# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Tony Iommi’den yeni şarkı
30.11.2021

Scent of Dark.

BLACK SABBATH gitaristi, metal efsanesi Tony Iommi “Scent of Dark” adlı yeni bir şarkı yayınladı. Şarkı, Iommi’nin yakında çıkaracağı parfüme eşlik etmesi amacıyla sunuldu.

  Yorum alanı

“Tony Iommi’den yeni şarkı” yazısına 16 yorum var

  1. Raddor says:

    Ahmet abi bizi Pavlov’un köpeği gibi şartladın. “Tony Iommi’yi kaybettik” diye okudum ve kesin tek değilim. Yıllardır öyle alıştık ki PA’dan kara haber almaya.

    ismail vilehand

    @Raddor, Iommi babayı Aksaray’a tanıdık masaj salonuna götürsem en az iki atar. Hala diri adam.

    250 TL veriyorsun, sırasıyla hamam, sauna masaj diye devam ediyor, ortalama 2 saat sürüyor, kızlar genellikle Asyalı, Romanya çingenesi ablalar da var tercihe göre. Bahşiş iyi olursa mutlu son da olabilir ama mutlu sonun derecesi o kişinin kendi yeteneğine kalmış.

    PA İstanbul zirvesi yaparsak burada yapabiliriz.

    Raddor

    @ismail vilehand, içeriğe kıyasla bayağı uygunmuş fiyat. İkidir övüyorsun abi orayı, merak ettirdin. Hazır No Nut November da bitti.

    Bence de Iommi baba hepimizi gömer.

  2. Rand al thor says:

    Bu güzel bir haber çünkü enstrümantal olması benim için harika bir sürpriz albümü bekliyorum

  3. asli says:

    mükemmel olmuş. ismini hissettirdi.

  4. Gökay says:

    Ünlü italyan niş parfüm evi Xerjoff un Ceo su Sergio Momo ile Iommi Baba arasındaki mini projemsi şey. Iommi ile hangi parfüm evini eşleştirmek isterdin gibi bir soru yöneltilmiş olsa MFK ve Xerjoff’ u son sıraya yazardım herhalde. Bir-iki kokusu dışında kendime pek yakın bulmadığım, daha çok jenerik takılan, pahalı kokmak isteyenlere sonuna kadar istediğini verebilen markalar bunlar. Ne bileyim, en azından bir Laurent Mazzone eşleşmesi hiç fena olmazdı. İlla da İtalyan ve Jenerik olacaksa Terenzi de olabilirdi, fakat belli ki Iommi taraflı değil de Xerjoff taraflı bir talepti bu. Muhtemelen 50ml ini minimum 300 dolardan basacakları yeni bir şişeye Iommi nin imza reklam yüzü olmasını istemezdim. Belki de Sergio Momo nun ufak bir hayranlığı sonucu da olabilir. Nota piramidine baktığımda Boozy ve Tütsülü, fakat hafif gurmeye kayan bir parfüm çıkacak gibi duruyor. Nedense Xerjoff un daha önce yaptığı Pure Havane-Naxos, Rose d Arabie – More Than Words klonlamasını Bentley Intense üzerinden yapacağını hissediyorum. Bentley Intense, Iommi ye ya da Black Sabbath müziğine yakın görebileceğim, buram buram gotik kokan Laudano Nero ile benzerlikler gösteriyor olsa da ne bileyim. Bence Iommi Salvador Dali Pour Homme, Kouros kokmalı. Jacques Bogart parfümleri kokmalı. Aramis Tuscany kokmalı bu adamın adını taşıyan bir şey. Parça da Youtube dan açılan rastgele bir backing track üzerine rastgele bir şeyler karalıyor gibi olmuş. Umarım bizim topraklara erişirse kokuyu deneyeceğim.

    Tomas Takke

    @Gökay, parfüm geeki abim, hangi parfümü kullanıyorsun çok merak ettim

    Jonni

    @Gökay, Oha parfüm geeki. Hocam saygılar

    Derin

    @Gökay, Abi ben hep parfüm konusunda tutkulu bilgili arkadaşım olsun istedim, arkadaşım olur musun?

  5. Jonni says:

    “Şarkı, Iommi’nin yakında çıkaracağı parfüme eşlik etmesi amacıyla sunuldu” lol. Bir ara da baya kötü bir Eurovision şarkısında çalmıştı. Tony Iommi’nin böyle gereksiz sululukları vardır.

    Parça baya iyi o ayrı.

  6. Gökay says:

    @Tomas Takke, Elimde çok fazla numune ve şişe var. Dışarıda hangilerini kullandığımı sorarsanız, aslında dışarıda pek kullanmıyorum. Genelde odamda kendim keyfini sürmeyi tercih ediyorum. Bu yüzden tematik işlere daha yakınım. Mesela La Curie Incendo adında bir koku var, sisli bir havada dağda ormanlık alanda yaktığınız ateşin sönmüş kalıntılarını ihtiva ediyor. Yine benzer şekilde Etat libre d’ orange Rien diye bir koku var, talaşlıdan yeni çıkmış çeliğin önümüzdeki uzun yıllar üzerinden atamayacağı soğutma sıvısının yağlı dokusunu, oksitlenmiş aksamlarla dolu bir kazan dairesinin kasvetini sunabilen bir profile sahip. Dışarıda da pekala kullanabilen kokular, fakat bir albümle kombolayıp yalnız başına keyfini sürmek daha keyfili gibi. Yalnız başıma yürüyüş yapacaksam da yine kulaklığımla birlikte yanıma aldığım kokular bunlar. Ha bazen ortamlarda da bir şeyler kullanmıyor muyum, tabii ki kullanıyorum; Frederic Malle Musc Ravageur, Laudano Nero, Jovoy Private Label, Histoires de Parfums 1740 gibi biraz daha nispeten kirlilik barındıran kokuları ya da Comme des Garcons 2 Man, Lartisan Timbuktu gibi balzamikleri dışarıda kullanmaktan keyif alıyorum, ki genelde kokuyla birlikte aklımda kalmasını istediğim günler bunları tercih ediyorum. Piyasa yapacaksam da; Chanel Allure Homme Edition Blanche, Tom Ford Tuscan Leather, Pure Havane gibi kokulara elim gidiyor, ama artık pek tercih ettiğim söylenemez. Çok katılmasam da düğün gibi etkinliklerde Serge Lutens Chergui, Pekji Ruh gibi daha oryantal işlere yöneliyorum.

    deadhouse

    @Gökay, Seninle kupon muhabbeti yaptığım için gururlandım. Ortamlarda hava atarım artık. Parfüm gurmesi tanıdığım var falan derim. Şaka bir yana cidden saygı duydum. Ayrıca yalnız başına keyfini sürme olayı da beni benden aldı.

    Gökay

    @deadhouse, Teşekkür ederim Deniz Hocam, onore oldum. Bir gün konser, topluluk falan olur da denk gelirsek, hoşuna gidebilecek tadımlık bir şeyler ayarlamaya çalışırım.

    @Derin, PA çatısı altında olduğumuza göre, zaten arkadaş değil miyiz? ahah :)

    deadhouse

    @Gökay, Parfüm kullanmadım hiç hayatımda. Kişisel bazı sebeplerden ötürü kullanmıyorum. Bu durum parfüm gurmesi birine saygı duymayacağım anlamına gelmiyor. Seninle denk gelirsek Bundesliga, Sistem kuponu muhabbeti yaparız gibi geliyor ahaha

    Gökay

    @deadhouse, ahah uygundur Deniz Hocam. Yalnız bu aralar Bundesliga ya aşırı uzağım, süprizin de süprizi bitebilen başka bir lig yok. En son Dortmund’ un 0 ını yakalayabilmiştim, ama o kadar. Neyse, o gün gelsin tekrar konuşuruz ahah

    @Ahmet Saraçoğlu, Üstat Fragrantica misafir olarak uğrayıp ufaktan kaçtığım bir mecra, maalesef üyeliğim yok. Mevcut ekonomi şartları, kör alışa çok uzak; zaten 647273 tane kopyası olan kokulara belli meblağlar yatırmayalım diye önizleme yapabilmek adına Fragrantica güzel adres. Tek sıkıntısı, platformda ciddi anlamda bilgi kirliliği olması. Basenotes’ a daha yakınım bu platformlar arasında, Iommi nin haberini de orada görmüştüm.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Gökay, Fragrantica hesabın varsa görelim kral.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.