# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
İlk albüm kadrosunu yeniden bir araya getiren MORS PRINCIPIUM EST’ten eski şarkıların yeniden kaydedildiği toplama albüm detayları ve şarkılar
02.03.2022

Liberate the Unborn Inhumanity.

Eleman değişiklikleri yüzünden yıllardır istikrar bulamayan Fin melodik death metal grubu MORS PRINCIPIUM EST’in sahibi konumundaki vokalist Ville Viljanen, son olarak 10 yıllık gitaristi ve bestecisi Andy Gillion’la yollarını ayırmıştı. Grupta tek kişi kalan Viljanen’in ne yapacağı merak edilirken, beklenmeyen bir şey oldu ve MORS PRINCIPIUM EST’in kurucu gitaristleri de dâhil olmak üzere ilk albüm kadrosu, davulcu hariç tekrar bir araya geldi.

Grup bu kadronun yer aldığı demolar ve ilk 3 albümdeki şarkılardan oluşan “Liberate the Unborn Inhumanity” adlı toplama albümünü 8 Nisan’da çıkarıyor. Şarkılar tekrar kaydedildi, yeniden düzenlendi.

1. Cleansing Rain
2. Eternity’s Child
3. The Unborn
4. The Lust Called Knowledge
5. Valley of Sacrifice, Part 1
6. Finality
7. Two Steps Away
8. Inhumanity
9. Pure
10. The Animal Within
11. Life in Black
12. Fragile Flesh
13. Valley of Sacrifice, Part 2

“The Lust Called Knowledge” yayınlandı.

“Valley of Sacrifice, Part 1″ da şöyle.

  Yorum alanı

“İlk albüm kadrosunu yeniden bir araya getiren MORS PRINCIPIUM EST’ten eski şarkıların yeniden kaydedildiği toplama albüm detayları ve şarkılar” yazısına 5 yorum var

  1. Sanırım bunu kimse beklemiyordu. Ben hiç beklemiyordum, baya şaşırdım. Yeniden yorumlama işi (öhö… Clayman 2020… öhö…) çok korkunç sonuçlar verebiliyor. Ben şarkıların orijinal hâllerindeki havanın yakalanamadığını düşünsem de böylesi bir yenilenmenin MPE için iyi olduğuna inanıyorum. Hayırlısı diyelim, Andy’nin de yolu açık olsun.

  2. Ugur says:

    Nasıl gıcık oluyorum nasıl gözümden düştüler Andy olayından sonra anlatamam.Baya antipatik bir haldeyim.İlk üç albüm benim üniversite yıllarımın ‘soundtrack’idir diyeyim de normalde bu grubu ne kadar çok sevdiğim anlaşılsın.O çocuğa yamuk yapmayacaktınız hacı, hem de herşeyi sizin için üstlenmişken.

  3. Dysplasia says:

    Andy’yi MPE’ye yakıştıramamış bir insan olarak eski grubun tekrar toplanması heyecanlandırdı ama tekrar kayıt falan sevmediğim şeyler.

  4. enemyofgod says:

    Andy Gillion MPE’sini daha çok sevdiğimden hala üzgün, kırgın hatta kızgınım, ama özellikle Valley of sacrifice çok başarılı bi re-record olmuş, bu grup ileride yüzümüzü güldürmeye devam edecek gibi, ben çokça umutluyum.

    Ulan Ville sana hâlâ kızgınım.

  5. Rashid says:

    Tam öldü derken MPE bir şekilde yeniden dirilmeyi başarıyor. Andy ile yaşanan olayları keşke hiç yaşanmasaydı ama açıkcası eski grubun yeniden toplanması beni heyecanlandırmadı değil. Büyük ihtimalle 2023 başında yeni bir albüm görürüz. Neler yapacaklarını çok merak ediyorum. “The Oppressed Will Rise” ayarında şarkılar olursa sevinçten kafayı yerim herhalde.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.