# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
HATH’tan bir şarkı daha
17.02.2022

Name Them Yet Build No Monument.

2019′da çıkan ilk albümü “Of Rot and Ruin” ile güçlü bir çıkış yapan ABD’li progresif blackened death metal grubu HATH yeni albümü “All That Was Promised“i 2 Mart’ta çıkarıyor.

Detaylar şöyle.

1. The Million Violations
2. Kenosis
3. Lithopaedic
4. Iosis
5. Decollation
6. Death Complex
7. Casting of the Self
8. All That Was Promised
9. Name Them Yet Build No Monument

“Name Them Yet Build No Monument” yayınlandı.

“Lithopaedic” klibi yayında.

“Kenosis” klibi de yayınlandı.

  Yorum alanı

“HATH’tan bir şarkı daha” yazısına 11 yorum var

  1. Yılın death metal albümlerinden biri geliyor. İki şarkı da hayvan gibi. Hath adını çok daha fazla duyuracak. Lithopaedic muazzam olmuş.

  2. Of Rot and Ruin’i modern başyapıt olarak görüyorum. Aynı ayarda bir şey gelir de yine bilenin bildiği bir grup olarak kalırsalar ağır söverim bu metalci komüniteye.

    Modern gruplar arasında sound anlamında beni bunlardan daha fazla tatmin edebilen başka bi grup yok sanırım. Daha önce burda üst tellere sıkışıp kalan death metal gruplarından şikayetimi defaatle dile getirdim ama bu adamlar silme en üst telden ibaret albüm yapsa yine dinlerim heralde ya, o denli aşığım adamların tonlarına.

    Bir de Slugdge, Hath ve Omnivortex’i kardeş grup olarak belledim kafamda. Slugdge’ı göz önündeki büyük abi, Hath’ı haşin ortanca kardeş, Omnivortex’i de daha sofistike işler kovalayan ufak kardeş olarak görüyorum. Üçünü de ayrı seviyorum.

    Dysplasia

    @Marvin Yanbasanyan, Üçü de bu sene albümlerini salsa ne güzel olur lan.

    Marvin Yanbasanyan

    @Dysplasia, Bu senaryoda 2022′yi %40 duyma kaybıyla kapatırız diye düşünüyorum. Meshuggah da en kötü bi %10 koyar zaten üzerine. Malum, bunlar sesi köklemeden dinlenmeyen/dinlenmemesi gereken gruplar. Pek zannetmiyorum ama kısık sesle dinleyenler varsa da yargılanmaları gerektiğini düşünüyorum. Bunları kısık sesle dinlemenin hak mahrumiyeti yaptırımına tabi olması gerektiği kanaatindeyim. Hiç dinlemesinler yani. Son derece ciddiyim, sıfır şaka.

    Hayali ağzımın suyunu akıtıyo da kulakların selameti açısından 18-19-2020′de yaptıkları gibi peşpeşe çıkarmaları daha iyi olur gibi. Bir de hepsi evladım gibi, yok yere yıl sonu listesinde sıralarken ter döktürmesinler bana.

  3. Berca B. says:

    Of Rot and Ruin hakkaten çok acayip albümdü, çıktığı dönemde sürekli dinliyordum. Yalnız işin ilginci ben Hath’ı tamamen farklı bir grup sanarak “bunların vokal ölmemiş miydi?” şeklinde yeni albüm haberini şüpheyle karşıladım. Şu anda da o grup kimdi, albümlerinin adı neydi hiçbi şekilde aklıma gelmiyor. Sadece mavi kapakları olduğunu ve ya 2020 ya da 2019′da albüm çıkardıklarını hatırlıyorum. Maalesef günüm bunu düşünmekle harap olacak.

    Berca B.

    @Berca B., sonunda buldum: Bodyfarm.

  4. Dysplasia says:

    Albüm çıkmadan dinlemeyeyim dedim ama dayanamadım. Yine güzel bir iş çıkaracaklar belli ki. Slugdge tişörtü de saygımı perçinledi.
    Of Rot and Ruin’e büyük ayıp yapıldı bu sitede. Bu sene de aynı şey olmasın. Aklınızı başınıza alın.

  5. ismail vilehand says:

    Grupta gözlüklü gitarist olunca şarkıda progresiflik olmasa bile kulağa progresifmiş gibi geliyor.

  6. Erhan says:

    Slugdge dedik Hath geldi. Iki şarkı da muazzam.

  7. Yarın çıkıyor. Süper olay.

  8. Adamlıkta bugün: Hath’ın yeni albümü.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.