# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Hakan Badik’ten yeni klip
30.08.2014

Şeytani Kadın.

Hakan Badik, “Şeytani Kadın” adlı single’ına çektiği klibi sundu.

Daha önce de “Kanser” adlı şarkının klibi yayınlanmıştı.

Daha fazla bilgi için.

  Yorum alanı

“Hakan Badik’ten yeni klip” yazısına 16 yorum var

  1. Narcosynthesis says:

    ismini ilk defa duydum bir bakayım dedim.eminim site yazarları dışında birçok insanın müzisyen kimliği var burada ve söyleyeceğimi yerden yere vuracaklardır da BU NEDİR AMK?? bir tane daha thrown to the sun çok mu lan bize (kendi mekanlarında olduğumdan değil).ne aşkmış be arkadaş bitmedi.hepsi birbirinden aşık ilginç tipler silsilesi.

    Canberk

    @Narcosynthesis, Eleştiriniz için teşekkür ederiz..

    Hakan Badik

    @Narcosynthesis, Şarkı Kanser bir adamın hikayesini anlatıyor, ilk ismi de zaten Kanserdir:

    Bknz: “Bu son günü kanserimin.” “Birgün kaybolacaktı çürük bedenimde çocuk benliğim.” “Bu gece namazı kılınacak cenazemin.”

    Tabi herkes kendine göre anlar. Eleştiriniz için teşekkürler :)

  2. Canlı performanslarını bilmiyorum, belki zaten söylüyordur, ama Hakan Badik bence çok iyi The Scorpions söyleyebilir. Ses rengi o havayı verdi.

    bhe

    @Ahmet Saraçoğlu, ahahah abi gerçekten ya, sesi duyar duymaz aklıma aynı şey geldi. ne güzel scorpions çalar bu adamlar bu sesle diyerek.

    OMustafar

    @bhe, Acaba başka nasıl katılabilirim diye düşündüm ama sanırım sadece “aa harbiden ya, scorpions havası” demekle yetineceğim.

    Aslında Hakan Badik bu yönde ilerlerse tutabilitesi var.

  3. DrAQA says:

    Şarkıyı iki üç defa dinledim, bana kalırsa brutal vokal daha iyi giderdi bu müziğin arkasına. Solosu, introsu falan türkiye şartlarının üzerinde bence. Bir de biraz kalıpları yıkabilsek ne güzel olurdu değil mi?

  4. o da kim? says:

    bass riffleri fena olmamış aslında!hatta şarkıyı at bass yürüsün…

  5. ilkay says:

    Türkiye için oldukça iyi denilebilecek türden.Yolunuz açık olsun

    harpy

    @ilkay, neden özellikle türkiye için iyi? adamlar örneğin djentcore gibi türkiyede çok denenmeyen bi türde müzik yapmaya çalışmamışlar ki, rock yapmışlar. aşağılık kompleksi var sanırım üzerimizde hala.

  6. sefagn says:

    bas gitar melodileri iyi.

  7. necmi baltra says:

    emeğe saygı baştan. eleştirmek değil de daha orijinal işler olsa daha iyi bu kadar zahmet sonunda.

  8. Eren says:

    Arkadaşın adını ilk defa duydum, iki ezginin de armonileri “idare eder” göründü gözüme, piyasa rakçılarından bir adım önde diyebilirim. bas melodileri ve çalan arkadaş iyi, lâkin “kanser” klibinde kameraya o kadar çok bakıyor ki, “işte bizim klipler de kendini böyle eder” genellemesi yerini buldu :)
    Son iki sene içinde o kadar çok aşk meşk hastalık üzerine rak safsataları icraa edenler oldu ki, iki klibine bakarak yorumlarsam, üç digital ep-single, bir en fazla iki cd sonrası, sadece çocuklarına anlatabilecekleri bir anı olarak kaybolacaktır sanırsam..
    21 eylül 2013 – 22 ağustos 2014 ; on bir ayda iki klip.. buradan şu anlam rahatlıkla çıkar ki, maddi sıkıntıları yok arkadaşların, eğer beleşe çektirmiyorlarsa klibi.. Tanıtım amacıyla da olsa, bu kadar sıklıkla klip çekilmemeli. Bir ürün ne kadar göz önüne gelirse; hele ki yeni çıkmış ise; çok ama çok iyi de değilse aynı katagorilerdekinden, hiçbir zaman tutulmayacak, tüketilmeyecektir.. Kapitalizmin pazarlama diyalektikleri her zaman haklı çıkmıştır! :)
    Yolu açık olsun arkadaşların yine de..

  9. Ozan says:

    kanser diğer klibe göre daha iyi….birde bu işi yaşına göre değerlendirmek lazım…geliştireceği şeyler var…tabii önce egoyu düşürmek lazım. Oda olgunlukla alakalı…

    Canberk

    @Ozan, Teşekkür ederiz,her şey zamanla daha iyi olacaktır buna eminiz..Umarız eleştirileriniz iyi yönde ,desteğinizle birlikte artar :)

  10. kokoreç candır says:

    dorock videolarınızı göremedik arkadaşlar.(iyi değilse hiç koymayın!)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.