# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İstanbullu HATEMOTION yeni single’ını yayınladı
23.01.2021

Run Away.

HATEMOTION günümüz modern metal anlayışını benimsemiş melodik/groove metal janrında bir Türk metal grubudur.

Grup güçlü rifler ile melodik pasajları bir araya getirip groovy ritimlerle besleyerek vokallerde çift vokal yapısını da barındırarak metalin tüm janrlarından esintileri müziğinde harmanlamaktadır.

Benimsediği müzikal anlayış doğrultusunda bir cover grubu olmak amacıyla 2020 yılının başında bir araya gelen grup, pandemi süreciyle birlikte 2020 yılının Mart ayı itibarıyla beste çalışmalarına yönelmeyi tercih etmiştir. Vokalde Alp Demirtaş, gitar/vokalde Umur Bayer, gitar ve basta Altuğ Coşkun ve davulda Şener Dede yer almaktadır.

İlk Single çalışması “Run Away” ile metal müzikseverlerin karşısına çıkan grup, yeni single ve EP çalışmalarını sürdürmektedir. Single’ın kayıt-mix & mastering’i Jüpiter Müzik (Kemal Çetkin), artwork çalışmalarını da Samet Ulutürk üstlenmiştir.

Sosyal Medya Hesapları
Spotify
Youtube
Instagram
Twitter
Facebook

İletişim/Menajerlik
Umur Bayer
umurb@yahoo.com

  Yorum alanı

“İstanbullu HATEMOTION yeni single’ını yayınladı” yazısına 8 yorum var

  1. Serkan says:

    Bu ismi çok düşünmüşler mi acaba?

  2. deadhouse says:

    Gerçekten kötü isim. Tamam esas olan müziktir ama yan unsurlar da önemli. Mesela yarrak gibi albüm kapağı yapan gruplara da zaman zaman antipati besliyorum.

    ismail vilehand

    @deadhouse, Death Grips – No Love Deep Web (2012):

    https://bit.ly/3ow0P2K

    “Yarrak gibi albüm kapağı” deyince aklıma geldi.

    Rzeczom

    @ismail vilehand, keşke önceden uyarsaydın ismail abi. yemek yerken açtım.

    Alondate

    @ismail vilehand, Bu death grips çok enteresan bir oluşum değil mi? Daha önce dinlediğim hiç bir experimental müziğe benzemiyor. Sürekli yeni bir şeyler dinlediğim için bir türlü bu adamların içine girecek vakti bulamadım. Grubun uzmanı falan varsa nerden başlayalım nerden el atalım bir babayiğit yardım etsin bakalım.

    Son bir kaç yıldır metal dışında sayısız şey dinlemeye başladım. 88rising diye bir kanal var mesela. Asyadan tutun amerikaya kadar tonla hiphop, trap, indie, experimental müzik yapan sanatçısı var. Her biri ayrı hazine kıvamında.

    Bu sene metal dışında yazmak istediğim çok kritik var.

    TanSolo

    @Alondate, çok müptelaları olmamakla birlikte kendilerini çok takdir ederim. Bence 2010’ların en iyi müzik oluşumudur kendileri.

    Exmilitary mixtape’inden girmek en mantıklısı diye düşünüyorum. Sonrasında The Money Store, No Love Deep Web diye sırasıyla dinlenir. Fashion Week hariç tüm işlerini çok başarılı buluyorum zaten. Fashion Week atlansa da olur.

  3. Rzeczom says:

    run away isimli parçanın ilk yarısı hoşuma gitmese de sonunu beğendim.

  4. Salata says:

    Vokaller korkunç, özellikle baştaki go ve nakarat, vokaller iyi olsa zaten iyi olan müzik de çok daha iyi gelecek kulağa

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.