# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
IRON MAIDEN yeni albümü için stüdyoya girme sinyali verdi
17.12.2014

Hadi bakalım.

IRON MAIDEN’ın fan club üyelerine gönderdiği Noel kartında, üzerinde “STUDIO” yazan bir kulübeye giren bir Eddie olması hayranlar arasında heyecan yarattı.

Bruce Dickinson da 1,5 sene kadar önce İsveç’teki bir dergiye verdiği röportajda grubun 2014′te yeni albümü için stüdyoya girebileceğini ifade etmişti.

Adrian Smith ise, 2012 Nisan’ında verdiği bir röportajda IRON MAIDEN’ın bir sonraki albümüne dair ilginç şeyler söylemişti. Grubun bir süredir sürdürdüğü uzun şarkı olayından vazgeçebileceğini söyleyen Smith, progresif rock tabanlı uzun, epik şarkı konseptinden ziyade, “belki de eski albümlerdeki gibi daha kısa şarkılara dönebileceklerini” belirtmişti.

  Yorum alanı

“IRON MAIDEN yeni albümü için stüdyoya girme sinyali verdi” yazısına 48 yorum var

  1. Mr Shred says:

    “Hadi bakalım, inşallah.”

  2. bab-ı esrar says:

    yav hele şükür be! tamam post reunion yaptınız 10 yılda 4 albüm çıkardınız hepside progresif yönü ağır epik ve uzun şarkılarla dolu albümlerdi ama biz Maidenhead ler artık çoşmak, azmak istiyoruz. fucking metali geri istiyoruzzzzzzzz

    hen

    @bab-ı esrar, Brave New World ve (özellikle) Dance of Death dengeli sürede şarkılar içeren albümlerdi. A Matter of Life and Death ve Final Frontier’da manyadılar biraz.

  3. Rotten Angel says:

    Uzun ve progresif şarkılar yakışıyor Iron Maiden’a. T.F.F. gibi olsun son albüm. Hem böylece ergen dinleyiciler kaçar, Iron Maiden bize kalır :)

    Mr Shred

    @Rotten Angel, Yapmaktan nefret ederim ama +1 kesinlikle.

    illuminati

    @Rotten Angel, öyle bir şey ne yazıkki olamaz.

    Rotten Angel

    @illuminati, olabilir olabilir. geçen seneki konserde tüm ergenler ”fear of the daaaaark” diye böğürürken, T.F.F. albümünden şarkı girince tuhaf tuhaf bakıyorlardı sahneye. hayatlarında bu kadar uzun şarkı duymamışlar tabi :)

    OralFistFuck

    @Rotten Angel, ergenlerin fear of the dark’ı beğenmesi fear of the dark’ın bir başyapıt olduğu gerçeğini değiştirmiyor.baya güldürüyor beni şu “herkesin beğendiği şeyi kötüleme” olayı.kendi de beğendiğinin farkında ve zevklerinin ergenlerle benzeştiğini düşünmek çıldırtıyor muhtemelen.

    kutup ayısı

    @Rotten Angel, ulan iron maiden dinleyen ergen kaldi sanki su dunya’da. haha.

    bab-ı esrar

    @kutup ayısı, valla birader son 10 yıl içerisinde çıkardığı DVD leri izlersen dünyanın neresinde olursa olsun Maiden nın 7 den 70 hala nasıl seyirci topladığını görürsün ve söylediğinin ne kadar boş olduğunu anlarsın….

    Rotten Angel

    @kutup ayısı, geçen sene sonisphere’a gitmedin sanırım :)

    SeventhSon

    @Rotten Angel, bomboş bir yorum olmuş. maiden senin nerene kalacaksa artık. En metalci sensin he.

    Rotten Angel

    @SeventhSon, üstüne alınma ;)

    Jester

    @Rotten Angel, ;)

  4. hen says:

    Şarkılar Different World kalitesinde değil de Monstegur kalitesinde olursa tamam Adrian’cım. Yoksa izin vermiyorum böyle bir şey yapmanıza. Ayrıca;

    Adriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

  5. hihat says:

    Piece Of Mind dadında album istiyoruz.

  6. Erşah says:

    Son 2 albümü boş beleş metal dinleyicilerine fazla progresif gelmiş olacak ki AC&DC gibi kısa kısa albüm yapacaklar herhalde. Hoş, hiç kötü albümleri yok Bruce ile beraber ama, bakalım nasıl bir tarza dönecekler ?

    Zor besteler yazdılar 21. yy da, bu da onların yıllanmış şarap özelliğini gösterdi biz Troopers’lara. Son albümleri ile Nirvana’ya ulaştılar, artık kırılacak rekor kalmadığı için biraz da yeni heavy metal dinleyicisi toplamak için bu yolu seçmiş olabilirler. Çünkü eskisi gibi Bilboard listelerini dağıtamıyorlar, Katy Perry’ler ve Lady Gaga’lar hakim oralara şu an. :@

    hen

    @Erşah, Ne abarttınız arkadaş

    Erşah

    @hen, Abartmadım, doğruya doğru. Dünyada yaşamıyorsun herhalde sen.

    hen

    @Erşah, abarttın abarttın.

    Rotten Angel

    @Erşah, istiyorlarki şarkılar kısacık olsun, hemen alışsınlar, şarkıları anlamak için hiç emek harcamasınlar, nakarat ağırlıklı olsun vs. vs. git pop dinle o zaman arkadaşım. illa gitar istiyorsan metalcore takıl.

    T.F.F.’de taş gibi şarkılar olmasa neyse diyeceğim. o şarkıları 1 kere dinliyorlar, yada ileri sarıyorlar. bir bok anlamıyorlar doğal olarak. ondan sonra da bir daha dinlemiyorlar. gelip buraya ”TFF berbat” nidaları atıyorlar, birde TFF albümünü sevenleri eleştiriyorlar.

    katılıyorum sana. tamamen ”boş beleş” dinleyici.

  7. Lex Luthor says:

    Bunu da çıkarıp dağılırlar artık… yaşlı başlı adamlar, hepsinin tansiyon problemi var…

  8. Beleg says:

    Bu adamlar benim bug’ım galiba, herhangi bir haberlerine, demeçlerine falan aşırı seviniyorum. Onların piyasada olması güven veriyo gibi bişey hatta. Gruba ters bişey söylenince, haklı olunsa bile, kıl oluyorum. Ve yıl olmuş 2013, hala gelecek planları yapabiliyorlar. O yüzden izninizle,
    meydııııaaaaaaaaaaaaaan!

    Seyfullah

    @Beleg, Aynen öyle siteye her girdiğimde yeni bir Iron Maiden haberi var mı diye bakmadığım gün yok.

    Gökhan

    @Beleg, al bende de okadar Bu adamların Metalin en büyük Grubu olduğuna dair hiç bir şüphe yok Uzun ve epik şarkılarının başka hiç bir grupta olmayan bir çekiciliği muhteşemliği var ama Nasıl şarkıyazarlarsa çalarlarsa çalsınlar MAiden’in varolduğunu bilmek dediğin gibi güven veriyor dostum

  9. Seyfullah says:

    Steve son bir albüm daha çıkacağını ardından da dağılacaklarını söylemişti.Umarım iyi bir albümle kariyerleri sonlanır.

  10. aaa says:

    LAN.

    Nurhacı Çeri

    @aaa, LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN

  11. MetaLstorM says:

    aaaaaaaaaaaaaaa

    işte buuu mükemmel bir haber benim için

  12. saw you drown says:

    Tanrılar albüm çıkaracakta biz sevinmeyecek miyiz be. Süper bir haber.

  13. saw you drown says:

    Aşırı bir Iron Maiden sever olarak albümün nasıl olacağı pek ilgilendirmiyor beni. İster epik progresif şarkılar, ister kısa gaz şarkılar. Iron Maiden her türlü gider.

  14. ManOmeR says:

    Bir killers daha dinlemek fena olmazdı aslında büyük ustalardan.

  15. Baybora says:

    Yeeeeeees.

    Artık son albümleri olur bence de,müthiş bir final bekliyoruz artık.

    saw you drown

    @Baybora, Ağzını hayra aç. Kim demiş Iron Maiden müziği bırakacak.

  16. sefagn says:

    yapmayın amına koyayı her albümde biraz daha heavy metalden uzaklaşıyorsunuz iyice rakın rollcu oldunuz lan kaç yıldır bi şöyle harbi metal albüm yok

    OralFistFuck

    @sefagn, “harbi metal” ne pis metalci abi?ilk önce “harbi metal”‘i aç biraz.

    sefagn

    @OralFistFuck, neyi açıyım abi dedim ya klasik heavy metal diyorum işte gaz versin bize kafayı duvarlara filan vuralım dinlerken(öeh)

    Seyfullah

    @sefagn, Bence Iron Maiden’ın her albümünde yeni bir şeyler denemesi,grubun bazı kalıpların dışına çıkarak Progresifleşmesi ama bunu yaparken bir yandan da çizgisini koruması grubun müziğine büyük katkı sağladı grup 2 tane Progresif yapıda albüm çıkardıktan sonra No Prayer For The Dying’te eski yapıya dönmeye çalışınca diğer Iron Maiden albümlerinin yanında çok sönük kalmıştı No Prayer For The Dying.

  17. egoist says:

    dance of the death gıbı bır album beklıyorum nıhayet yenı album calısmalarına baslayacaklar metallıca hala da yenı album cıkaracak

  18. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  19. Sanırım hayatım boyunca hiçbir albüm haberinde bu kadar delirmedim.

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    M A I D E N

  20. LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNN

  21. Ediz Mudul says:

    AMMMMMMAN TANRIMMM DİDİİİİİİİİİİM
    İster progresif rock, ister kafa attıran heavy metal, ister doğa ve su sesleri olsun farketmez, iron maiden ne yapsa dinlenir ve iron maiden ne yaparsa yapsın steve harris gibi bir amiral varken kalitesiz bir iş çıkmaz ortaya. raadolun, biz bu “son albüm bu sonra dağılıcaz” ayaklarını çok duyduk, koskoca judas priest bunu dedikten sonra redeemer of the souls’u çıkardı, bırakacağız diyen scorpions 2 sene üst üste “son konserini” verdi İSTANBULDA hem de, o yüzden mazallah herhangi bi üyenin hayati bir tehlikesi yoksa veya herhangi bir itişme tartışma yaşanmazsa bu dedeler bizle daha uzuuun yıllar olacaklar emin olabilirsiniz

  22. seventhson says:

    tee iron maiden albümünden the final frontier’a kadar geçen 30 yıllık süreyi ele aldığımızda the x factor ve virtual xi art arda hayal kırıklığı yaratan albümlerdi. progresif veya değil diğer tüm albümleri ayrı ayrı altın değerinde, bulunmaz hint kumaşı gibi albümler. son yıllarda ülkemizde genç kitle arasında popülerlikleri artmış, bir iron maiden yamyamlığı başlamış olabilir fakat bu hiçbir albümlerin kalitesini düşünmüyor.(bize kalsın mantığı tamamen bir hata) yani ben derim ki kısa veya uzun parçalar hiç farketmiyor, bu adamlar albüm yapsın yeterli. tadı tuzu farklı bu adamların bestelerinin.

  23. 2015 yakıp yıkacak 1

  24. 15 ALBÜMLE İDARE EDEMEM EDDIE, İDARE EDEMEM.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.