# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SUICIDE SILENCE’tan klip
12.02.2023

Dying Life.

Deathcore grubu SUICIDE SILENCE yeni albümü “Remember… You Must Die“ı 2023 başlarında yayınlıyor.

Detaylar şöyle.

01. Remember…
02. You Must Die
03. Capable Of Violence (N.F.W.)
04. Fucked For Life
05. Kill Forever
06. God Be Damned
07. Alter Of Self
08. Endless Dark
09. The Third Death
10. Be Deceived
11. Dying Life
12. Full Void

“Dying Life” klibiyle yayınlandı.

“Alter of Self” klibi yayınlandı.

“Capable of Violence”ın NSFW klibi de yayınlandı.

“You Must Die” da şöyle.

“Thinking In Tongues” da Mayıs başında yayınlanmıştı.

  Yorum alanı

“SUICIDE SILENCE’tan klip” yazısına 25 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    2009′dan beri en iyi Suicide Silence. İlk iki albümdeki kafaya geri dönmüşler.

  2. enemyofgod says:

    Oha bu ne taş gibi. Dalga geçmek için dinleyecektim umduğumu bulamadım, iyi ki.

  3. ismail vilehand says:

    Ha bir de o keko davulcu ile yolları ayırmaları iyi olmuş.

    Rzeczom

    @ismail vilehand, hayranlarla falan kavga ediyordu facebook’ta. gerçek bir dallamaydı.

  4. Ensamvakt says:

    Grubun ismini görünce DSBM sandımda değilmiş. Single’a gelirsek sağlam bir parça metalde böyle hayvanlık seven için on numara parça. Ben deathcore pek sevmesem de hoşuma gitti.

  5. Cem says:

    Self-titled albümleri sonrasında grubun bir şakaya dönüşmesi, kendi ülkelerinde Jinjer’a (Jinjer şahane bir grup, kesinlikle onları küçümsemek için böyle söylemiyorum) opening act olmaları, Jared Dines’ın tee hee goygoyu vs. grubun değerini ve saygınlığını bende o kadar düşürdü ki herhangi başka bir Deathcore grubu yapmış olsaydı bu yıl dinlediğim en iyi, en gaz şarkılar arasına net alacağım bu şarkıyı bile birkaç defadan fazla dinlemek gelmedi içimden. Suicide Silence o albüm sonrası benim için eldivenle sevilesi bir evlat haline geldi adeta.

  6. Sponge-bob says:

    Suicide silence “you only live once the worst cover ever” diye bi video geldi aklıma sonra şunu buldum resmen aklım çıktı: https://m.youtube.com/watch?v=URi-FQzPMRo

  7. Erutururu says:

    The Cleansing’e koysan sırıtmayacak bir şarkı olmuş. Umarım albümde de clean vokal vs. işlerine hiç girmeden böyle dümdüz yardırırlar. Bir daha Chino Moreno taklidi yapan Eddie duymak istemiyorum.

    ismail vilehand

    @Erutururu, “Bir daha Chino Moreno taklidi yapan Eddie duymak istemiyorum.”

    Aynen. Hayatımda duyduğum en berbat şeylerden biriydi. Bence MH – Catharsis ile birlikte yakın metal tarihinin görmüş olduğu en rezil albüm oydu.

    O albümün tek olumlu yanı dinleyici kitlesinin fanboyluk taslamadan gruba hak ettiğini verip yerden yere vurmasıydı. 40+ yaşında Manowar, Iron Maiden vs fanları yapmaz mesela bunu. Reisçi gibi alayı.

    Erutururu

    @ismail vilehand, Genel kanının aksine core kökenli müzik dinleyicileri sanıldığından çok daha bilinçli ve açık fikirli insanlar oluyor aslında. Dinleyici kitlesinin nispeten daha genç olmasından kaynaklıdır belki, bilemiyorum.

    Hazır aklıma gelmişken bu tarz ilkel ve agresif myspace deathcore’u sevenlere şunu önereyim:

    https://www.youtube.com/watch?v=y08y_GZomCM

    Erutururu

    @Erutururu, Birde ezberden sürekli the Cleansing deyip duruyoruz ama No Time to Bleed de iyi albüm aslında, atlanmasın.

  8. kerigma says:

    Ebru gündeş bile bu gruptan daha vizyonlu

  9. markusulf says:

    hernan, all shall perish ne oldu piç kurusu

  10. Yiğit says:

    Şu gruba nedense bir türlü ısınamadım. Muhtemelen sebebi kendim açıp dinlememdense genelde “maruz kalmam”. Hep bir itici geliyorlar. Bazı şarkılarını başka bir grubun diyip satsanız çok beğenirim belki, ama Suicide Silence adını duyunca hep bir çekiliyorum.

  11. Cem says:

    Bu ne sikindirik bir kapaktır ya

  12. Erutururu says:

    Kimse çıkıp bu kapağın ne kadar kötü olduğunu nasıl söylemiyor olabilir ya gruba? Nasıl içlerine siniyor şu kapakla albüm çıkarmak aklım almıyor. Yeni yayınlanan şarkı ise orta şeker, ne iyi ne kötü.

  13. Avcı says:

    Sözde Deathcore yaparlarken de berbat bir gruptu Nu Metale dönünce de berbat bir gruptu şimdi de berbat bir grup. Kalitesizliğin Ekstrem Metaldeki bayraktarlığına dur durak bilmeden devam ediyorlar.

    Bu zırtapozlar için All Shall Perish’i dağıttın ya Hermida, sana ne desek az…

  14. Erhan says:

    Yazıp yazıp siliyorum. Grubu pek tanımam zaten Deathcore pek ilgi alanıma girmiyor. Müziği ve grubu işin için katmadan klip için şunu diyebilirim: ”Çekilmiş en kötü metal 10 metal klibi arasında ilk 5′e rahat oynar”.

    Özet: Grup üyeleri gruba poser diyenleri tokatlıyor.

  15. deadhouse says:

    @Erhan, Çok daha kötüleri var. Zaten Metal müziğin eleştirilebilecek yegane sorunu klip olayı. 40 yıldır koca göbeklerini, kıllı vücutlarını gösteriyorlar. Behemoth çağ atlattı klip olayında metal müziğe. Metal değil ama Year Zero klibi bence çok iyi. Bence anaakım müzikte çekilmiş en iyi kliplerden. Son zamanlarda en rezil klip olayını da Metallica imza attı. Son albümdeki tüm şarkılarına klip çekmişlerdi. Rezil, özensiz kliplerdi, tıpkı albümdeki bomboş şarkılar gibi.

    deadhouse

    Rammstein’ı unutmayalım. Behemoth ve Rammstein başka diğer tüm gruplar başka.

    woodenpint

    @deadhouse, Ancak bu kadar katılamazdım. Rammstein Behemoth gibi örnek verdiğin gruplar işin görsel tarafına çok önem veren müzikleri sinematik kliplere uyarlanabilecek gruplar. Her grup böyle değil. Tam aksine benim en sevdiğim ve en iyi gördüğüm klip çeşidi üç beş adamın bi odada çalıp oynadığı klipler. Çünkü hem zaten işin özü bu, hem de şarkı yeterince kaliteliyse ve buna uyuyorsa daha fazlasına gerek yok zaten. Metallica’nın yaptığı falan iyice zorlama ve boş iş zaten ona diyecek bir şey yok. Yine de örneğin şu klibi daha sinematik herhangi birine değişmem, bu daha samimi

    https://www.youtube.com/watch?v=u5idDTkwZRw

  16. Canoir says:

    Yorumları görünce izleyeyim dedim. Hayatımda izlediğim en kötü kliplerden biri ahaha. Yalnız ben bu berbatlığı eğlenceli buldum, çünkü ciddiye alınacak hiçbir tarafı yok. Başkasının kollarıyla solo attığı kısımda özellikle kahkahalarımı tutamadım

  17. Cem says:

    Müzik NSFW değil, klip öyle olsa nolur.

  18. Candaş says:

    Albümün kapağı death metal yapan Megadeth gibi olmuş

  19. Güzel albüm. Köklere net bir dönüş olmuş ama albümün patlama noktaları açısından eksikleri var. Bu kadar çabuk yaşlanmayın amına koyayım, “Jump the Fuck Up” kısımlarına ağırlık vermedikten sonra deathcore yapmanın ne anlamı var.

    The Cleansing > No Time to Bleed > You Can’t Stop Me > Remember… You Must Die > The Black Crown > Become the Hunter > Tool full diskografi > Suicide Silence

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.