# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THROWN TO THE SUN’ın yeni albümü Spotify’da
18.01.2015

Out of Themselves Things Will Come.

Pasifagresif yazar ve okurlarından kurulu THROWN TO THE SUN, bir süre önce yayınladığı konsept yapıdaki ikinci albümü “Out of Themselves Things Will Come“ı Spotify üzerinden de erişime açtı. Albümü grubun Bandcamp sayfasından satın almak mümkün.

Grubun albümden “Maladies to Be Cured” parçasına çektiği klip de aşağıda.

Albümün açılış parçası “Gnomon”un şarkı sözü klibi de şöyle:

  Yorum alanı

“THROWN TO THE SUN’ın yeni albümü Spotify’da” yazısına 376 yorum var

  1. Abi siz ne yaptınız yahu.. ciğerimi söktü albüm.. İlk albüme oranla duygu yoğunluğu çok çok üst seviyede. Riff bazlı parçalardansa daha atmosferik ve bütünsel parçalar var albümde. Başer kesinlikle en iyi seçim olduğunu göstermiş. Hem temiz hem brutal vokallerde etkileyici bir performans gelmiş kendisinden. The Concrete Bodies ve Amartia’da takılıp kaldım..

  2. B U R Z U M says:

    sayın yetkililer, bu albüm cd olarak basılacak mı? eğer basılma ihtimali yoksa her ne kadar bu olaydan nefret etsem de dijital olarak satın alıcam. emek verip güzel işler yapıyorsunuz bende bir şekilde satın alarak katkı yapmak isterim.

    Ahmet Saraçoğlu

    @B U R Z U M, şu andaki planlara göre basılmayacak.

    B U R Z U M

    @Ahmet Saraçoğlu, tamamdır. itunes üzerinden alıcam o zaman. bilgi için teşekkürler.

    Ahmet Saraçoğlu

    @B U R Z U M, tamam, ben teşekkür ederim. :)

  3. GiantZillerIndo says:

    ne zaman darlansam, ne dinlesem diye düşünsem ya axioma ya da out of… açtığımı fark ettim. hazdır bu.

  4. Rashid says:

    İlk albüme nazaran daha karanlık bir albüm olmuş ama ben ilk albümü daha çok sevenlerdenim. Özellikle bu albümde bana en çok sorun yaratan şey şarkıların fazla “kaotik” olmaları. Kaotik şarkıları severim ama bazı şarkılarda artık “elimizde ne varsa ilave edelim” durumu olmuş. Başerin sesine sağlık ama benim için onun vokalini dinlemek baya zor oldu. Keşke Enver olsaydı diye tüm albüm boyunca iç geçirdim adeta. Son olaraqk prodüksiyon on numara. Bu açıdan Avrupa gruplarına taş çıkarak bir iş yapılmış.

  5. Rashid says:

    Bu arada siteye hala neden bu albümün kritiği eklenmemiş acaba?

  6. 12ParmakBağırsağı says:

    Benim için hala bu ülkeden çıkmış en iyi albüm. Yıllar geçtikçe sözlerini daha da içselleştiriyorum. İyi ki böyle bir şeye tanık oldum, teşekkürler her şey için.

  7. 12ParmakBağırsağı says:

    Tekrardan bu albüme döndüm uzun bir aradan sonra. Şarkı sözlerini belki de en sevdiğim albüm ama hala tam anlamıyla konsepti hikayeyi çözemedim albüm ismi de dahil. Aydınlatmak isteyen olursa çok güzel olur.

  8. ben says:

    Inward Reflection efsane şarkı.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ben, ahah 11 yıldır tükenmeyen destek.

    woodenpint

    @ben, Türkiye’den çıkan en iyi iki metal albümü olabilirler, buradan çıkmış prodüksiyon olsun müzisyenlik olsun her anlamda daha kaliteli ve ne yaptığını daha iyi bilen bir şey daha duymadım gerçekten

    12ParmakBağırsağı

    @woodenpint, +1

  9. ZombieAutopilot says:

    batuhan bekmen, onur akin ve sarp bahadir ne yapiyor acaba bu gunlerde? cok merak ettim. internette adlarini arattim ama agdan tamamen silinmisler. hicbir iz de birakmamislar hahah. ahmet bey hala gorusuyor mudur ne yapiyorlar nelerle mesguller acaba?

    Berca B.

    @ZombieAutopilot, Batu’yla Bahadır seneler önce birer yıl arayla Vancouver’a taşındılar, hatta orada da beraber çalıyorlar. 2 hafta önce ilk konserlerini verdiler: https://www.instagram.com/twmp.band/

    Keyifleri yerinde ama geride bıraktıkları için de endişeliler tabi.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.