# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Bu hafta sonu gerçekleşecek Türkiye Grand Prix’sinin resmî soundtrack’i AC/DC’den geliyor
12.11.2020

Highway to Hell.

AC/DC bu hafta sonu gerçekleşecek Türkiye Grand Prix’sinin soundtrack’i olarak bir playlist paylaştı.

Buyurun.

  Yorum alanı

“Bu hafta sonu gerçekleşecek Türkiye Grand Prix’sinin resmî soundtrack’i AC/DC’den geliyor” yazısına 29 yorum var

  1. Zafer says:

    AC/DC şarkılarını üst üste dinleyince bütün şarkıları birbirine benziyor.Son albümlerini dinliyorum bir kaç gündür ve sanki daha önceki albümleri dinliyormuş gibi hissediyorum.Bu müziğe katkılarına lafım yok,yaşlarına rağmen hala müzik yapıyor olmaları şahane bir şey ama sanki çok uzun zamandır kendilerini tekrar ediyorlar.

    Evet lince hazırım :)

  2. AC/DC falan iyi hoş ama baya heyecanla bekliyorum yarışı.

    serdar91

    @Ahmet Saraçoğlu, bende abi. Özlemiştik vallahi.

  3. deadpig says:

    f1 hastasıyız Acdc de olur

  4. Pistin durumu felaket. Asfalt çok yeni olduğu ve yağmur da yağdığından hiçbir araç yola tutunamıyor. Umarım skandalla sonuçlanmaz ama pilotlar acayip şikâyetçi antrenman turlarında. Demin biri “Undrivable” dedi. Kimse hızlanamıyor, şu ana kadar durduk yere spin atmayan kimse yok. Pilotlardan biri “yarın bizi bir savaş bekliyor” dedi. Yarın sarı bayrak ve safety car çılgınlığı yaşanacak gibi.

  5. Horrendous says:

    Heyecandan yerimde duramıyorum. Sıralama turlarında bile zayiat beklenenin çok üstünde olacak gibi. Tüm dengeleri ve tahminleri alt üst eden bir yarış bizleri bekliyor. Pistin durumunu, pilotların serzenişleri bir tarafa bence seyir zevki çok yüksek, olağan dışı bir yarış izleyeceğiz. F1 yönetimi ve dış basın durumdan hayli memnun gözüküyor. Hamilton da çok ağlamasın gitsin başka pistte şampiyonluğunu kutlasın. Bak genç çocuklara (Max, Albon, Leclerc) paşa paşa idman turlarını atıyor, gıkları çıkmıyor, şartların herkes için aynı olduğunun bilincinde durumu avantaja çevirmeye odaklanıyorlar. Asfaltın durumu skandal hiçbir açıklaması yok bu durumun. Dünyanın en büyük organizasyonlarından birine ev sahipliği yapıyorsun ve en önemli detayı düşünmeden ”hiçbir masraftan kaçınmadık, her şeyin en iyisini yaptık” edebiyatı yapıyorsun. Intercity başkanı Vural Ak’ın açıklamaları da şaka gibi. Modern araçların optimal performanslarını görmek çok isterdim ama ”some man just wanna watch the world burn” dıdıdıdııı dııdıımm
    https://www.youtube.com/watch?v=iZnNCJojyP0

    Ahmet Saraçoğlu

    @Horrendous, “olağan dışı bir yarış izleyeceğiz”.

    Bir yarış izleyebilelim de o yeterli olacak sanki.

    Horrendous

    @Ahmet Saraçoğlu, Bu yağmurda top oynanmaz. Umarım pişman olmam söylemlerimden :(

    deadhouse

    @Horrendous, Aslında skandallık bir durum yok. F1 yönetimi tek bir yarış için İstanbul Park’ı kullanmak istedi ve yeni asfalta gerek olmadığını açıkladı. Yetkililer ise tek bir yarış için değil, ileriki yıllarda da İstanbul Park’ta yarış düzenlenmesi için yeni asfalt döktüler. Yani şimdi dökülmese sonra yine dökülecekti. Yarış uzmanları, eğer yeni asfalt dökülmese 1 yarış sonrası pistin kullanılamayabileceğini söylemişler. Nisan’da muhtemelen bir kez daha yarış düzenlenecek İstanbul Park’ta.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, Intercity Genel Müdürü Vural Ak “Nisan ayı Ramazan’a denk geliyor, o yüzden o yarışı istemiyoruz” diye açıklama yaptı.

    Asfalt dökülmesi sırasında pisti tasarlayan Hermann Tilke falan da buradaymış asfalt dökümü sırasında. Yani dediğin gibi %100 bir işgüzarlık yok ama yağmur da gelince istenmeyen bir noktaya geldi. YouTube’da birileri “Mercedes ‘bizim bu yarışta kazanmaya ihtiyacımız yok, katılıp boşuna araçları riske atmayalım’ diyerek bu yarışı pas geçer mi acaba” falan demiş.

    Umarım skandal bir şeyler olmaz yarın. Şu an Serhan Acar anlatıyor. Adamın bu hafta sonunu ne kadar heyecanla beklediğini biliyorum, heyecan dorukta, çok keyifli falan diyor tabii ama eminim içinden hay sokam böyle işe diyordur o da.

    Daha sıralama turunda 2. kırmızı bayrak geldi. Sonumuz hayır olsun.

    Sinan Ceylan

    @Ahmet Saraçoğlu, Ramazanla F1′in ne alakası var yav, ulan hiç mi vizyon sahibi bi yönetici yok böyle kurumların başında… Böyle zırvalıklar ülkeden soğutuyor gerçekten insanı.

    Diğer yandan, Kasım ortası olacağı için yağmurlu olursa eğlenceli olabilir falan diyordum ama bu kadarı fazla kaotik oldu sanki, eheh.

    Melkor

    @Sinan Ceylan, Vizyon ne arar alabildiğine bıyık var. Ülke sirk eşiğini bile geçti.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Vural Ak açıklaması skandal tabii. O konuya girmek istemedim. Utanç verici bir şey.

    Sinan Ceylan

    @deadhouse, Bu doğruysa çok büyük rezalet.
    https://twitter.com/F1Haberler/status/1328010717279215621?s=19

  6. Neyse sürprizli bitti, güzel bitti. Yarın da pist şu son hâli gibi kalırsa acayip bir yarış izleyebiliriz.

  7. Koşullardan dolayı yılın en heyecan verici yarışı olmasını bekliyor pek çok insan. Quali kısmı bile yıl içinde düzenlenen pek çok yarışın kendisinden daha heyecanlıydı demiş bir sürü kişi.

    Az önce F1 resmi YouTube hesabından yayınlanan yarış öncesi videosuna gelen bazı yorumlar:

    “This race is gonna be legendary

    There’s a heavy rain right now. It will be such an interesting race.

    This will be the most intense race….most retirements will be today

    This race gonna be EPIC!

    Very excited, great track, great conditions!

    Today’s game seems to be really fun”

    Ay hadi işşşş*llah

    Sinan Ceylan

    @Ahmet Saraçoğlu, Günün kazananı Ferrariler oldu bence. :)

  8. Muhammet says:

    kimi raikkonen: son düzlüğe yarım depoyla girmezsem götümü siksinler

  9. chuck says:

    sağda solda yazılanlara bakıyorum da, bizim ülkede F1′e bu kadar ilgi olduğunu bilmiyordum.

    benim için çocukken televizyonda 40 yılda bir denk geldiğim bir şeyden ibaretti. baya izlemek için yanıp tutuşanlar varmış oysa.

    Boba Fett

    @chuck, benim arkadaşım çok uzun yıllar takip ederdi o zaman da anlamazdım, hala anlamıyorum bu sporu ya da yarışı neyse artık ama böyle ilgiyle takip edilen organizasyonların bizim ülkede yapılması ve seveninin olması güzel bir şey, sürekli sıkıcı şeyler, gerilmek falan bıktım amk ya

    deadhouse

    @chuck, 8 yaşından beri fanımdır. Her zaman izlediğim söylenemez, yalnız fırsat buldukça, bazen rastgelmişsem, bazen de özel olarak hala açıp izlerim. Sanırım bazı insanlarda spor izleyiciliği doğuştan falan. Buz Hokeyi maçı görürüm, izlerim. Tenis izlerim. Ralli izlerim. Snooker, Voleybol, Basketbol fark etmez. İzleyemeyeceğim spor yok sanırım. Olimpiyatları saatlerce izleyebilirim. Hangi olimpik spor olduğu fark etmez. Eskrim, Boks, Binicilik bile izlerim. Yeter ki spor olsun.

    Berca B.

    @deadhouse, tam da şu yorumu okuduktan sonra şöyle bişiye denk geldim: https://youtu.be/kmCDd7goWtE

    Yeni bişiler denemek istersen buyur deadhouse

    deadhouse

    @Berca B., Ahaha teşekkür ederim. Bunu biliyorum. Geleceği olan bir oyun değil bence. Spor kıtlığı olursa belki izlenebilir. Bunun yerine Körling izlerim daha iyi. :)

  10. Nox says:

    yarışın sonu bölümü kaos açısından ortalamanın altında kaldı. verstappen’in erken kopması bunda etkili oldu. otoban selektörcüsü gibi neden perez’in o kadar dibine girdi anlayamadım. red bull int lastikleri hiç çalıştıramadı. hamilton gerçekten nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde yine kazandı. kahve almaya gittim geldi liderliğe yükselmişti.

    tifosiler için rüya gibi bir sonuç. çifte podyum aslında çok daha tatlı olabilirdi ama buna da şükür. leclerc perez’i yakalayabilecek gibiydi ama olmadı.

    bu yarıştan çıkan sonuç yine formula 1 pirelli’den kurtulmalı oldu. lastik rekabeti geri dönmeli. hamilton 40 tur int lastikle gidiyor ve bu lastiğe hiçbir şey olmuyor. red bull 5 turda int lastiği bitiriyor. saçmalık başka bir şey değil.

    Nox

    @Nox, aha podyumu vettel aldı :D

  11. deadhouse says:

    Şampanya yerine gazoz vermişler. Bu topraklarda yaşayan biri olarak aşırı utandım.

    Kaan

    @deadhouse, Helal, duduklu Formula !

    chuck

    @deadhouse, utanılacak bir şey yok, ayran da verebilirlerdi. hiç değilse asitli bir şey göndermişler.

    öp de başının üstüne koy.

    Kaan

    @chuck, HAHAHAH! HAS HOŞAF :D ÇOK TATLISINIZ ARKADAŞLAR :)

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.