# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BATUSHKA nihayet ülkemize geliyor
11.02.2022

17 Nisan.

Polonyalı grup BATUSHKA Epifoni organizasyonuyla 17 Nisan’da Dorock XL Venue’de olacak. Ön grup DIABOLICAL, biletler 14 Şubat Pazartesi saat 10.00′da satışa çıkacak.

  Yorum alanı

“BATUSHKA nihayet ülkemize geliyor” yazısına 13 yorum var

  1. Berca B. says:

    Bu hangi Batushka, vokalin mi gitaristin mi tam anlayamadım ama eminim keyifli bir gece olacaktır. İstanbul’da olamayacağım için gidenlere şimdiden iyi eğlenceler.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Berca B., vokalistin ele geçirdiği Batushka. Ayrışma sonrası konserler verip turlayan grup da bu zaten.

    Berca B.

    @Ahmet Saraçoğlu, ha diğerinin konser veremediğini bilmiyordum. İlk albüm ağırlıklı çaldıkları sürece sıkıntı yok her türlü güzel konser olur diye düşünüyorum.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Berca B., konser vermiyor mu veremiyor mu bilmiyorum. Son dönem konserlerde “Hospodi”yi baştan sona çalıp ilk albümden de 2 tane çalıyorlardı ama hayırlısı diyelim.

    Yiğit

    @Ahmet Saraçoğlu, eğer durum böyleyse gidilmez bence. Sahne şovları, imajları falan ilgi çekici tamam ama Hospodi çok sıkıcı be.

  2. burock1988 says:

    2 Batushka’da avrupanın çeşitli yerlerinde konserler vermeye devam etti. İnternetten izlediğim kadarıyla sahne şovu olarak vokalistin Batushka’sı daha iyi fakat müzikal olarak değerlendirirsek gitaristin Batushka’sı bir tık önde gözüküyor. Sonuç olarak bence konsere gitmeye değer. 2 Batushka’da Litourgiya albümlerine konserlerde pek dokunmuyor. En fazla 1-2 şarkı çalarlar o albümden.

  3. burock1988 says:

    Grupun gerçekleştirdiği son konserlerden birinin videosunu aşşağıdaki linkten paylaştım. Kararsız kalan arkadaşlar varsa bir baksınlar derim.

    https://www.youtube.com/watch?v=aqlZdGEfhrA

  4. Boba Fett says:

    Vokalistin Batuşkası > diğer batuşkalar.

  5. Aykut taştan says:

    Şimdi adamlar insta sayfalarında gödüm. Baya iddialı geliyor elemanlar. İstanbul bizans memleketi olduğundan ayasofya mevzularından. Baya iddialı özel show yapıcaz diyorlar. Tabiki yerimizi alıcaz hanımla. Bence vokal miş gitaristinmiş diye kafa patlatıp burun kıvırıp gelmicek olanlar baya şey kaçırıcak gibime geliyor. Yukarda arkadaşın paylaştığı full konser videosundan. Benim sadece kafama takılan. Son 1 yıldır antalyada olduğumuzdan taksim dorock xl veneu nasıl bur mekan oldu acaba. Böyle bir konsere elverişlimi. Birde keşke diyorum bunun gibi bir konseri Ayasofyada vermek ne efsane bir olay olurdu. Mekanın akustiğinden görkeminden insan orgazm üzerine orgazm olurdu yahu.

    enemyofgod

    @Aykut taştan, Var bir hayal. Ayasofya olmazsa bile Aya İrini vs. gibi bir yer gerçekten Batushka için ideal olur aynen belirtildiği gibi hem akustiği hem görkemi açısından.

    Aykut taştan

    @enemyofgod, Aynen esas bunları eğer biliyorsan balatta tam haliç kenarında birtane ortodoks kilisesi var atmosferi inanılmaz muazzam. Orasıda on numara. Konser vermeseler bile bu adamları getirenlere söylemek lazım. Elemanları orayıda bir dolaştırsınlar. Adamların kesin dibi düşer tövbe edip tekrar dine dönerler hahahaha. Şuan bizans tarihinin son 200 yılını okuyorumda kafam kadar kalın kitap herifler neler neler yapmışlar. Ne mekanlar inşa edip ne entirikalar çevirmişler.

  6. Ümit Duran says:

    Biletix’in sitesindeki uyarılara göre etkinliğe “DAMSIZ GİRİŞ YOKTUR”! Kapıda kalmayın sonra.

    https://www.biletix.com/etkinlik/1EP23/ISTANBUL/tr

  7. Ümit Duran says:

    O kadar konsere gittim, ilk kez bir sanatçının parmağını ağzına götürerek seyirciye “şııışşşttt” diyerek sessiz olmasını söylediğini gördüm (ki Batushka seyirci ile sözlü etkileşime geçen bir grup değildir ve vokalist bunu 2 kez yapmak zorunda kaldı). Bence utanç verici bir andı bizim için.

    Bilete 200 tl vermiş olmamız, müzik esnasında, performans esnasında özgürce maymunluk yapabileceğimiz anlamına gelmiyor bence. Sahnede performansını sergilemeye çalışan bir grup ve grubun karşısında da o performansın tadına varmaya çalışan bir seyirci var. Fakat şarkı “es” yaptığında veya davulun durup gitarların sakin bir şey çaldığı anlarda avazı çıktığı kadar bağıran maymunlar sayesinde grubun da, seyircinin de tadı kaçıyor. Bari şarkı es yaptığında değil de şarkı aralarında bağırın. Evet, heyecanlıyız, metalciyiz, deli doluyuz. Fakat deli doluluk ve saygısızlık arasında bir sınır vardır.

    Bir de, sahne ışıkları o kadar fıldır fıldır, saniyede 100 kez yanıp sönmeseydi Batushka’ya daha çok yakışırdı bence. Daha uhrevi, daha mistik bir ışık şovu sanki daha iyi olurdu.

    Onun dışında, konser ses sistemi ve performans açısından oldukça iyiydi. Salon geniş ve havadardı, ayrıca eğimli olduğu için de sahne her yerden rahatça görülüyordu. Mekanı (Dorock XL Venue) beğendim. Organizasyonda emeği geçen herkesin eline sağlık.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.