# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
VEIL OF MAYA’dan yeni klip
22.12.2015

Aeris.

VEIL OF MAYA, son albümü “Matriarch“tan “Aeris”in klibini sundu.

“Mikasa”nın klibi de burada:

Albümün kapağı ve şarkı listesi şöyle:

01.Nyu
02. Leeloo
03. Ellie
04. Lucy
05. Mikasa
06. Aeris
07. Three-Fifty
08. Pheonix
09. Matriarch
10. Teleute

Geçtiğimiz sene de “Subject Zero” adlı bir single yayınlanmıştı.

  Yorum alanı

“VEIL OF MAYA’dan yeni klip” yazısına 23 yorum var

  1. saw you drown says:

    Dinlediğim ender deathcore gruplarından bekliyoruz.

  2. Marc’tan bu sefer neler çıkacağını merak ediyorum cidden.

  3. Eclipse’i hala dinleyememiş biri olarak “durun lan” demek istiyorum. Ama aslında durmasınlar tabii, bir sürü albüm yapsınlar. Marc metalin geleceği için önemli isimlerden biri bence.

  4. Cemre says:

    Bayağı yaratıcı adam şu Marc Okubo, soyadı güzel insan. Eclipse albümü bir [id] olamasa da gayet başarılı buldum ben. Bir sonrakinden de beklentiler yüksek…

  5. ozgur says:

    gerek yok bence.

  6. necro says:

    born of osiris gibi olmuş giriş kısmı :(

    Ahmet Saraçoğlu

    @necro, tam onu yazacaktım şimdi. [id]‘deki VoM’den eser yok. Karaktersiz, BoO’e benzeyen alelade bi şarkı bence. Ulan Marc, napıyosun be oğlum?

  7. Baybora says:

    BoO zaten az çok rezil etti kendini,umarım VoM da öyle olmaz. Şarkının ikinci yarısında yine karakterlerini göstermişler ve güzel kısımlar var ama ilk yarısı bildiğin chug riff festivali olmuş.

    Yine de albümü beklemek gerek tabii.

  8. ismail vilehand says:

    vokalin girdiği yere kadarki kısmı saymasak fena şarkı değil bence.

  9. saw you drown says:

    Güzel parça.

  10. zombikids says:

    çok iyi lan!

  11. Son albümden sonra çok iyi geldi bu parça. Yeni albüm için beklemedeyiz.

  12. birkaç ufak gitar oyunu hariç dümdüz deathcore yapmışlar. yanlış anlaşılmasın, bence gayet dinlenebilir ve güzel bir parça ama grubun ismi yüzünden torpil geçiliyor bence. aynı şarkıyı Suicide Silence veya Oceano yayınlasa çoğu kişi dünyanın en kötü şarkısı derdi.

  13. B U R Z U M says:

    Saygı duydum ama sevmedim…

  14. Ediz Mudul says:

    Herkes BoO ‘ya veil of maya üzerinden sallıyor ama, ben son yaptıkları albümü de çok başarılı buluyorum. Yani herkesin tabir ettiği gibi chug chug’dan fazlası var bence.

  15. Alper. says:

    Grubu “All Things Set Aside“ albümünden beri takip eden ve kendi türünün en iyilerinden gören biri olarak, Veil of Maya benim için ciddi ciddi bitmiş olabilir. Ne son derece sıradan olan albüm kapağını, ne de yayınlanan yeni parçayı sevebildim. Dinlenilebilirlik açısından herhangi bir Born of Osiris albümünün (buna son albüm de dahil) çok daha altında bir albüm bekliyorum.

  16. klip şarkısı berbat. ucuz bir Periphery taklidi gibi duruyor. olmamış Veil of Maya. bizimla deyılsın.

  17. Ediz Mudul says:

    Klip de şarkı da çok başarılı. Clean vokaller geldi diye periphery benzetmeleri yapılıyor doğal olarak ama, bence VoM farkı ortaya çıkıyor. Dümdüz deathcore yapılıyor diye kızıp clean vokaller geldiğinde de adamlara atarlanmak doğru değil bence. Şarkı çok hoşuma gitti. Albüm kapağı da gayet güzel. Eğer albümde bundan biraz daha gaza getiren breakdownlu şarkılar varsa bu iş tamamdır, şarkıdaki tek eksik breakdown azlığı

  18. Klibi beğendim ama şarkıdaki aşırı Perihery benzerliği benim de canımı sıktı. Yine de, clean vokaller başta olmak üzere bu etkinin uzun vadede grubu ileriye taşıyacağını düşünüyorum. Albümü dinleyeceğim ama beklentim yok gibi bişey.
    Yalnız kapak çok kötü ya.

  19. Teluete fena değilmiş. albümü dinlesem mi dinlemesem mi müthiş bi ikilemde kaldım.

    Ediz Mudul

    @ismail vilehand, bence dinle abi, ben bugün 2 kez çevirdim çok hoş şarkılar var. Teleute, phoenix ve mikasa efsane zaten. Albümün geri kalanı da gayet güzel. Bir de bu adamların en beğendiğim yanı, dümdüz synthli olmayan introlar yazabilmeleri. Kapak da gayet güzel ben şimdiden hastası oldum herkese tavsiye ederim :))

  20. thall says:

    Genel olarak beğendim, dinlemeyi öneriyorum. Yeni bir VoM ve piyasaya uymuşlar birkaç şarkısında rahat periphery tadı alabilirsiniz, söyliyceklerim bu kadar.

  21. Borabay says:

    Arada Periphery nağmeleri duymak mümkün olsa da, albüm çok akıcı ve güzel olmuş kanımca. Ayrıca Mikasa da yılın en “catchy” şarkısı olabilir.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.