# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SLIPKNOT iki yeni şarkısını daha yayınladı
14.10.2014

XIX ve Sarcastrophe.

SLIPKNOT, 15 Ekim’de çıkacak yeni albümü “.5: The Gray Chapter” detaylarını paylaştı.

1. XIX
2. Sarcastrophe
3. Aov
4. The Devil in I
5. Killpop
6. Skeptic
7. Lech
8. Goodbye
9. Nomadic
10. The One That Kills the Least
11. Custer
12. Be Prepared for Hell
13. The Negative One
14. If Rain Is What You Want
15. Override (bonus şarkı)
16. The Burden (bonus şarkı)

 
Grup,  ”XIX” ve “Sarcastrophe” isimli şarkılarını sırayla şuradan ve şuradan paylaştı.

Grup daha önce de “Custer” adlı şarkısını yayınlamıştı.

“The Devil in I” adlı şarkıya çekilen klip:

“The Negative One”ın klibi de aşağıda.

 

 

 

Corey Taylor, yeni albümdeki müziği “Çok sert olacak. Cidden baya sert bir SLIPKNOT duyacaksınız” şeklinde özetlemişti. Taylor’ın son açıklaması ise albüme yönelik merakı daha da artırır nitelikte:

Vol. 3‘nin harika melodileri ve sanatsal yönü ile Iowa’nın tavizsiz brutalliğini bir arada düşünün. Bence insanlar albümü duyduklarında akıllarını kaçıracaklar.

  Yorum alanı

“SLIPKNOT iki yeni şarkısını daha yayınladı” yazısına 101 yorum var

  1. OMustafar says:

    The Devil In I, sanki daha iyi olabilecekken bir sebepten üstüne gidilememiş hissi verdi bana. Aranjesi aceleye mi gelmiş, ne olmuş bilemedim ama genel bir eksiklik hissi gerçekten hakim.

  2. sueda says:

    maggot’ların Slipknot’tan istediği şeyin bu olduğunu düşünmüyorum. Slipknot’a yakışmayan bir çalışma olmuş. alışılmış Slipknot soundunu da geçtim bunu başka bir grup çıkarmış olsaydı bile dinlenilesi değil. fazlasıyla yeknesak.

  3. Samet Özgüler says:

    The Negative One yayınlandığından beri deli gibi dinliyorum,hiç bu kadar old-school ve müthiş bir Slipknot dinlememiştim.”Albüm de böyle olursa efsane olur” diyordum ki,The Devil in I sıçtı batırdı.Ama olsun,The Negative One’ın klası yeter.
    Joey’ın tarzını birazcık tanıyan insan en azından The Negative One’ı onun çaldığını tak diye anlar.Bence saklıyorlar bu mevzuyu,hadi hayırlısı.

  4. Evil Penguin says:

    Metal Archives’dan Slipknot’a bakayım dedim. Karşıma çıkan şey bu:

    http://www.metal-archives.com/bands/Slipknot/102128

    Ne kokuşmuş bir zihniyet bu

    saw you drown

    @Evil Penguin, Ben seviyorum o kokuşmuş zihniyeti. Birilerinin, Heavy Metal’in bayraktarlığını yapması gerek.

    Evil Penguin

    Heavy metal, nu metal sayesinde ayaktadır bugün. Nu metal grupları, metal ile alakası olmayan bir çok insanı kendisine çekmiştir. Ve bu insanların bir kısmı heavy metal dinlemeye başlamıştır nu metal grupları sayesinde. Onlardan biri de benim… Eğer Slipknot ve Korn olmasaydı bugün death ve black metal dinlemeyecektim belki de. Akmar’a gidip orijinal CD’ler alarak bu müziğe katkıda bulunmayacaktım.

    Neyse, Allahtan PasifAgresif’i böyle kokuşmuş bir zihniyet yönetmiyor. Yoksa Slipknot haberlerindan mahrum kalacaktık.

    saw you drown

    @Evil Penguin, ”Heavy metal, nu metal sayesinde ayaktadır bugün.”

    PUAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA

    Kardeş kusura bakma ama, bu cümlen karşısında sadece ”cehalet karşısında” çaresiz kalma durumum var.

    Cattle Bilmemne

    @Evil Penguin, Oo grup üyeleri dahil beş kişinin bildiği bir grup çok tr00 \m/

    saw you drown

    @Cattle Bilmemne, Çok bilinen grup çok değerli mi oluyor? Nasıl saçma bir argüman bu?

    Cattle Bilmemne

    @saw you drown, Saçma olduğu için öyle bir şey söylemedim zaten. Ançüezleri severim desem transeksüel George Bush robotu olduğumu iddia ettiğimi de sanan kitleye aşina değilim Mr.Çıkıntı ”The Great”

    Bascivegobekli

    @Evil Penguin, Metal Archives’a zırt pırt girerim ama bu sitede daha önce hiç böyle gülmemiştim :D

    “Pis elitist Metal Archives, büyüyün azıcık(!)”

    Şaka bir yana, bu adamların leş yönü insanlara ekstrem metali sevdiriyor. Sert ama ağır olmayan Slipknot’u en beklemediğim kişilerin bile dinlediğini düşününce grubu iyi ya da kötü yönde eleştiresim gelmiyor. Sonuçta hala sen “nu” metalsin arkadaş. Thrash metal ve türevlerinin anası babası sayılacak Hardcore punk bile bu sitede yer almazken Slipknot daha çok sıra bekler. Sitede yer almasa ne olur, kıyamet mi kopar? Sanmıyorum. Keyfimuze bakalım.

  5. B U R Z U M says:

    klip inanılmaz hoşuma gitti…ama parçayı hala sevemedim.

  6. Aykut Dönen says:

    Klipte anladığım kadarıyla yeni maskelere geçişlerini açıklamışlar. Ama şarkı beni doyurmadı. The Negative One yeterli gibiydi ama bu şarkı Slipknot değil bence..

  7. Atakan Kaynak says:

    Her iki single da olağanüstü diyebilirim. negative one sound yla klibi ile harikulade gerçekten. Ama devil in ı?bi şarkı bu kadarmı iyi olabilir
    klibi youtube nasıl yayınlayabiliyor aklım almış değil. resmen korku filmi gibi. şarkıya çok yakışmış. bomba gibi geliyorlar. ayrıca negative one da bateri sesi çok az??
    çoğu perküsyon. o yüzden joey izlenimi verdi ya da aratmamış deniyor bir çok yerde. ben birçok fark görüyorum
    ama olumsuz bir yönde değil. baterist gayet yeterli düzeyde. açığınıysa kesinlikle shawn ve chris kapamış…. bass gitarist zaten oturmuş ona diyecek yok. sonuç itibarı ile beklememize değdi. fazlasıyla karanlık bir albüm geliyor. (coreyin yeni maskesi sanılan da devil in ı parçasına özel bir maske olduğunu düşünüyorum. önceki maskeside görülüyor. neyse bu kadar yazı yeter

  8. motörizer says:

    devil in i pek hoşuma gitmedi. klibi de hakeza pek sevemedim. yeni maskelerde bir tek corey’in maskesini beğenmedim. fakat baterist ile bas gitaristi bayağı merak etmeye başladım. joey’le paul’ün yerini iyi doldurduklarını düşünüyorum. bakalım, umarım sevenlerini memnun edecek güzel bir albüm yaparlar.

  9. Cenk Cabir Güneşdoğdu says:

    Sanırsam Slipknot artık yeni bir dönemin başladığını işaret ediyor klipte. Fark ettiyseniz grubun her üyesinin eski maskeli halleri ölüyor. Ayrıca bas gitaristin ve davulcunun maskeleri biraz uyduruk kalmış kanımca diğer grup elemanlarına göre.( Üstünde çok durulmamış havası hakim. ) Klip gayet güzel olmuş bence, şarkıda clean vokaller biraz fazla kaçsa da fena olmamış. Sonuçta çıkan 2 single da albümü merak etmemi sağladı. Beklemedeyiz.

  10. ismail vilehand says:

    The Devil in I klibi o kadar güzel ki, klip bahanesiyle şarkıyı bile sevmeye başladım.

  11. Osman says:

    Cidden güzel olmuş albüm. Hem melodik, hem deneysel, hem akılda kalıcı. Riff bakımından ise açık ara en iyi Slipknot albümü. Killpop da süper şarkı. Aklımı kaçırıyom şuanda oh my god!!1!

    anders_björngiller

    @Osman, albüm daha çıkmadı. adam ağır torrentçi :D

    Deathotek

    @anders_björngiller, torrent candır yahu =)

  12. homeless says:

    Albüm şahane,
    AOS şarkı ritimleri inanılmaz killpop tarz olarak olgunluklarına katmış olduğu müzik net belli oluyor..
    J.ROOT şahane riffler yazmış. Stone sour dan ayrıldığı için artık slipknot’ ın beyin adamı olacak diyebiliriz. Tabi Corey den sonra.

  13. saw you drown says:

    Şu clean vokalleri biraz azaltın be kardeşim. Clean vokaller çok fazla olmasaydı fena bir albüm değil diyebilirdim. Ama leş ve bodos bir gruba bu kadar clean vokal sırıtıyor. Custer bayağı iyi ama. Aslında tüm şarkılar custer kalitesinde olsaydı iyi bir albüm olabilirdi. Notum: 6.5

  14. Backbone says:

    Albümü dinledim ve kendi açımdan söylüyorum slipknotun en iyi albümü. Harbiden gray chapter olmuş bu. bikaç şarkı dışında hem iowa havası hem de melodiyle birleşince süper bi albüm çıkmış. Tek kaygım davulcuydu ama o da joeyin yerini fazlasıyla doldurmuş üzgünüm joey :/. Özellikle AOV, killpop, skeptic, nomadic, custer, the negative one albümü taşıyan parçalar. Hele o custer yok mu ona bittim ben… Neyse daha fazla uzatmadan 5-6 kere daha üst üste dinliyim şu albümü hele.

  15. mert says:

    custer şarkısı olağanüstü güzel olmuş lan. aşırı beğendim. tebrik etmek gerek

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.