# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
David Ellefson seks videosu skandalının ardından yaşadıklarını İsa’nın yaşadıklarına benzetti: “Artık İsa’nın neler hissettiğini biliyorum”.
08.11.2021

Hayırlısı olsun.

David Ellefson’ın bir kadın hayranıyla internet üzerinden sürdürdüğü “sanal ilişki”sine dair birtakım yüz kızartıcı görüntüler geçtiğimiz bahar aylarında internete düşmüştü. Ellefson bu olayın ardından sosyal medya hesaplarını kapatmış, MEGADETH ise olayı araştırdıklarını ifade etmişti. Geçen kısa sürenin ardından MEGADETH beklenen açıklamayı yapmış ve Ellefson’la yollarını ayırdığını açıklamıştı (aşağıdan okuyabilirsiniz). Aradan belli bir zaman geçtikten sonra David Ellefson da konuyla ilgili röportajlar vermeye başladı. Yakın zamanda konuyla ilgili görüşleri sorulan Ellefson, durumunu İsa’nın durumuna benzeterek şu cevabı vermiş:

İyiyim. Karanlık bir yerdeydim. Kendime zaman ayırdım ve olan biteni sindirmeye, bu durumu geride bırakmaya çalıştım. Doğal olarak daha önce başıma bu tarz bir olay gelmemişti ve bu şekilde gerçekleşmesi de… İnsanların ne kadar kötü olduğuna inanamadım; olan bitene inanamadım. Dinî bir referans kullanma amacım yok ama sanırım artık İsa’nın neler hissettiğini biliyorum. Haçı taşısın ve ardından onu öldürelim. Kahretsin, yanlış kişiyi öldürdük. Bunu dinî bir referansla açıklamaya çalışmıyorum ama durumu buna benzetiyorum; olanlara resmen inanamıyorum. Yalan söylemeyeceğim; bundan daha iyisini hak ediyordum. Bu yüzden sosyal medyayı bıraktım ve her şeyden uzaklaştım. Tüm hayatımı sanatıma, işime, bir müzisyen olmaya adadım ve bunun karşılığında hiç kimse böyle bir şeyi hak etmez. Bu kesinlikle haksızlık.

Mustaine Ağustos ayında paylaştığı bir stüdyo videosunda, kamerasını halı üzerinde yatan ve kimliği sandalyeyle gizlenen (kollarıyla da suratını kapatan) kişinin yeni MEGADETH basçısı olduğunu duyurmuştu.

Bu gizemli şahsın kimliği 1 ay kadar saklı tutulurken, söz konusu kişinin grubun eski basçılarından James Lomenzo olduğu duyurulmuştu. Lomenzo -şimdilik- MEGADETH’e sadece önümüzdeki turne için destek olacak.

David Ellefson’ın bundan sonra MEGADETH’e tekrar katılmasının imkânsız olduğunu da vurgulayan Mustaine’in 18 Haziran’daki açıklamasına göre David Ellefson’ın yeni MEGADETH albümü için kaydettiği ve Mayıs 2020′de tamamlanan bas kayıtları komple silinecek ve başka bir basçı tarafından baştan kaydedilecekmiş. Muhtemelen yukarıdaki fotoğrafta bulunan kişi şu sıralarda bu kayıtlarla uğraşıyor.

Dave Mustaine’in ağzından yapılan açıklama şu şekilde:

Dinleyicilerimize artık David Ellefson’la birlikte çalmayacağımızı ve yollarımızı resmen ayırdığımızı bildirmek istiyoruz. Bu kolay verilmiş bir karar değildi.

Olan bitene ilişkin tüm detayları bilmemekle birlikte, zaten gergin devam eden ilişkimizi de göz önünde bulundurarak, ortaya çıkan şeyler bundan sonra birlikte çalışmamızı imkânsız kılmaya yetecek nitelikte.

Bu yaz sizleri konserlerde görmek ve neredeyse tamamlanmış olan yeni albümümüzü tüm dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Dave Mustaine, MEGADETH, 24 Mayıs 2021
Sosyal medyaya düşen görüntülerin ardından Ellefson yaşananlara ilişkin şu açıklamayı yapmıştı:

Her ne kadar gurur duymasam da bunlar özel, yetişkin etkileşimlerdi ve itibarıma, kariyerime ve aileme olabilecek en çok zararı vermek amacıyla asıl bağlamından saptırıldılar ve manipüle edildiler. Diğer taraf gerekli açıklamayı yaptı. Bunun için ona teşekkür ediyorum ve bu açıklamanın, yaşananların yansıtıldığı gibi olmadığını göstermiş olduğunu umuyorum.

Evli ve iki çocuk babası olan Ellefson ile bu ilişkiyi yaşayan kadın da bir açıklama yapmış ve iddia edildiği gibi 18 yaşından küçük olmadığını, yaşananların karşılıklı rıza çerçevesinde gerçekleştiğini açıklamıştı.

  Yorum alanı

“David Ellefson seks videosu skandalının ardından yaşadıklarını İsa’nın yaşadıklarına benzetti: “Artık İsa’nın neler hissettiğini biliyorum”.” yazısına 108 yorum var

  1. Boba Fett says:

    Ne alaka amk? Dave reis bahanesini bulmuş siktiri çekmiş, bunlar papaz değil mi lan bu nasıl papaz?

  2. Açıklamasında iki kez “bunu dinî bir referansla açıklamaya çalışmıyorum” diyor, ama daha nasıl dinî referansla açıklayabilirsin acaba? İsa diyorsun, haç diyorsun, zaten rahipsin. Enteresan kafalar.

  3. Aykut taştan says:

    Ohooooooo… beyin pişmaniye olmuş amk. Ulan itibarını hatta hayatının en büyük hatasını yapmışsın hala daha bıdı bıdı yapıyon. İyiki Türkiyede değilsin. Bu kafayla ampul partisinde iyi işler yapardın. Dayıcım sen en iyisi tası tarağı topla çık bir dağevine 15 veya 20 sene hiç gözükme yada ölümünü bekle. Her ağızını açmanda daha çok boka sarıyorsun itibarın.

  4. Rzeczom says:

    başlık sonrası devamını okumayacağım. sadece iğrenç değil aynı zamanda aptal bir adamsın.

  5. Dysplasia says:

    İlk taşı günahsız olanınız atsın falan mı demeye çalışıyor nedir.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.