# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
KILLER BE KILLED’den klip
04.05.2021

Animus.

Kadrosunda Max Cavalera (SOULFLY, eski-SEPULTURA), Troy Sanders (MASTODON) Greg Puciato (THE DILLINGER ESCAPE PLAN), Ben Koller (CONVERGE, ALL PIGS MUST DIE, MUTOID MAN) gibi isimleri barındıran süpergrup KILLER BE KILLED “Reluctant Hero” adlı son albümünü 20 Kasım 2020′de çıkarmıştı.

Detaylar şöyle.

01. Deconstructing Self-Destruction
02. Dream Gone Bad
03. Left Of Center
04. Inner Calm From Outer Storms
05. Filthy Vagabond
06. From A Crowded Wound
07. The Great Purge
08. Comfort From Nothing
09. Animus
10. Dead Limbs
11. Reluctant Hero

Albümden “Animus” klibi yayımlandı, ancak yaş kısıtlaması olduğu için sadece YouTube’dan izlenebiliyor.

“From a Crowded Wound” klibi de şöyle.

Inner Calm From Outer Storms” klibi de yayınlandı.

“Dream Gone Bad” klibi de şöyle.

“Deconstructing Self-Destruction” da şöyle.

  Yorum alanı

“KILLER BE KILLED’den klip” yazısına 24 yorum var

  1. Twat says:

    Şarkı harika olmuş, ana riff biraz gojira-backbone ama olur o kadar. .:)

    Hissiyatı bol ve anında akılda kalan nakaratları olsun serseri KbK yırtıcılığı olsun epey umut verici. Ayrıca sondaki kısa solo da pek lezzetli.

    İlk albümdeki daha kirli harsh tonlardansa biraz daha güvenli temiz bir kayıt seçmişler, olsun. Troy sanders etkisinden midir nedir Kvelertak’ın son albümündeki crack of doom bana daha çok KbK şarkısı gibi gelmişti hatta.

  2. Kapağa Cleveland’daki Haserot Angel heykelini koymuşlar.

    Gözlerinden kan ağlayan enteresan bir heykelimizdir.

    https://www.youtube.com/watch?v=oVbk8lO0CCQ&ab_channel=kevinGrace

  3. Twat says:

    Albümde ORTANIN SOLU ve DÜNYA YANARKEN MEMLELETTE HUZUR diye şarkılar varmış yav ahahahha :D İsmet paşa <3<3<3

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Left_of_Center_(Turkey)
    https://tinyurl.com/yxjttemv

  4. Şarkıda Strapping Young Lad de var Faith No More da var, bir dolu şey var.

    Bir de bence Mastodon’dakiler de dâhil Troy Sanders’ın vokallerine gereken övgü yapılmıyor. Adamın hayvan gibi güç veren bir bağırışı var.

    12ParmakBağırsağı

    @Ahmet Saraçoğlu, Troy Sanders konusuna acayip katılıyorum. Troy Sanders’ın söylemediği Mastodon şarkılarını dinleyesim gelmiyor. Kimse katılmayacak buna çünkü Mastodon’u Mastodon yapan şeylerden biri vokal çeşitliliği ama keşke bütün Mastodon şarkılarını Troy söylese. En azından ana vokal o olsa, diğerleri arada söyleyip gitse. Brann Dailor’un vokallerinden nefret ediyorum zira ama adam albümden albüme etkisini arttırıyor.

  5. nokturnal says:

    Yok ya ağlamıyorum gözüme Max Cavalera kaçtı

  6. ismail vilehand says:

    Ben Koller’ın gruba katılması bu oluşumun efsaneliğini katladı bence. Daha iyi bir tercih olamazdı. Puciato delisinin hala sahada olduğunu duymak ise paha biçilemez bişey.

    Şarkı kusursuz olmuş ama açılış parçası olduğunu düşünerek söylüyorum, bizi devasa bir albüm bekliyor. Muhtemelen yıla büyük damga vuracaklar.

    Bu arada, Cavalera’nın taşşağındaki beyazlayıp pişmaniye olmuş kıllar > Günümüz Sepultura’sı. Son yıllardaki her icraatı kuduz köpek gibi. Metal müziğin zamana yenik düşmeyen nadir figürlerinden birisi bu adam.

  7. Necrobutcher says:

    @12ParmakBağırsağı, arttırıyorum ben de: Mastodonun live performanslarının vasat olmasının en büyük nedeni dailorun vokal yapıcam hevesidir. bırak brentle troy yardırsın sen de davuluna odaklan amk nefesi götten alarak olmuyor işte.

    kaziklubey

    @Necrobutcher, şhav yHursleeef şuv yurHselff

  8. Merdomerdo says:

    Max’ın kulladığı gitar tonunun hastası oldum bu şarkıda.

  9. Rust in Peace. says:

    Dünden bari kaç kez dinledim bilemiyorum. İnanılmaz olmuş şarkı. Özellikle şu “Now you’re feeling like…” ile başlayan kısım muhteşem.
    Bir de biri aydınlatabilir mi Greg Puciato nereleri söylüyor? Troy Sanders’tan ayırt edemedim bir türlü

    Twat

    @Rust in Peace., dün ben de o kısımları birkaç kez geri alıp dinlerken fark ettim de, o kısmı çok YANIK okumuyor mu yaa? :D böyle özellikle “give in to the ride…” kısmında sesin titremesi, nakaratın genel kısmını nefessiz gibi yokuş aşağı okuması, o tondaki düşüş vs. tam anlatamadığım bu topraklara özgü bir şey var bu dediğin kısımda hahah.

  10. deadhouse says:

    Bu tür müziğe (nasıl bir müzik?) yokum. Bazı vokaller, (kim olduğunu da anlamadım Puciato herhalde) 2000′li yılların başındaki mainstream müzik ortamını hatırlattı. Araya Max’in zorlama ruhsuz vokali de eklenince şarkı daha da vasatlaştı. Müzik desen hiçbir özelliği olmayan, sıradan oğlu sıradan bir müzik. Şarkının daha 10. saniyesinde gitarın, davulun ne zaman gireceğini, şarkının nasıl bir beste yapısına sahip olduğunu anlayabiliyorsunuz. Zaten bu Max’in Sepultura dönemi haricinde hiçbir projesini sevmiyorum. Benim için vasatlığın, olumsuz anlamda basitliğin tanımı kendisi. Bir ara bir projesinden birkaç şarkısını sevmiştim, hatırlayamadım grubun ismimi. Demek ki “yalandan” bir sevgiymiş o da.

    koca

    @deadhouse, hocam siz tam anlamıyla bu sitenin “sahiplerinden” olduğunuzu düşünerek, her türlü “fikrinizi” “hakikat” sayan üzücü bir insansınız. Şarkı nefis. Birkaç dakika sürüyor. Hayatı açıklama ya da anlamlı kılma gibi bir derdi yok. Gayet başarılı.

    deadhouse

    @koca, Ne sitesi ne sahibi? Derdin ne senin? Yorumlar kısmında deadhouse ismini görünce tıklamazsın olur biter. Yorumlarımı okumak zorunda değilsin. Ekonomik kriz mi vurdu ne oldu? Nasıl kafalar yaşıyorsunuz ya.

  11. Salata says:

    @deadhouse, Abi sakin ol

  12. cotard delusion says:

    Troy Sanders vokali övecektim ama yapılmış. Dream Gone Bad klibini izlerken keşke sadece Troy Sanders söyleseymiş bu şarkıyı dedim.

  13. deadpig says:

    hahahah yorumları okumak çok zevkli cidden. kopyanın kopyası şeylere sevdiği için değil de metalcilik bunu gerektirir sığlığı ile yaklaşanları rahat bırakın okuyup eğlenecek malzemesiz kalmayalım arkadaşlar.

    Alondate

    @deadpig, Benim favorim her turlu bm grubunun mglanin kopyasi oldugunu iddia edenlere cevap verildikten sonra cikan tartismalar. Youtube bu konuda altin madeni.

  14. Sinan Ceylan says:

    Klibin başına epilepsi hastaları izlemesin diye uyarı koymaları lazım yalnız, insan 5 kere nöbet geçirir o klip boyunca.

  15. ismail vilehand says:

    Inner Calm From Outer Storms çok mu süper olmuş ne. Şarkının ortasından sonraki Cavalera – Puciato atışması köpek gibi. Bir de Ben Koller diye bir gerçek var.

  16. ismail vilehand says:

    Bu albümle birlikte, “Down”dan sonra hem isimlerin büyüklüğü olarak hem de bekleneni vermesi açısından metal müzik tarihinin en iyi ikinci all-stars metal grubu olduklarını söyleyebiliriz bence. Pek aksini iddia eden olmaz diye düşünüyorum.

    All2

    @ismail vilehand, Aynen katılıyorum. Down 1, bu ekip 2

  17. NewWorld says:

    Albüm çok mu iyi ne ? İyi geldi şu süreçte.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.