# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BODY COUNT yeni albüm kaydında
22.02.2022

Merciless.

Son albümü “Carnivore”u 2020′de çıkaran rap metal grubu BODY COUNT “Merciless” adını verdiği yeni albümünün kaydı için şu sıralarda stüdyoda.

Önceki albümden klip verelim.

  Yorum alanı

“BODY COUNT yeni albüm kaydında” yazısına 10 yorum var

  1. ismail vilehand says:

    Bum-Rush çok güzel şarkı. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar.

  2. Necrobutcher says:

    Çok gaz şarkı

  3. Yenal says:

    Benim çok beğendiğim bir grup.Ice t,Public enemy,Run dmc rapi saygın hale getirenlerden birkaçtanesi.Bodycount gibi bu tarzda kaliteli gruplar var.Downset,Biohazard,Clawfinger…Şu anda yeni albüm çıkartmasalarda bu güzel pasifagresif sitemiz ergen müziği olmayan bu saydığım ve benzeri kaliteli müzik yapan gruplara da daha fazla yer verirlerse berhudar olurum.

  4. Birileri says:

    İyiler, nu metalin en iyi örneklerinden olabilirler ama rap müziğe karşı olan ön yargım body count ve diğer nu metal gruplara ısınmamı engelliyor. Mesela Limp Bizkit’e de ısınamamışımdır birkaç parçalarını dinlemekten ibaret tüm Limp Bizkit tecrübem. Aslında çok sağlam ve heavy metalin hakkını veren bir soundları var dinlerken alıp götüren coşturan şarkıları var. Bu ön yargımı en azından (başlangıç olarak) Body Count için aşmak için daha çok çaba sarf etmem gerekiyor.

    ismail vilehand

    @Birileri, Body Count nu-metal değil.

    Birileri

    @ismail vilehand, Evet aslında ben de biliyorum lakin Ice-T kendini rapçi olarak tanıttığı için nu metal demek istedim yoksa nu metal gruplarından çok farklı soundları. Sanırım şöyle düzeltirsem doğru olacak Ice-T’nin rapçi olarak kendini tanıtması vokaller de o etkinin hissedilmesi benim gruba ısınmamı engelliyor.

  5. Yenal says:

    Bodycount numetal kalıpları içinde yeralan bir grup değil aslında.Crossover thrash ,rap metal ,thrash metal,hardcore punk ve alternative metal tarzlarını harmanlamışlar.Benim yukarıda saydığım gruplarda belli bir kalıp içinde yeralmadığı için keyifle dinliyorum.Tabi ki rap müziğini 80 ler ve 90 larda da dinliyordum.Şimdide dinlemeye(Eskileri) devam ediyorum.Public Enemy grubunun yapmış olduğu Fear of black planet ve bazı albümler popüler,aşırı melodik ve basit rap müziğini sevenlerin kolay kolay hazmedip zevk alabileceği albümler değil.Sıradan ergen müziği olarak tabir ettiğimiz basit rap albümlerini dinleyip sevenler için vurguluyorum aslında.Ama 90 ların ortalarına doğru rap müzikte yavaş yavaş etkisini kaybedip unutulmaya yüz tuttu.Yakın tarihte ve şu anda çıkanların çoğunu ciddiye almıyorum ve dinlemiyorum.Bodycount Ice t nin önderliğinde üretmeye devam ediyor.

    Birileri

    @Yenal, Evet haklısınız üstte düzeltme yaptım bu gruplara da göz atarım yakın bir zamanda zaten hiç nu metal gruplarına ısınmayan birisiyim Body Count’a ısınmamı engelleyen de Ice-T’nin rapçi olarak kendini tanıtması vokaller de o etkiyi hissetmem diyebilirim.

    Yenal

    @Birileri, yanlış anlamayın kesinlikle size cevap olarak yazmadım.Sizin görüşlerinize saygı duyuyorum.Sadece şu anda rap müzik diye ortada dolaşan müziklerin gerçek kaliteli müziği yansıtmadığını düşünüyorum.Slayer-Ice t,Anthrax-Public Enemy,Aerosmith-Run Dmc… Yani metal ve rock gruplarının beraber güzel parçalar ürettiği zamanlarda olmuştu.Rap müziği siyahların politik görüşlerini ve isyan ettiği şeyleri yansıtan bir müzikti.Thrash metal gibi öfke ve sertlik barındırıyordu.Şu anda malesef albümlerini daha çok satmak gayesiyle olabilir kalite düştü.

    Birileri

    @Yenal, yok yanlış anlamadım sadece açıklamak istedim kendimi. Son dönem rap müziği için dediklerinize katılmakla beraber rap müziğin politik tarafına saygı duymakla takdir ediyorum. Son cümlenize de katılmakla birlikte maalesef günümüzde sadece rap müzikte değil hepsinde var metal müzikte de görüyoruz bu gayeyi para için müziğin kalitesi düşüyor bence asıl önemli olan şeyler önemini yitiriyor :(

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.