# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
OPETH tarihinde ilk kez “Black Rose Immortal”ı canlı çaldı
14.11.2022

26 yıllık bekleyiş sona erdi.

OPETH “By Request” turnesinin birkaç gün önceki Kopenhag konserinde en çok oy alan “Black Rose Immortal”ı “Morningrise“ın çıkışından 26 yıl sonra ilk kez canlı olarak çaldı.

  Yorum alanı

“OPETH tarihinde ilk kez “Black Rose Immortal”ı canlı çaldı” yazısına 6 yorum var

  1. victorious says:

    kızsam mı, sövsem mi, gülsem mi, ağlasam mı? bilemedim.

  2. Jeff Walker says:

    bu tarz eskiye dönüşler son konserlerde çokça yapılmaya başlandı. Eski tarzda bir albümün tekrar gelme olasılığının çok çok çok düşük olduğunu bilsemde kendimce hayaller kuruyorum. Acaba…

  3. eyemaster says:

    çalmayacaksan neden kaydediyorsun di mi yani

  4. Boba Fett says:

    Ben 8 – 9 senedir yazı yazıyorum, ilk başta yazdığım şeyleri de ilk olmanın etkisiyle herkese paylaşıyordum, çok olumlu yorumlar aldım ama daha sonra kendimi geliştirdikçe paylaşımlarım azaldı. Şimdi o yazıları okumaya dayanamıyorum çünkü akıcı olmalarına rağmen o kadar çiğ ve bayat ki, o kadar eksik var ki, o kadar iyi yoruma rağmen onları bir daha insanların okumasına izin vermeyi hiç mi hiç düşünmüyorum.

    Opeth konusunda da aklıma hep bu kişisel tecrübelerim gelir, ilk albümlerine de bayılıyorum ve hala dinliyorum ama anlayın abi adamı, dinlediği zaman muhtemelen bir sürü hata buluyor, bir sürü eksik görüyor ve en önemlisi o tarz bir müzik yapmak istemiyor, ne olsun yani siz istediniz diye 15 yıl sonra çıkıp istemeye istemeye para için Testament gibi ruhsuz albümler mi çıkarsın? He yine yapmak isterse yapar eminim farklı güzel bir şey çıkar da hala eskiye öykünmek saçma, o albümler orada duruyor, buna ek olarak Ne Oblisvicaris, Belakor, In Mourning, Piah Mater var işte arayana bu tarz gruplar, tarzları değil grupları takip edin daha keyifli oluyor naçizane tavsiyem.

  5. Rashid says:

    Nihayet çalmalarına çok sevindim ama biraz garip hissettim açıkcası. Böyle alelade bir konserde çalınmasındansa zamanında keşke Peter Lindgren’li, Per Wiberg’li, Martin Lopez’li Opeth’le çalınmasını isterdim.

  6. Çoğu futbol yorum programını -konuşana bağlı olarak- x1,5 ya da x2 hızında dinliyorum. Opeth’in videosunu açmadan önceki video x1,5′ta kalmış ve Mikael de şarkı öncesinde çok yavaş ve duraklayarak konuşunca hızlı olduğunu fark etmedim. Sonra şarkıya bir girdiler, dedim “ulan setlistin büyük kısmını kaplamasın diye hızlı çalıyorlar, piç olacak şarkı”. Neyse ilk melodi başlayınca dedim ne oluyor lan bu nasıl performans, o zaman anladım hızlandırılmış olduğunu.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.