# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
RATT’tan yeni albüm
16.10.2020

11 yıl aradan söyle.

ABD’li heavy/glam metal/hard rock grubu RATT vokalisti Stephen Pearcy yeni albüm için 15′ten fazla şarkı yazdıklarını ve 2021′de yeni bir albüm çıkaracaklarını açıkladı.

RATT son albümü “Infestation”ı 2010′da yayınlamıştı.

  Yorum alanı

“RATT’tan yeni albüm” yazısına 4 yorum var

  1. Kaan says:

    Döşeyin koçlarım benim !

  2. Kaan says:

    Arkadaşlar samimiyetle söylüyorum, bu müzik dehşet bir şey. Yukarıdaki Eat me up alive klibine tıkladım ve neredeyse 32 yıldır olduğu gibi dünyam değişiverdi. This is true heavy metal. Hızımı alamadım 2010 Infestation albümünü devirdim. Dinlerken öyle gaza geldim ki, çalışırken gündüz vakti 30 luk votka devirdim.
    En zayıf albümleri bile şu dinlediğimiz yarrakşın det ve bilek albümlerini havada karada, gömer gömer gömer!! Boşa zaman kaybetmeyin. Metale gelin metale!

  3. Haberdeki şarkıyı çok seviyorum. Çıktığı dönem “Infestation” albümünü çok dinlerdim. Bakalım nasıl bir şeyle dönecekler.

  4. handsome says:

    85-95 arası glam metal/hard rock gruplarını çok severim ratt ve winger’a karşı hep bir sempatim vardır çok sevindim habere stephen pearcy’nin 90larda arcade adında bir çalışmasıda vardı yanlıs hatrlamıyosam sadece 2 albümlük onu bile bulup dinleyip arşivime eklemiştim güzel haber sevindirdi beni açamda biraz glam dinliyim yav *-*

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.