri yeniden yerine taktırmak gibi olurdu demiş. Teşbihte hata olmaz, bu kısımda sıkıntı yok. Grubunu kendinden ibaret görüyor, ve kendini iyi hissettiren elemanlarla çalışmak istemesi bi nebze anlaşılabilir. Ama “istesem ikisini de gruba yeniden aldırırdım” kısmı sıkıntılı. Karşındakiler de birey yani, sadece sana kalan bir şey değil o. Açıklamaları fena değil, ama çok okuyarak geniş bir perspektif edindiğini sanması problemli. Şöyle bir duruma şaşırması, ilerde daha çok şaşıracağına işaret bence. Bunlarla da yepyeni sözler yazar artık. 130 küsur bestesine nasıl söz yazacak başka ahahahah.

  17. Ş. Yıldırım says:

    Bence haklı

  18. ManOmeR says:

    Yaptığı yorumlar Mustaine’in, ülkesindeki siyasi dengeleri ana hatlarıyla bildiğini gösteriyor. Demek ki bizim kafamızdaki Amerikalı prototipinin çok da doğru olmadığını gösteriyor bu durum.

    Böyle şuur sahibi ve dünyaya karşı bir “duruş”u olan insanların varlığını görmek gerçekten çok güzel. Bir bizim ülkemizdeki sanatçıların muhalefetten anladığına bakıyorsun, bir de Dave gibi insanların siyasi duruşlarına bakıyorsun; gerçekten aradaki kalite ve kültür farkı ortaya çıkıyor. Ve Türkiye’de sanatın neden gelişmediğini de farklı bir boyutuyla görmüş oluyoruz.

    Berca B.

    @ManOmeR, şu saçma sapan cümlelerle dolu röportajda eksik olan yegane şey kalite ve kültür bana kalırsa.

    Cidden, sürekli olarak alakasız bir şekilde BEN BUYUM BEN ŞUYUM diyen bir adamdan nasıl kalite çıkarabildiniz? Muhtemelen kendisinin bile yazmadığı bir kitap NY Times’ta birkaç hafta en çok satanlarda kaldı diye kendini çok birikimli bir otorite sanması aşırı komik bir şey bence.

    Ve eleştirdiği sağlık sistemi, kendisinin bizzat desteklediği Bush zamanında uygulamaya konmuş bir şey. Daha fazla bilgi sahibi olmak için buyrun kendiniz izleyin: http://www.imdb.com/title/tt0386032/

  19. mKeles says:

    Dunyamiza hosgeldin Dave! Kafaya bak lan, tabii ki basvuru yapacaksin, alt sinifmis, yuru git ya, lobicilermis bilmem ne, kim lobici hocam, kim asil lobici gözunu seveyim ya? Insanoglu ya hepimiz ayniyiz…

  20. Jester says:

    Adeta dünyaca ünlü bir rockstar bile devlet hastanelerinde kuyruklarda beklerken, benim milletim… ehehe.

    O değil de koca Megadeth’in 15 yıldır tek sağlam albümü Endgame, umarım bu kızgınlık gazıyla doğru düzgün bir albüm yapar. :/

  21. pain_ov_salvation says:

    bu dave akıllı adamdı, ne ara kamil oldu bilmiyorum…
    tam bir “salak” cumhuriyetçi amerikalı olmuş..

  22. vic says:

    abi bu adam tam bir manyak ya :D musteyn babaaa!! :D

  23. Mustaineisgod says:

    Çok seviyorum bu adamı ya. İdolüm. Başka hangi metal müzisyeninin veya rock yıldızının Amerikan sağlık sistemi hakkında demecini gördünüz de Dave’e laf söylüyorsunuz? Dave ne kadar haklı olursa olsun karşı çıkan birileri mutlka oluyor zaten.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.