# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
EMPEROR gitaristinin eski eşi, CRADLE OF FILTH ve SATYRICON albümlerinde yer alan Andréa Meyer Norveç’te gerçekleştirilen oklu saldırıda hayatını kaybetti
23.10.2021

EMPEROR gitaristi Samoth’un eski eşi, CRADLE OF FILTH’in ilk albümü “The Principle of Evil Made Flesh”teki kadın vokallerde ve SATYRICON’un “Nemesis Divina” albümündeki “The Dawn of a New Age”in konuşma bölümlerinde imzası bulunan Andrea Meyer, geçtiğimiz hafta Norveç’in Kongsberg kasabasında gerçekleştirilen “oklu” saldırıda hayatını kaybetti.

5 kişinin öldüğü saldırı, İslam’ı kabul ettiği ve radikal fikirleri olduğu öğrenilince polis tarafından sorgulanan 37 yaşındaki Espen Andersen Braathen tarafından gerçekleştirilmiş. Braathen ok ve yay kullanarak marketteki, sokaktaki insanları hedef almış ve 5 kişinin ölümüne neden olmuş. Normalde silah taşımayan Norveç polisinin bu olayın ardından bölgede silah taşımaya başladığı da bildirilmiş.

  Yorum alanı

“EMPEROR gitaristinin eski eşi, CRADLE OF FILTH ve SATYRICON albümlerinde yer alan Andréa Meyer Norveç’te gerçekleştirilen oklu saldırıda hayatını kaybetti” yazısına 4 yorum var

  1. trivago says:

    bu çağda norveç gibi refah bir ülkede okla ölmek çok tuhaf lan

  2. Nox says:

    netflix’in caliphate dizisinde de 2 tane sevgisiz isveçli abi kardeş de ışidli oluyordu aynı böyle.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Nox, aynen ben de haberi görür görmez Kalifat aklıma geldi.

  3. Aykut taştan says:

    Ne olacak. Bukadar refahlık millete batıyor heral de canları sıkılıyor. Millet ne yapacağını şaşırıyor heralde. Yaşam sıkıntısı dertleri yok heralde nerde manyaklık var buna sarıyorlar galiba. Derler ya rahat batıyor diye. Ben bazen youtubeda şaka videolarına denk geliyorumda herifler bildiğin manyak. Binanın tepesinde ufacık çöp konteynırına atlamalar. Kolu bacağı kırmalar. Kaykayla son sürat bodozlama duvara girmeler. Acayip derecede eşşek şakaları. Patlayıcıyla yapılan şakalar. Ulan diyorum ergen filan dır bunlar ama bildiğin yaşını başını almış koca koca insanlar. O yüzden okla 5 kişinin öldürülmesine şaşırmadım. Sadece çok yazık olmuş. Bir de islamı kabul ettim amk gidip okla insanları öldüriyim. Bunlar bana çok saçma geliyor. İnsanın içinde manyaklik varsa yapacak birşey yok.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.