# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
THE BLACK DAHLIA MURDER, GORGUTS, VOIVOD, NERVOSA üyelerinden DEATH cover’ı
25.01.2021

Trapped in a Corner.

THE BLACK DAHLIA MURDER davulcusu Alan Cassidy, GORGUTS/KRALLICE ve bilumum grubun basçısı Colin Marston, VOIVOD/eski-MARTYR gitaristi Daniel Mongrain ve NERVOSA vokalisti Diva Satanica, DEATH klasiği “Trapped in a Corner”ı cover’lamışlar.

  Yorum alanı

“THE BLACK DAHLIA MURDER, GORGUTS, VOIVOD, NERVOSA üyelerinden DEATH cover’ı” yazısına 17 yorum var

  1. Mongrain ve Marston’ın olduğu herhangi bir şeyin çok iyi olmaması mümkün değil tabii ama bugüne dek dinlediğim en iyi Death cover’larından biri muhtemelen. Sololardaki duyguyu falan net vermiş Mongrain. Virus tişörtüne de rispekt.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, baslar bana biraz garip geldi sadece onun dışında on numara. Fretless olmayışı, penanın tınısı ve ton farklılık yaratmış. Sanki Erlend Caspersen de kavırlamıştı bir ara diye hatırlıyordum ama bulamadım..

    Yalnız ablamıza yükselen bir tek ben olamam dimi :) bir hoş oldum valla izlerken :))

    enemyofgod

    @Yiğit, zaten Nervosa sırf bu yüzden bu kadar yükselen bir grup oldu.
    Bir tek sen değilsin yani :))

  2. Rzeczom says:

    youtube’da, haberlerde herkes DEATH çalıyor. biraz daha fazla DEATH cover’ı görürsem kusucam sanırım.

    hepimiz DEATH seviyoruz ama artık metallica çalmak kadar bayağılaştı ve sıkıcı hale geldi.

    sheep

    @Rzeczom, yooooo.

    deadhouse

    @Rzeczom, Ne kadar efsane olursan, o kadar talep görürsün. Nitekim bakıldığında en çok coverlanan gruplar ve sanatçılar; The Beatles, Bob Dylan, Led Zeppelin, Metallica vs. Death de uzun zamandır efsane statüsüne yükselmiş bir gruptur. Her şey normal yani. Neye öfkelendin anlamadım.

    Rzeczom

    @deadhouse, herhangi bir şeye öfkelenmedim. bu tarz büyük grupların isim yapmış üyelerinin sanki etkilendikleri, kıyıda köşede kalmış, çalabilecekleri başka gruplar yokmuş gibi sürekli aynı grupları çalmasının bana ne kadar sıkıcı ve bayağı geldiğinden bahsettim.

    deadhouse

    @Rzeczom, Kıyıda köşede kalmış bir grubu coverlasalar, bu kez de biri çıkar, 3 kişinin bildiği grupları coverlıyorsunuz, başka grup mu kalmadı der. Kimseyi memnun edemiyorsun. (Senin yorumundan bağımsız olarak söylüyorum bunu)

    ismail vilehand

    @deadhouse, son haftalarda PA:

    https://bit.ly/3iQl5uJ

    deadhouse

    @ismail vilehand, Cafe-Bar hasreti çekiyorlar. Halbuki evde arkadaşlarla kafayı bulmak çok daha makul bence.

    Rust in Peace.

    @ismail vilehand, harbiden artık pa ya girerken kritik, haber değil de tartışma geliyor aklıma. Bakalım bugün kim neye kime sallamış diye giriyorum resmen.

    ihsan

    @Rzeczom, ben de aksine efsaneye saygı kuşağıymışçasına mest oluyorum. pandeminin ender iyi yanlarından birisi de, enstrüman hakimiyeti tartışılmaz insanların death çalması.

    yalnızca tadını çıkart. emin ol, yarın yine tabutuna çivi çakarlar, death asla pop olmaz :)

  3. deadhouse says:

    Limp Bizkit coverı yapacak değiller herhalde, gayet güzel olmuş.

  4. Boba Fett says:

    Herkes her şeyi çalsın da Death şahane bir grup ve bence yapılabilecek en iyi şeyi zaten yapmış, okuyorsanız burayı sözüm size bu tarz grupları tekrar tekrar çalmak yerine düzgün üretim yapın lan

    Rzeczom

    @Boba Fett, yıllar önce sanırım verdiği bir röportajda Nergal, VENOM övüyordu ve konu welcome to hell’e gelmişti. orada verdiği bir demeçte: welcome to hell’i tekrar çalmaz, cover yapmayas çalışmazsın çünkü o zaten olabilecek en iyi şekilde yazılıp çalınmış gibi bir minvalde bulunmuştu. inanılmaz derecede doğru bir tespitti bence bu.

    günün sonunda isteyen istediğini yapsın, istediğini çalsın elbet. ama ben bu şekilde düşünüyorum.

    Dysplasia

    @Rzeczom, arkadaşlarınla bir araya gelip sevilen, ünlü bir şarkıyı çalıyorsun, bu kadar büyütecek, üzerinden ilkeler oluşturacak, düşünecek bir şey yok. Yarın bir gün üçer beşer Death Tribute albümleri çıkmaya başlarsa o zaman işler değişir.

    Rust in Peace.

    @Dysplasia, hakketen ben de ilginç buldum bu tartışmayı. Ne yani Death, Painkiller’ı Judas Priest’ten iyi çalamadı diye çalmasa mıydı? Ben ikisini de dinliyorum severek.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.