# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Alexi Laiho hayatını kaybetti
04.01.2021

CHILDREN OF BODOM’la 90′ların ikinci yarısına ve 2000′lere damga vuran, günümüz metal dünyasının en önemli figürlerinden biri olan vokalist/gitarist Alexi Laiho’nun geçtiğimiz hafta Helsinki’deki evinde, henüz 41 yaşındayken hayatını kaybettiği açıklandı.

Son yıllarda uzun süreli sağlık sorunları nedeniyle sıkıntı çektiği belirtilen Laiho’nun ölümüyle ilgili olarak grubu BODOM AFTER MIDNIGHT’tan bir açıklama geldi.

Alexi Laiho’nun vefatını açıklamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Arkadaşımızın ve grup üyemizin ani ölümünden ötürü mahvolmuş durumdayız. Birlikte çıktığımız bu yolculuk daha yeni başlamıştı, bu yüzden yaşadığımız şoku ve acıyı tarif edecek kelime bulamıyoruz. Huzur içinde yat, seni daima özleyeceğiz. Kardeşimiz, seni seviyoruz.

Biz de diyecek bir şey bulamıyoruz. Huzur içinde yat Alexi.

  Yorum alanı

“Alexi Laiho hayatını kaybetti” yazısına 89 yorum var

  1. Tilki Yavrusu says:

    Rahmetli alkolü su gibi içerdi. Turne hayatının kendisini çok yıprattığı, sağlığına iyi bakmadığı bilinen bir gerçekti. Yıllar önce lisedeyken Finlandiya’ya giden bir arkadaşım bana Hatebreeder albümünü alıp hediye etmişti. O günden beri COB’u hala aktif olarak dinler ve severim. Arkadaşlarla alkolü çok tükettiğimiz zaman “Alexi gibi içtik yine” diye bir benzetmenin çıkış noktası da yine kendisiydi. Bu yaşta böyle yetenekli bir insanı kaybettiğimiz için çok üzgünüm gerçekten. Huzur içinde yatsın.

  2. ismail vilehand says:

    https://youtu.be/09KScSe4hIc

    Ağır Pantera worship olmasından dolayı en sevdiğim CoB şarkısı buydu. 2003-2004 falandı, içine 30 şarkı anca alan dandik mp3 playerımdaki tek CoB şarkısıdı. Yıllar sonra aklıma geldi şimdi. Nerden nereye.

  3. LetervaL says:

    Bu ölümler hayatımdan anılarımdan bir parça kopartıyor..yerine ise acı koyuyor. Daha kimbilir kimlerin ölümü gelecek ve acısı dolacak…
    Yazık be abi çok erken gittin

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.