# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
SLIPKNOT yeni klibini sundu
13.10.2023

Hive Mind.

SLIPKNOT son albümü “The End, So Far“ı Eylül 2022′de çıkarmıştı.

Detaylar şöyle.

01. Adderall
02. The Dying Song (Time To Sing)
03. The Chapeltown Rag
04. Yen
05. Hive Mind
06. Warranty
07. Medicine For The Dead
08. Acidic
09. Heirloom
10. H377
11. De Sade
12. Finale

“Hive Mind” klibi yayınlandı.

“Yen”in klibi yayınlandı.

“The Dying Song (Time To Sing)” klibi yayınlandı.

Grup Kasım 2021′de de bu albümde yer alacak “Chapelman Rag”i sunmuştu.

  Yorum alanı

“SLIPKNOT yeni klibini sundu” yazısına 42 yorum var

  1. P L A G U E says:

    Çok güzel ulan, bayıldım.

  2. Raddor says:

    Limp Bizkit de yeni albümünü çıkardı ancak öyle sessiz sedasız geldiler ki ne klip var ne bir şey. 10 yıl önce Gold Cobra’yı bağıra bağıra çıkarmışlardı. Bizkit döndü demişlerdi. Kendilerini Eminem mi sandılar? Bir anda salarsak millet coşar mı dediler anlamadım. Coşmadık, olmamış. Limp Bizkit Still Sucks! (albümün adı bu)

    Öte yandan Slipknot yine yapmış.

  3. Cryosleep says:

    Yine orijinallikten uzak bir Slipknot şarkısı olmuş.

  4. Rzerczom says:

    önceki albümde deneysel takılıyorlardı şimdi de ekstremleşiyorlar mı, o davullar ve vokaller ne öyle.

    hayırdır lan.

  5. Candaş says:

    Yeni albüm de geliyor, yüksek ihtimalle yıl sonuna doğru çıkacak. Şarkı ise inanılmaz vokaller, blast beatler inanılmaz

  6. enemyofgod says:

    Haoydaaaa.

  7. deadhouse says:

    Bazı yerlerde Gorgoroth’a bağlamışlar. Ortaya karışık bok gibi şarkı olmuş, ama güzel olmuş, sevdim. Zaten Slipknot’ın tarzı bu.

    Şaka bir yana Opeth’in son 4 albümünden iyi şarkı.

  8. agrypnie says:

    Yalnız aşırı iowa tadı aldım.Albüm muazzam olacak hissediyorum.İsmail vilehand ın ağzı sulanmıştır şimdi :D

  9. barzoman says:

    kitlesel gruplar leşlik getirdikçe metal asla geberemez haha iyi olmuş kudurun

  10. agrypnie says:

    Şu sitede bu adamlara karşı genelin hala tozu üstünde olan “ergen grubu yhaa” “yıl olmuş 2021 Maskeli 5ler gibi bu ne mk kdsdsd” tavrı ve ön yargısı sebebiyle grubun yaptığı son dönem işleri ne denli iyi olursa olsun (ki gayet iyi, bunu ben değil yabancı müziksever çoğunluk ve kritikler de söylüyor) gölge düşürdüğünü hatta çoğu vakit görmezden gelinmesine neden olduğunu düşünüyorum.Ki bu sadece slipknot için değil zaten bizim kanımızda var biraz da toplumun,belli bir çevrenin veya takıldığımız güruhun düşüncesini kendi düşüncemiz gibi benimseyip o yönde hareket etmek.Müzik dünyasında da bu konuda hakkı bence- en azından ülkemizdeki 25 yaş üstü- en çok yenen, göz ardı edilen gruplardan.Son yaptıkları albüm o denli iyi ve sağlam olmasına rağmen çok gözardı edildi kanımca.Hatta ülkede belli bir kesim- özellikle black tayfa- slipknot dinliyorsa dahi bunu dile getirmekten çekiniyor takıldığı ortamlarda.Ergen veya çocuksu yaftalardan kurtulmak için.

    Bu benim düşüncem tabii katılmayan olacaktır, gözlemim bu yönde.Linçlere de açığım saygım sonsuz site ahalisine.Sevgiler…

    deadhouse

    @agrypnie, Söylediklerine saygı duyuyorum, muhtemelen hepsi de doğrudur. Yalnız kaçırdığın bir şey var. Slipknot’ın sevilmesinin nedeni zaten ergen duygulara hitap etmesi. Ergenlik bu topraklarda olumsuz bir intiba uyandırıyor olabilir, lakin gerçekte öyle bir şey değil. Ergenlik, isyanın, tepkiselliğin, özgür olmak istemenin, bireyselliğin ve en önemlisi de kişinin kendisini ve çevresini sorgulaması demektir. Fiziksel, zihinsel, psikolojik, ruhsal olarak dönemsel olarak görülür ve kısmen öyledir de. Ancak herkesin içinde bir yerlerde her zaman ergen duygular vardır. Sıkıştığımız, sıkıştırıldığımız hayatlarımızda zaman zaman ergen olabiliyorsak ne mutlu bize. Slipknot’ın var oluş misyonu budur bence. Slipknot’ı özetle deseler; liriksel ve müziksel anlamda sınırlarının olmaması derim. Akılları estiği gibi müzik yapıyorlar. İsyan ediyorlar, tepki gösteriyorlar, tıpkı 15 yaşındaki bir çocuğun kendisini ve çevresini keşfettiğinde dünyayı olduğu gibi kabul etmemesi gibi.

    Bence Slipknot’ı dinlediğini gizlemek, Slipknot’ı yeterince takdir etmemek bu toprakların insanının yersiz bir endişesi. Ergenlik o kadar da kötü bir şey değil.

    Destruction-666

    @deadhouse, ergen grubu olduğu için öyle düşünülmediğini düşünenlerdenim. Çoğu tip -ki bence karşı olanlar böyle- dinlediği müzikte derinlik arıyo. Opeth mopet de bu yüzden seviliyo. Opeth ergen gruplarının tillahıdır bu arada😀

  11. Melgore says:

    Slipknot’ın Metal-Archives’a alınmaması nasıl bir metal elitizmi faşizmidir anlamıyorum. Bizim Athena bile var Metal-Archives da var ama Slipknot yok :) Opeth’den bile 10 kat cayır cayır metal yapıyor adamlar. Şimdi bunu söyleyince troll gibi durdu ama ciddiyim. True metal faşizmi bizi bir yere götürmez. Slipknot gibi gruplara tam destek gerek metalin düşüşü ortada zaten.

    Destruction-666

    @Melgore, hemen yutuba falan one last breath yazıp bu yorumunu bi gözden geçirebilirsin

    woodenpint

    @Destruction-666, Adamların kariyerinde yaptığı en iyi şarkı

  12. Kıvanç says:

    All Hope is Gone’dan beri gelen en güzel şey.

  13. Rzeczom says:

    single yayınla bay Corey.

  14. Mehmet says:

    Corey Vol 3.’ten biraz daha bir albüm geleceğini ama genel atmosferin Vol 3.’e benzediğini söylemiş. Bu yüzden de Chapeltown Rag albümde olmayacak diyebiliriz

  15. Canoir says:

    Chapeltown rag’i tekrar dinledim bugün. Slipknot’ın yıllardır yayınladığı en iyi şarkı, hayvan gibi şarkı

  16. Candaş says:

    Bu ne iğrenç bir albüm kapağı, bu ne dandik bir şarkı allah aşkına ya

  17. enemyofgod says:

    Çok iyi. İyice uçmuşlar. Chapeltown rag de mükemmeldi. İnanılmaz bir albüm bizi bekliyor.

  18. Opethsevenbiri says:

    Ben bu grubu hiçbir zaman Nu Metal gibi görmedim. Death Metal ile Pop Rock’ın gayrimeşru çocuğu gibi bir soundları var.

  19. asil says:

    Chapeltown rag’i çok sevmeme rağmen the dying song o kadar almadı beni içine. Belki dinledikçe daha çok severim. Ya bir de sound olarak bana zayıf geldi nedense 2 şarkı da. Özellikle gitarların tonu oldukça kötü. Mesela bunların arkasından Stone Sour – Absolute Zero falan dinleyince aradaki bariz kayıt kalitesi farkı kabak gibi ortaya çıkıyor.

    Candaş

    @asil, Prodüksiyon inanılmaz kötü gerçekten hiçbir enstrumanı duyamıyorsun her şey birbirine karışmış durumda, perküsyonlar haddinden fazla duyulup davulları gölgeliyor, gitar tonu gerçekten çok kötü, vokaller sanki Corey mikrofondan 1 metre mesafe ile söylemiş gibi. Azılı bir Slipknot hayranı olarak yeni albümün leş olacağını düşünüyorum

  20. Öğk says:

    Vokaller çok çok çok OĞLAN, sik gibi şarkılar, eeyore ve get this’i yayınlayıp dağılmaları gerekiyordu. Vizyonsuz oğlanlar grubu.

  21. Candaş says:

    İğrenç bir şarkı daha geldi, tercih ettikleri yol yol değil, son albüm harikaydı neyin peşine düştüler ki bunlar? Son albümü Solway Firth ile kapatıyorsun, yeni albümü ise böyle rezalet iki şarkı ile pazarlıyorsun. Umarım buraya yazdığım her yorum için pişman olurum albüm çıktığında ama şarkılar çok çok kalitesiz. Yen de, The Dying Song(İsmi bile rezalet) da inanılmaz piyasa şarkıları, çok sıradan ve sıkıcılar

  22. ismail vilehand says:

    Behemoth ve Slipknot yılın hayal kırıklığı konusunda kapışacak gibi duruyor.

  23. Zeitgeist says:

    Bu ne boş bir şarkı ya

  24. riser says:

    @ismail vilehand, hakikaten en sevdiğim 5 gruptan 2′si fena yaya kaldı bu sene. ikisinin bi’ önceki albümleri de aman aman değildi ama bu sefer daha kötüleri geliyor gibi.

    umarım yanılırım.

  25. Yenal says:

    Fazla cıvık nağmeli melodiler yakışmıyor. Godummu oturt👍😁

  26. Endopılazmik retikulum says:

    Dev poser band is backkkkkk!111!

    de mysteriis dom sathanas

    @Endopılazmik retikulum, yüce haşmetlimiz söyleyin poser olmamak için ne dinlemeliyiz

  27. Yenal says:

    Teknik bilgi yetenek adına ne derseniz deyin bir şeyin ruhu gitmişse daha fazla çabalamanız beyhude.Hissedemiyorsanız ne kadar kasarsanız kasın ortaya çıkan …

  28. ismail vilehand says:

    Uzak ara en kötü Slipknot albümü. Dinlerken oturup ağlayasım geldi. “We Are Not Your Kind” deneysel işlerin yanında klasik Slipknot karakterini de barındırıyordu. Bu albümde o da yok. “The Chapeltown Rag” hariç tekrar dinleme isteği yaratan tek bir şarkı dahi yok. Sıçıp sıvayıp üzerine mum dikmişler. Berbat bir albüm.

  29. Zeitgeist says:

    Slipknot albümü dışında her şeye benziyor

  30. agrypnie says:

    Bu kadar kötü bir albüm yapmaları gerçekten çok üzücü.En kötü albümleri olmuş, sitede 6 verilen Gray chapter bile bunun yanında 10 luk albüm olarak kalır.Ki gayet leziz bir albümdü o prodüksiyon sıkıntısını rağmen.Dağılsalar da daha da boka batırmasalar grubu.Joey jordison ın anısını kirletmemiş olurlar hem böylece.

  31. Erutururu says:

    Albümü yarısına kadar zor dinledim. Hivemind’ın introsunda “ananızın amı” deyip kapattım. Felaket derecede kötü bir albüm. The Chapeltown Rag’teki gibi dümdüz yardırsalardı keşke. Bok varmış gibi tutturdular deneysel olacağız diye.

  32. Zeynel says:

    Abartmayın ya tamam biraz enteresan ama güzel anları olan bir albüm warranty, medicine for the dead, de sade falan benim baya hoşuma gitti. İlk çevirmelerde en azından Gray Chapter’dan ciddi derecede ayrışan bir albüm bence. Eleştirilen kısımlar zevk meselesi benim için kötü değil ama Corey’in kafası karışmış bazıları Vol:3 kafasından ziyade Stone Sour şarkısı gibi..

  33. Candaş says:

    Bu albümün kritiği gelecek mi? Yazan var mı Ahmet Ağabey?

  34. Raddor says:

    Yav şu Corey’in sesi harsh vokal yapmasına rağmen ne kadar otantik. Nerede duysan tanırsın. İşte mainstream grup olmak istiyorsan böyle bir vokale sahip olman ön şart. Birebir aynı albümler Anders Colsefni’yle kaydedilse grup bu kadar büyüyemezdi.

    Mesela aynısı Lamb of God’da da var. Randy’nin brutal yapmasına rağmen çok tanınabilir, kendine has bir tınısı var. Harfleri öne getirişi falan. Takdir edilesi.

    Dave Mustaine’in de Super Collider dönemi bir röportajını hatırlıyorum. O da demişti. “Sesimin iyi olmadığını biliyorum ama nerede duysanız tanırsınız. Önemli bir mevzu bu.” diye. Hak veriyorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.