# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
MORBID ANGEL yeni albüm çalışmalarına başladı
24.03.2023

4 yılda epey yol kat etmişler.

Son albümü “Kingdoms Disdained“i 2017′de çıkaran death metal devi MORBID ANGEL’da vokalist Steve Tucker yeni albüm çalışmalarının başladığını 2019 başında açıklamıştı.

Geçen 3 yılın ardından Tucker’dan bir açıklama daha geldi. Tucker bazı şarkı fikirleri üzerinde çalıştıklarını, konserler vererek grup havasını tekrar yakalamaya başladıklarını açıkladı. Şimdilik bu kadar.

Şarkı verelim.

  Yorum alanı

“MORBID ANGEL yeni albüm çalışmalarına başladı” yazısına 5 yorum var

  1. deadhouse says:

    Olaya artık 2019′da Morbid Angel yeni albüm haberi verdi açısından bakıyorum. Benim için Metallica yeni albüm haberini verdi gibi bir şey. Trey Azagthoth hala devam ediyor. Müzikalite tarafı artık 2. planda benim için. 10 üzerinden 6′lık bir albüm yapsalar bile tatmin olurum. Her şeyi kenara bırakırsak (tür ayırmaksızın) bence metal müzik dünyasında hala devam edip kült statüsünü sonuna kadar hak eden Morbid Angel gibi çok fazla grup yok.

  2. Ouz says:

    Trey, elini çabuk tut, ölmeden önce alfabeyi tamamla.

  3. Rabies says:

    Bir zamanlar Heretic’i ağır eleştiriyorduk, şimdi ise Heretic kalitesinde albüm çıkarsalar mutlu olacağım.

  4. Erhan says:

    Derdiniz halen ‘grup havasını yakalamak’ ise işimiz var dedeler. Çok beklentiye girmeyin derim ama Morbid Angel bu sonuçta. Adamin amina koyar.

  5. Zero_Tolerance says:

    Trey ve Morbid hakkında fazla söze gerek yok adamın çok deli hastasıyım, zamanında doom gibi bir oyuna map tasarlamışlığı var tam bizden birisi, yaptığı müziğe ve kendisine çok büyük saygım var herif yaşayan efsane.

    Steve’in açıklamasına gelince beklentiyi düşük tutalım diye böyle bir açıklama yapmış olmalı ama ters köşe..şok etkisi yapıcaklar, Trey ustalık eserinde bizi beynimizden vurulmuşa çevirmesse gelin beni s..kn

    Şuan tur atıyorlar youtube da konser videoları dönüyor Trey o yıllardır bozmadığı kasvetli gizemli sessizliğini bozup arada mikrafona gelip HAYİL SEYTIN diyip ergen kızları titretmeyi ihmal etmiyor. https://youtu.be/RRrsg8pc1OU

    2005 Belçika konserini de izlemeyen kalmasın şuraya sıkıştırayım https://youtu.be/WQcgQ0rjX3M

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.