# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BLOODBATH’ten klip
23.09.2022

Putrefying Corpse.

BLOODBATH yeni albümü “Survival of the Sickest“ı 9 Eylül’de çıkardı.

Detaylar şöyle.

1. Zombie Inferno 04:07
2. Putrefying Corpse 03:52
3. Dead Parade 04:39
4. Malignant Maggot Therapy 03:05
5. Carved 03:28
6. Born Infernal 04:00
7. To Die 03:41
8. Affliction of Extinction 04:10
9. Tales of Melting Flesh 04:05
10. Environcide 03:57
11. No God Before Me 05:45

“Putrefying Corpse”un klibi yayınlandı.

Kapanışı yapan “No God Before Me” yayınlandı.

GORGUTS’tan Luc Lemay, NAPALM DEATH’ten Barney Greenway ve MORGOTH/INSIDIOUS DISEASE’den Marc Grewe’in konuk olarak yer aldığı albümün masa başı işlerinden DARKANE vokalisti ve yapımcı Lawrence Mackrory sorumluyken, kapak ise metal dünyasının önemli çizerlerinden Wes Benscoter’a ait.

Luc Lemay’in yer aldığı “Carved”ın şarkı sözü videosu yayınlandı.

İlk single “Zombie Inferno”, b-movie korku filmi temasındaki klibiyle birlikte yayınlandı.

BLOODBATH’in mevcut kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Nick Holmes (PARADISE LOST): Vokal
Anders Nyström (KATATONIA): Gitar
Tomas Åkvik (LIK): Gitar
Jonas Renkse (KATATONIA): Bas
Martin “Axe” Axenrot (eski-OPETH): Davul

  Yorum alanı

“BLOODBATH’ten klip” yazısına 48 yorum var

  1. Kapaktaki renk paletini çok sevdim. Logo ve albüm isminde mavi kullanımı müthiş olmuş. Şarkı başta eyvah dedirtse de sonradan mutlu etti. Özellikle bir önceki albümün sound’undan sonra böyle temiz bir gitar tonu bence daha iyi olmuş. “Arrow…”daki ton bence gereksiz yorucuydu. Şarkı isimlerine bakınca genel olarak bir Autopsy, 90′lar başı ABD death metali havası var, bakalım nasıl olacak. Konuklar da müthiş. Luc Lemay bir değil iki şarkıda eşlik ediyor gruba.

    Dysplasia

    @Ahmet Saraçoğlu, kapağı ben de çok sevdim ama albüm ismi çok amatörce eklenmiş.

    Neverwhere Belongsson

    @Ahmet Saraçoğlu, Nakarat girdiğinde ve “zombie”yi duyduğumda arkasından “ritual”ı da duymak zorunda hissettim resmen. Sadece aynı terimi duyduğum için değil de söyleyiş tarzı ve şarkıdaki birkaç farklı riff yapısından kaynaklı diye düşünüyorum. Bence net bir “Scream Bloody Gore” göndermesi var bu şarkıda ve dilerim albümün geri kalanında da olur.

  2. deadhouse says:

    Şaka mı bu putlarını evde bulundurduğum her ay tutulmasında secde ettiğim Luc Lemay ve Barney Greenway albümde konuk. Grubu zaten çok seviyorum. Nasıl daha iyi bir haber alabilirim ki. Bloodbath’in leş, iddiasız, eski usul death metali bana iyi geliyor.

  3. Boba Fett says:

    Allah’ınızı severseniz şu Nick’i yollayın, delişmen bir adam getirin.

    deadhouse

    @Boba Fett, Hoş geldin. Ben de ilk kim PA’da Nick’in yollanmasını dileyecek diye tahminde bulunuyordum. Abi artık kabul edin ya. Kabul edemiyorsanız da dinlemeyin oldu bitti. Bu sitede 3 albümdür aynı sıkıcı muhabbet. Gerçekten azimlisiniz.

    Boba Fett

    @deadhouse, Hocam accuk ben de eleştirem.

    ismail vilehand

    @deadhouse, sen de haklısın ama adam da haklı. Tanıdığım 10 Bloodbath dinleyicisinden 8′i Nick Holmes’den memnun değil.

  4. TanSolo says:

    Grubun son 2 albümünü kötü bulmasam da asla dinleyesim gelmiyordu. Büyük oranda Nick yüzünden. Bu yüzden dün albümden haberdar olduğumda “Amaaaaaaaan, sikerler onca albüm varken 50 dakika Bloodbath mi dinleyeceğim.” demiştim. Ama Luc Lemay varsa işler değişir, Luc Lemay için her şeyi yaparım hatta Luc Lemay keşke benden bir şey istese de yapıp “Buyur yüce babam emrini yerine getirdim.” desem.

    Boba Fett

    @TanSolo, Nick Holmes çok sınırlıyor grubu, şöyle dolu dizgin işler yapacakken Death Doom sesi grubu durduruyor.

  5. Civilized Green Vineyard says:

    Son zamanlarda gördüğüm en kötü albüm kapağı

  6. ismail vilehand says:

    Bloodbath ismini her gördüğümde yaptığım şeyi yapıyorum ve derhal “Nightmares Made Flesh” albümünü açıyorum. 2000 – 2008 arası Bloodbath’i saygıyla anıyoruz.

  7. ismail vilehand says:

    Yalnız şöyle de bir durum var, grubun müziği Nick’in vokallerine göre evrildi. Mikael – Peter dönemindeki amansız kafatası parçalayan tarzdan uzaklaşarak daha geleneksel OSDM tarzına evrildiler. Ki zaten Nick eski şarkıları konserde tam randımanlı okuyamıyor.

  8. Boba Fett says:

    Son 14 senede tek iyi işleri Grand Morbid Funeral’in son bir buçuk dakikası falan. Canlıda da asla iyi değil amk. Sevmiyorum seni ukala Nick, taş yerinde ağır. Peter abim gelsin söylesin ya da scouting falan yapın abi İsveç orası.

    markusulf

    @Boba Fett, Peter dedin gönlümü çaldın hınzır..

    Abi yıllaaaar önce bu sitede “getir Tomas Åkvik’i hem gitar hem vokal götürür işi” benzeri bir şey yazmıştım, adam kadroya dahil olmuş ağzım kulaklarımda.

    nick’in gidişi yakındır.

  9. Melkor says:

    Yeni bloodbath albümü heyecanımızı aldılar ya. Konuklara heyecanlanayım diyosun önceki albümde Jeff Walker’ı sik gibi kullandılar. Luc lemay’a aynısını yapmasalar bari.

  10. Necrobutcher says:

    benim için eski manası yok artık cidden çok başka bir şeye evrildiler ben evrilemedim

  11. Bloodbath ile ilgili ne zaman bir haber görsem direk https://youtu.be/gHBhKbF2xMA?t=194 şu sahne aklıma geliyor. Aksiyon film tarihinin en deli intro sahnesi olabilir.

    Bu albümle beraber grup kesip biçme konseptinden (radyasyon sebepli) yok olan bir gelecek konu almış gibi albüm kapağında ki renkler ve hamamböcekleri onu çağrıştırdı.

    Gitar tonu gerçekten dinlenir durumda bir önceki albümdeki gibi rahatsız etmiyor. Şarkı da fena değil umarım güzel bir albüm olur.(Çok bir beklentim yok doğru söylemek gerekirse)

    Bir de şunu merak ediyorum. Bu İsveçliler de cins, bilindiği gibi M.Stanne Grand Cadaver ile yeni bir projeye başladı. Şahsen Stanne’yi Bloodbath görmek çok isterdim. Grand Cadaver ile yaptıklarını görünce çok da yakışacağını düşünüyorum. Sanırım İsveç Melodeath tayfası ile İsveç Progressive(Opeth,Katatonia..) tayfası arasında soğukluk mu var bilmiyorum ama bu tarz ortak işler yapmıyorlar. (Mesela; Tompa’nın yine progressiveci tayfa ile çok iyi olmuş diyebileceğim bir işi yok… Tompanın iş yapmadığı adam yoktur herhalde İsveç’de… ufak tefek işler muhakkak vardır tabi ama siz genel olarak ne demek istediğimi anladınız.)

    Erutururu

    @Format C: For Cortex, Grubun bir önceki vokalisti Peter abi İsveç melodeath tayfasından değil mi? :)

    Format C: For Cortex

    @Erutururu, tabii ki de değil. Peter abi direk olarak uzaylıdır ve yarın mehteran ekibinde ceddin anan baban dese şaşırmayacağım insandır.

    Methicca

    M.Stanne’nin Bloodbath’de ne işi var tanrı aşkına. Adam zaten 3 death metal grubunda aktif şu an. Bir de Bloodbath’de sesini duymak istemem. Sesi kötü olduğundan değil ama her grupta aynı adamın sesini duymak sıkıcı olur.

  12. Merdomerdo says:

    Parça aslında güzel ama Entombedtaparlık az olunca, Bloodbath’ın da tadı tuzu olmuyor bence. Nick Holmes’un gruba en önemli katkısı, onunla beraber müziğin yavaşlaması ve soundun da yavaşlamaya uygun bir biçimde pisleşmesydi. Kayıttaki bütün parçalar böyleyse Nick Dayı’yı da grupta tutmanın bir bir anlamı kalmamış. Bırakın adamı, Paradise Lost’ta tam zamanlı damara devam etsin.

  13. erdalbal says:

    Kapak harika olmuş. Albüm adının yazıldığı font da old school as fuck.

  14. bahadır says:

    Ülkem dinleyicisinin dışlama politikası yine başrollerde. Nick kaç sene önce gelmiş grubun müziği onun okuyuş tarzına göre şekillenmiş hala aynı masallar. dinlemezsin olur biter. dışarıda bir sürü fanatikleri var grubun böylesine ayrımcılık uygulamıyorlar yahu! şu ilk single’da sounda ve melodik düzene göre nick’in sesi gayet başarılı. Bunu kabul edemiyorsanız eski bloodbath size göre o dönemi dinlersin olur biter. Eleştirdiğin sıradan insan değil mantıksal yöne göre düşünülmüş getirilmiş metal dünyasının büyük bir ismi. Ki zaten gruba oturmamış olsaydı sesi çoktan ayrılırdı.

  15. Methicca says:

    Yeni şarkı pek hoşuma gitmedi. İkinci defa dinleyeceğimi sanmıyorum ama şu muazzam mavi logonun hatırına bu albüme şans verip baştan sonra dinlemeyi düşünüyorum çıktığında.

  16. Mavi Bloodbath logosuna bu kadar yükseleceğimi hiç tahmin etmezdim ya.

    Ahmet Saraçoğlu

    Bu kapaktaki renk paletinin olası ilham kaynaklarından biri şu olabilir.

    https://www.metal-archives.com/images/8/9/0/3/890342.jpg?3847

  17. Önceki albümde konuk Jeff Walker’dan sonra Bloodbath’in dolandırıcılık yaptığı bir iş birliği daha. Lemay’ın vokalleri fark ediliyor tabii ama konuk vokalist olayını öne çıkarmaktan neden bu kadar imtina ediyorlar anlamış değilim. Az bi şov yaptırsanıza kardeşim şu konuklara.

    Şarkının öne çıkan bir tarafını göremedim ilk dinlemede, hayırlısı diyelim.

  18. thesinoguy says:

    İlginenler için Breeding Death ep, Nightmares made flesh ve yeni albüm kaset olarak eylül’ün dokuzunda çıkacak. Hemen ön sipariş geçtim, benim gibi lada kullanlar ve kaset sevenlere duyurulur :)

  19. Methicca says:

    Mavinin en güzel tonu. Yayınlanan ikinci şarkı Carved’ı ilk şarkıya kıyasla daha çok beğendim hatta ağzıma takıldı growl yaparak söyleyip duruyorum evde bir şeylerle uğraşırken

  20. Merdomerdo says:

    Carved olmuş.

  21. Melkor says:

    Tam beklediğim gibi luc lemayı da sik gibi kullanmışlar. Püh.

  22. Alondate says:

    Konuk vokalist kullanımında en kötü grup açık ara Bloodbath. Hiç bir şarkılarında konuklar duyulmuyor.

    The Halo Effect albümünü dinliyorum. 9. şarkı çalıyor Last of Our Kind. Şarkının sonlarına doğru birden bu kim lan??? dedim. 30 saniye geçmeden heeee matt heafy tamammm. Yani o kadar adamları zahmet edip studyoya sokuyorsunuz bari bırakın şovlarını yapıp geçsinler.

  23. Albümün promosu geçen hafta geldi. Detaylı bir şey söylemeyeyim ama önceki albümden net iyi olmuş bence. Bir değişiklik olmazsa Perşembe günü de grupla röportaj var.

    Ahmet Saraçoğlu

    Albümdeki Morbid Angel etkisi bayağı yoğun. Aynı şekilde Deicide olayları da var. Doksanların ilk yarısı death metali dolu albüm.

    Ahmet Saraçoğlu

    Bir değişiklik olmadı, röportaj birkaç güne sitede.

    Ahmet Saraçoğlu

    Gaza geldim tercümesini yaptım. Yarın sabah sitede. Gayet güzel röportaj oldu.

  24. No God Before Me net Morbid Angel worship ama esas Born Infernal’ın girişindeki Morbid Angel karakterini daha çok seviyorum.

  25. owlbos says:

    Sadece meraktan – Morbid Angek çok karakteristik bir müziğe sahip buna herkes tamam der. Ancak bir müziği Morbid Angela benzettigin anda (ki bu çok sık olan bir şey) ilk aklınıza gelen Morbid Angel albumu hangisi oluyor? Soruyu söyle daha net hale getireyim, Morbid Angel soundu dendiginde aklınıza ilk gelen albüm hangisi oluyor?

    En iyi veya en sevdiğiniz albümü sormuyor bu soru lütfen cevaplarken ona dikkat ediniz. Tabii cevap sizin için o da olabilir.

    daud

    @owlbos, Covenant. Hazır konu açılmışken şunu da şuraya bırakayım.

    https://www.youtube.com/watch?v=E5FiSypk8bU&ab_channel=SatanicMetalPromotion

    deadhouse

    @owlbos, Covenant. Bence pek tartışmalı değil.

  26. deadhouse says:

    Harika bir şarkı. Beklentimi aşıyorlar. Bloodbath’in kuruluş amacı oldschool death metal yapmak. Bunu son şarkıda çok iyi başarmışlar bence.

  27. İlker says:

    Sanırım 2004′ten beri çıkan uzak ara en iyi Bloodbath albümü.

  28. deadhouse says:

    Albüm iyi ama Nick’in vokalleri zayıf yorumu yapacak olanları şimdiden uyarıyorum. Adamın iki eli yakanızda. Hak yemeyin. Cehenneme gideceksiniz. Uykunuzda Nick kabusunuz olur.

  29. xibalba says:

    son iki albüm içinde the arrow of satan is drawn’u daha çok seven ve önde gören azınlıktanım. yine cayır cayır ölüm metali yapmışlar, tonlar ve prodüksiyon harika. nick holmes bu sefer bi başka döktürmüş. uzun vadede nereye oturur göreceğiz.

  30. Camboard says:

    Opeth’in herhangi bi sekilde dahil oldugu bi olusum = çöp

    Valkenrath

    @Camboard, Vay be. Yıllardır hep tam tersini duyardım. Şaşırdım cidden :D

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.