# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DESTRUCTION yeni klibini sundu
04.12.2022

Tormented Soul.

Alman thrash metal fabrikası DESTRUCTION son albümü “Diabolical“ı 8 Nisan’da çıkarmıştı.

Detaylar şöyle.

1. Under the Spell 01:13
2. Diabolical 04:09
3. No Faith in Humanity 04:17
4. Repent Your Sins 04:08
5. Hope Dies Last 03:34
6. The Last of a Dying Breed 04:09
7. State of Apathy 03:46
8. Tormented Soul 04:45
9. Servant of the Beast 03:49
10. The Lonely Wolf 03:54
11. Ghost from the Past 03:04
12. Whorefication 03:59
13. City Baby Attacked by Rats 02:29 (GBH cover’ı)

“Tormented Soul” klibi yayınlandı.

“Repent Your Sins” klibi yayınlandı.

“No Faith In Humanity” klibi yayında.

Albüme adını veren şarkının klibi şöyle.

Hatırlanacağı üzere DESTRUCTION 1983′ten beri kadroda olan kurucu gitaristi Mike Sifringer ile yollarını Ağustos 2021′de ayırmıştı.

Sifringer’ın yerine Arjantinli gitarist Martin Furia’yı kadrosuna katan DESTRUCTION, yeni albümünden “State of Apathy” adlı şarkıyı da yayınlamıştı.

  Yorum alanı

“DESTRUCTION yeni klibini sundu” yazısına 40 yorum var

  1. koca says:

    Bu habere gelene dek yayımlanan grupların haber sayısı kadar mezarında takla atmış bir Çağlan Tekil görüyorum… Koskoca Destruction’dan koskoca Sifringer’in ayrılması, Pasifagresif’te – söz gelimi – “Cruachan”ın yeni albüm kaydında olmasından daha az önemli bir haber olmuş. Vay babam vay…

    Ahmet Saraçoğlu

    @koca, önem sırasıyla alakası yok. Pek çoğu önceden hazırlanıp ayarlanmış haberlerdi. Bu haber düştüğü sırada tatildeydim, bilgisayara çok seyrek bakıyordum, o ara atlamışım. Sonradan çıkan başka işler güçler nedeniyle biraz daha gecikti. Yoksa ben de biliyorum Sifringer’ın ayrılmasının Cruachan’dan daha önemli olduğunu. Başka şeyler de yazdım ama sonra sildim. Şurada elimizden geldiğince düzgün iş yapmaya çalışıyoruz, gerek yok böyle ilk fırsatta laf sokma çabalarına.

    koca

    @Ahmet Saraçoğlu, bu nasıl bir üsluptur ya hu? Ben de biliyorum elbette elinizden gelenin en iyisini yaptığınızı ve Pasifagresif ile bir müziksever olarak nacizane gurur duyuyorum. Lakin sizin de hata yapmama lüksünüz varmış bilmiyordum. Destruction burada “haber” öznesi diye verdiğiniz diğer gruplardan yüz gruptan bin kat daha önemlidir ve eğer burada bir öncelik hatası yaptıysanız ya dürüstçe oturup “yıl 2021 biz neden hala haber köşesi yapıyoruz?” diye sorarsınız ya da “atlamışız hakikaten iyi ki hatırlattınız” dersiniz ve konu kapanır. Her şeyin en iyisini bilen ve hiç hata yapamayacak AKP üst düzey yöneticisi gibi atar yapmanız bence hiç yakışmıyor size. “Laf sokmak” ne haddime ne gereğime… Bari siz hatanızı kabullenin ya hu şu ülkede.

    Yok onu da yapmayacak, hatadan münezzeh insanlarsınız, ne diyeyim? Ona da eyvallah.

    Ahmet Saraçoğlu

    @koca, şu kadarcık bir olayda Çağlan’a takla attırıyorsan izin ver biraz yükseleyim. Hata kabul etmeme gibi bir olayım olsaydı 12 yılın sonunda herhalde sitede bu kadar kapsamlı ve katılımlı bir etkileşim olmazdı. Yeri gelince 2 (yazıyla iki) ay gecikmeli haber girmişliğimiz de var ve haber metnine kusura bakmayın, özür dileriz demişliğimiz de var. Sen de kendi üslubuna bir bak istersen. Çağlan’ın adını kullanmaya gerek var mıydı bir düşün, “çok doğru ve akıllıca bir tepki verdim” diyorsan diyecek bir şeyim yok.

    koca

    @Ahmet Saraçoğlu, Çağlan Bey yaşasaydı, sırf Destruction’ı Cruachan’ın önüne koydunuz diye dahi size on takla daha attırırdı, yine bununla ucuz kurtulurdunuz, bu bir. Çok doğru ve akıllıca bir tespit yapmış olmuş olsam bile, bu beni üzerinizde bir yere yerleştirmezdi, bu iki. Üslup sorunu ise sizin bana “sen” diye hitap etmenizle de kaynağını gösteriyor, bu üç. Altta yorum yapan beyefendilerin kendilerini size beğendirme misyonunun nesnesi hiç olamayacağım, bu da dört.

    Ahmet Saraçoğlu

    @koca, enteresan bir kibir ve haklı çıkmak adına hâlâ Çağlan’ı kullanıyorsun. İlk yorumundan sonra utanır belki demiştim ama hâlâ şu sikindirik konu için “Çağlan Bey yaşasaydı” gibi utanç verici cümleler kurabiliyorsun. Tüm Destruction’lar Sifringer’lar senin olsun, Çağlan’ın adını anıp durma rica edeceğim. Haklı çıkacağım diye nasıl bir hırs anlamadım.

    Bu sitede insanlar birbirlerine gayet rahat “sen” diyebilirler, bundan alınan varsa zaten girmesin PA’ya. “Bana ‘siz’ değil ‘sen’ dedin!” diye trigger’lanan varsa da şuradan siktirsin gitsin hatta.

    Aşağıda kendi görüşünü belirten insanları da küçük görmüşsün, toksik iletişim konusunda tüm kutuları tıklamışsın.

    Diyecek bir şeyim yok bundan sonra. Yerli pek yok ama Destruction haberlerini hiç gecikmeden giren yabancı siteler var. Bir bakın istersen. Üstelik İngilizce ‘you’ hem ‘sen’ hem ‘siz’ anlamına geliyor, okurken “şu an bana resmî hitap edilmedi yalnız!!!” diye boşuna gerilmezsin, tüm ‘you’ları ‘siz’ olarak okursun.

    koca

    @Ahmet Saraçoğlu, Çağlan’ın en iyi arkadaşlarından biri olarak sizin kadar utanmaz ve arlanmazına hiç denk gelmemiştim. Özenti bir “metalci”ymişsiniz, ötesi de değil.
    İngilizcede “you”, siz ve senmiş, iyi ki söylemişsiniz. Öğreticiymişsiniz de.
    Ne güzel ki şimdi farkınıza varmışım. Kötü bir insansınız siz. İçi kötü, içi çürümüş, içi utanmaz bir insan. Çağlan sizle aynı cümlede bile yer almadı. Sizin hakkınızda da konuştuk ve özentiliğinizden de bahsettik iyi ki. Bir tane Destruction şarkısına da değmezsiniz zaten. Utanmaz ve arlanmasınız, tekrarlıyorum. Bravo, size de bu yakışır.

    Ahmet Saraçoğlu

    @koca, normalde kötü niyetli ve şov amaçlı yorumları yayınlamıyoruz ama herkes görsün ve ibret alsın diye dün geceki öfke nöbetini ortaya koyan yorumlarının hepsini yayınladım. Ölen bir insan üzerinden kişisel şovunu da demagojini de yaptın, fikir belirten herkesi de tek tek küçümsedin, ama bizim de başkası adına utanma noktasında belli bir sınırımız var. Bir daha görüşmemek ve varlığından haberdar olmamak dileğiyle, seni uğurlayalım.

    Yiğit

    @koca, müdahale etme niyetinde değilim ama şu mantık hatasına dikkat çekmek istiyorum:

    Ahmet abinin ilk mesajında hiçbir şey yokken üslubuna laf edip, üstüne daha da ileri gitmişsiniz. sonra “sen” şeklinde hitap etmesinin altını çizip “aha bak üslubun bu işte” demek ne kadar sağlıklı bir tutum sizce?

    Size sövmemiş bir adama “ne sövüyon lan” diyerekten sinir bozduktan sonra küfürü yiyip “aha sövdün işte” demek gibi olmuş.

    Bence küçücük bir olay, gerilmeyin bu kadar.

    koca

    @Yiğit, oyyy Ahmet abini yetim canım ya… Aferin:(…

    Ahmet Saraçoğlu

    @koca, laf sokmaya çalışırken typo yapmak da ne kötü değil mi, insanın gözü dönmüşlüğü daha bir ortaya çıkıyor. :)

    Yiğit

    @koca, evet önemli olan nokta buydu aferin 🤗🤗🤗

    Rust in Peace.

    @koca, sen kendi mesajını okudun mu yazdıktan sonra? Üslup müslup diyor bir de.

    koca

    @Rust in Peace. “Aptal”… anlamını iyi düşün. Erciyes Üni Açıköğretim herhalde…

    Ahmet Saraçoğlu

    @koca, 12 yıllık PA tarihinde kendini bundan daha aşağı bir seviyeye çekenini de görmemiştim.

    agrypnie

    @koca, Aga niye bu kadar gergin herkes ya, mk ülkesinde millet sinirini nereye boşaltacağını bilmiyor resmen.Koca kardeş allah başka dert vermesin ki burada tartıştığın adam laptop ekranına bakmaktan gözünü kaybetme raddesine gelmiş bir insan.Ona rağmen bu işi gayet düzgün bir şekilde sürdürüyor.Senin benim için yapmıyor sonuçta ama en azından bir emek zaman ayırma durumu var işin içinde.Burada seni kötüleyip ahmet abiyi el üstünde tutmaya veya ona yalaklanmaya(ne alakaysa ) çalışmıyorum.Sadece biraz saygı ve anlayış be bro.Çok gereksiz bir yükselme bu yani.Seviyor musun grubu, fikrini belirt geç girildiğine dair güzelce, karşılığında da özrüyse ihmaliyse cevabını da o üslupta al.Çok zor bir şey değil ki bu aga.Biraz saygılı olsak keşke milletçe ya harbiden bazen çok fazla bencillik yapıyoruz.Neyse çok yazan biri değilim ki yazmayacaktım ama yazmadan duramadım.

    koca

    @agrypnie, gergin değilim beyefendi, sizin gibi üslupsuzlarla muhattap olduğum ülkemi değiştirme derdindeyim. Oysa siz yöneticilerinize ve Ahmet abilerinize layıksınız. Aferin.

    Rzeczom

    @koca, madem bu kadar sıkıntılısın neden ekşi sözlük’te bir hesap açıp TÜRKİYEDEN SİKTİR OLUP GİTMEK başlığına yazmayı denemiyorsun da bir metal müzik ortamında kendi gerginliğini ve rahatsızlıklarını başkaları üzerinden, alakasız konularda küçümseyici bir üslup ve kibirle çıkarmaya çalışıyorsun?

    Erhan’ın da aşağıda belirttiği gibi ben de bir kaç ay evvel yorumlarının en hafif tabirle ne kadar iğneleyici olduğunu fark edip yaptığın hiç bir yorumu ve cevabı ismini görür görmez okumaz olmuştum ama artık öyle bir hale geldin ki cevap vermek kaçınılamaz oldu.

    ya insanlarla olan iletişimini düzelt ya da benim -ve belki de bir kaç kişinin daha- yapmaya çalıştığı gibi herkese cevap vermeye çalışıp laf yetiştireceğine kendi halinde takıl. olmadı siteden ayrıl.

    ne kalitesiz gıcık bir insansın sen arkadaş. yeter da.

    deadhouse

    @Rzeczom, Eskiden sadece bana sardırıyordu. Kara listesinde tek ben vardım. Sonra Erhan, Ahmet Saraçoğlu derken, tüm site ahalisini düşman belledi. Kim bilir ne sorunu var. Yazdıkları inanılır gibi değil. Yorum yapmak bile yersiz. Bir de böyle tipler genelde klavye savaşçısı oluyor. Reel hayatta önünde iki kelime bile edemezler.

    Ahmet Saraçoğlu

    @agrypnie, ÜLKE DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR ama gergin değil. Ona haksızlık etme.

    Dysplasia

    Ne antika insanlar var mına koyyim ya.

    koca

    @Dysplasia, keşke antika olsak beyefendi, Antik Yunan’da lir çalan şairler vardı; şimdi müzik endüstri. Siz ise müşteri.

    Dysplasia

    @koca, Laf da sokamıyor kamil.

    Erhan

    @koca, Tesadüfen ismine bakmadan bir kaç yorum okudum ve bu kesin şudur dedim ve yanılmadım. Senin her yorumunda bir iğneleme ve sarkastik bir tavır seziyorum. Gerçekten hayret vericisin Koca.

    D

    @koca, Calm your tits kanki. Sal bi ya.

  2. asli says:

    bu çok üzücü, gerçekten. Schimier bu videoda 3:30 civarında Mike’ın ayrılışı hakkında konuşuyor:
    https://www.youtube.com/watch?v=7D2N4eq8SJE

    Mike’ın sağlıksız olduğunu ve hayat tarzının yanlış olduğunu, bunun hakkında onunla konuştuğunu ama işe yaramadığını söylüyor. 40 yıl, dile kolay..

  3. Yatım says:

    Mikesız Destruction olmaz olamaz. Dağıldıyla eşdeğer bi haber bu :(

  4. ismail vilehand says:

    Ben öldüğümde Sodom haberleri siteye geç girilince “ismail vilehand şu an mezarında taklalar atıyor.” diye Ahmet’i darlamazsanız size hakkımı helal etmem.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, üstelik “ismail vilehand’in en iyi arkadaşlarından biri olarak” demeden 5 gün önce “ismail vilehand Bey yaşasaydı” da diyeceğim. Çünkü insan en iyi arkadaşlarından her zaman “X Bey”, “X Hanım” diye bahseder. Üslup sahibi olmak bunu gerektirir.

    Erhan

    @ismail vilehand, vekilin benim. Benden önce gidersen eğer Ahmet abinin benden çekeceği var. Darlamak konusunda üstüme olmadığını bilir.

  5. Yukarıda “beyefendi”, “sen değil siz diyeceksiniz” diye millete ders vermeye kalkan, ölen insanlar üzerinden kişisel şovunu yapmaya çalışan “koca” adlı şahıs, kendisini gayet normal şekilde eleştiren ve haksız olduğunu söyleyen insanlara sağlıklı şekilde cevap verecek kapasitede olmadığı için ileri seviyede bir aşağılık kompleksiyle yanıp tutuşarak dün gece burada yorum yapan herkese -yayınlanacağını sanarak- aşşşırı kötü espriler eşliğinde tek tek hakaretler etmiş. Ben de dâhil herkesin kişiliğine, karakterine sövmüş.

    13 yıla yaklaşan PA tarihinde bu kadar aşağılık ve acınası bir şeyle karşılaşmamıştım. Belli ki mutsuz, kibirden gözü dönmüş ve kendi içinde ciddi sıkıntıları olan biri. Siteden temizlendiği iyi oldu.

  6. koca says:

    Yazdıklarımdan dolayı özür dilerim. Anlık öfke patlamalarında böyle davranıyorum. İncittiğim, kırdığım herkesten af diliyorum.

  7. KIVO says:

    Day of Reckoning’den beri işe yarar albüm yapamadılar. Yine işi aceleye getirdiler ama hayırlısı. Bu arada Mike’sız Destruction olmuyor abi.

  8. Satanic Planet says:

    4 ay 22 gün kaldı.
    Ed Repka mı kapak?

    Ahmet Saraçoğlu

    @Satanic Planet, Gyula Havancsák. 2000′lerdeki Destruction, Annihilator, Stratovarius kapaklarını yapan sanatçı. Daha bir dolu kapak var yaptığı.

    https://www.metal-archives.com/artists/Gyula_Havancs%C3%A1k/7805#artist_tab_misc

    Satanic Planet

    @Ahmet Saraçoğlu, Oo! süper bir abimiz. sağol Ahmet.

  9. enemyofgod says:

    Arch Enemy ile birlikte 2022′nin en kötü albümünü çıkarmaya hazırlanıyorlar gibi hissediyorum. Bakalım zaman ne gösterir.

  10. ismail vilehand says:

    Bu tarz radikal kadro değişikliklerinin eski thrash metal gruplarına yaradığını düşünüyorum.

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, dün sabah albümün incelemesini yazmıştım, aynen bundan bahsettim ben de. Birazdan yayınlayacağım.

  11. the_devil says:

    Gayet klas görünüyor. Modernleşme adı altında dağıtmamış en azından.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.