# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
EPICA’dan yeni albüm detayları ve klip
15.10.2020

Omega.

Son albümü “The Holographic Principle“ı 2016′da çıkaran Hollandalı senfonik metal grubu EPICA yeni albümü “Omega“yı 26 Şubat’ta çıkarıyor.

Detaylar şöyle.

01. Alpha – Anteludium
02. Abyss Of Time – Countdown To Singularity
03. The Skeleton Key
04. Seal of Solomon
05. Gaia
06. Code Of Life
07. Freedom – The Wolves Within
08. Kingdom Of Heaven, Part 3 – The Antediluvian Universe
09. Rivers
10. Synergize – Manic Manifest
11. Twilight Reverie – The Hypnagogic State
12. Omega – Sovereign Of The Sun Spheres

“Abyss Of Time – Countdown To Singularity” klibi yayınlandı.

  Yorum alanı

“EPICA’dan yeni albüm detayları ve klip” yazısına 34 yorum var

  1. handsome says:

    simone bebisim çiçeğim kelebeğim papatyam yine her zamanki gibi çok güzel <3

  2. Salihcet says:

    @handsome, camianın yarısı bu kadına aşık değilse bi şey bilmiyorum :D

  3. handsome says:

    @salihcet valla camianın yarısını bilmemde ben çok sever beğenirim sahneye çok yakıştığını düşünüyorum şarkı söylemesinede gerek yok öyle uzaktan bakıp bir gülse o bile yeter bana *-*

  4. enemyofgod says:

    Alissa>Simone

  5. ismail vilehand says:

    Dünyada metalci erkekler kadar kadın konusunda zevksiz bir güruh olamaz. Buz gibi soğuk nevale kezolara methiyeler düzmekten bi sıkılmadınız gitti.

    Türkiye’nin herhangi bir bölgesinden seçeceğiniz her ortalama kadın şu Simone’ye bin basar. Biraz etrafınıza bakın.

    enemyofgod

    @ismail vilehand, +1

    Ahmet Saraçoğlu

    @ismail vilehand, ben de bir türlü anlayamadım bu yıllardır bitmek bilmeyen Simone ve Alissa övgüsünü. Metal grubunda vokal yapan kadın olgusunun çekiciliği biteli 1000 yıl falan oldu ama metal gruplarında çalan her kadına aşık olan da bir kitle var nedense.

    Metal bağlamında konuşursak, kadını çekici yapan duruşu ve tavrı olmalı ama Epica gibi gruplar için kadın vokalist konusu grubun önünde duruyor. Misal Simone Epica’dan ayrılsa ve Epica yola devam etmek istese yine bu tarz çekici olarak lanse edilen bir kadın vokalist bulmak zorunda. Başka çareleri yok. Kadın vokalist resmen grubun var olma sebebi.

    12ParmakBağırsağı

    @Ahmet Saraçoğlu, Duruşuyla çekici kadın: https://www.metal-archives.com/artists/LSK/901

    trivago

    şarkıyı beğenmedim. muhtemelen albümde vasat olacak gibi duruyor. karılı kızlı senfonikli gotikli müziği klavye ağırlıklı 1500 kişiden oluşan metal grupları hiç benlik değil. leş pislik black’e devam.

    deadhouse

    @ismail vilehand, Her şeye puan verebilen biri olarak Simone’ye 8.5 veriyorum. Bir de kadın 23 yaşında değil, öyle de düşünmek lazım. Metalci erkekler kısmına katılıyorum ama.

    Yiğit

    @deadhouse, aynısını yazmaya geldim. Net 8.5

    Aurası, çekiciliği vs gayet hoş bir bayan. Saf olarak yüz/fizik güzelliğine bakmamak lazım. Öyle pek de güzel olmayan ama aurasına kapılıp gittiğim çok hanfini oldu. Buz gibi soğuk nevale karılara da ayrı hayranım zaten bu da benim zevkim.

    Türkiyedeki ortalama kadının simoneye bin basması ise mübalağa olduğunu da göz önünde bulundurarak söyleyebilirim ki boş yorum. Kadınının ismini bile yeni öğrendim o derece hayranlığından uzağım onu da belirtmiş olayım

    Bekolata

    @ismail vilehand,

    Türkiye’nin herhangi bir bölgesinden seçeceğiniz her ortalama kadın şu Simone’ye bin basar.
    ortalama kadın şu Simone’ye bin basar.
    Simone’ye bin basar.
    basar.

    https://i.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/900/488/81e.png

    ismail vilehand

    @Bekolata, binlerce metalci aynı kadına salya akıtmaya devam edin o zaman ne diyim ki.

    https://bit.ly/3dA8adS

    İsa

    @ismail vilehand, katılmıyorum, bir kere simone güzelliğiyle değil sesiyle etkiliyor.

    Luthien

    @ismail vilehand, Bence zevksiz olan sensin. Bu kadın şimdiki haliyle olmasa bile 2014 yılı önceki halleriyle dünyanın en güzel kadınıdır kesinlikle. Hala güzel bir kadın. Ve senin gibi böyle güzel ve başarılı kadınlara buralarda bok atanların vasat, kompleksli tipler olduğunu düşünüyorum. Hiç yanılmam.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Luthien, “dünyanın en güzel kadınıdır kesinlikle.”

    Vov.

  6. riser says:

    “the holographic principle” gayet kalburüstü bir albümdü, o ayarda bi’şey gelmesi başarı olur.

  7. Nox says:

    tamam gothic metal hiçbir zaman müzikaliteyle ön plana çıkan bir tarz olmadı belki ama 2010 öncesi bu kadar kötü yapılmıyordu sanki ya? ben gerçekten ne izledim şimdi.o kılık kıyafetler, o efektler. nuclear blast yine rafine zevklere sahip insanlara hitap etmiş.

  8. Luthien says:

    @Ahmet Saraçoğlu, Hemen de tetiklenmişsin.Evet bir zamanlar öyleydi. Güzellik o kadar da göreceli değildir.

    Dunedain

    @Luthien, dünya nüfusu 7.5 milyar falan düz bir hesapla yarısı kadın olsa ‘dünyanın en güzel kadınıdır kesinlikle’ demek sence de saçmasapan değil mi. Ayrıca güzellik gayet de göreceli bir kavram.

    Luthien

    @Dunedain, Dünyanın en güzel kadınlarından biridir diyeyim o zaman. Ama güzelliğin göreceli olduğu fikrine hiç katılmıyorum.

    Dunedain

    @Luthien, sence Tolkien’in karısı dünyanın en güzel kadını mıydı? Ama onun için Beren ile Luthien’i yazmış ve o evrende Luthien yaşamış en güzel kadın. Güzellik göreli değildir demek her şeyi siyah ya da beyaz görmek gibidir. Güzellik göreli olmasaydı güzel bir şey görünce bütün insanların beyninde aynı tepkimelerin oluşması gerekirdi. Bunun bir bilimsel temeli de yok yani

    Luthien

    @Dunedain, Bana doğruyu söyle, gerçekten Simone gibi bir kadının pek güzel olmadığını söyleyen birinin samimiyetine inanır mısın? Bence onun göz sağlının ileri derecede bozuk olduğunu düşünürsün. Mesela üstteki arkadaş bunu kanıtlar nitelikte. Elbette bir kadını sevmek için dünyalar güzeli olması gerekmiyor. Onun ruhuna da aşık olabilirsin. Ama güzellik ayrı olarak değerlendirilmesi gereken bir konu bence. Her neyse fazla uzattım. Bence göz sağlığı iyi olan herkes bu kadının çok güzel olduğunu kabul eder.

    http://4.bp.blogspot.com/-ySsCp8sAIHs/Tx7kxxTLt5I/AAAAAAAAAnw/GZWX52xPTM4/s1600/DSC_0176.JPG

    Ahmet Saraçoğlu

    @Luthien, arkadaş 2 gündür ne boş yaptın harbiden, 11 yıldır bu kadar çocukça yorumları az gördü bu sayfalar. Tamam çok aşıksın en güzel o bi sal artık, baydım bomboş yorumlarını onaylamaktan.

    Luthien

    @Ahmet Saraçoğlu, İşine gelmeyince boş yapmış olurum tabi. Kadına hakaret eden yorumları memnuniyetle onaylarlarken benim yorumları onaylamaktan bayıyormuş. Ayrıca ben erkek değilim. Bu kadın benim idolüm.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Luthien, erkek olduğunu söylemedim zaten. Onu nereden çıkardığını anlamadım.

    Kezo demek de hakaret değildir, yukarıda genel bir yorum yapılmış.

    chuck

    @Luthien, neden müziğinden ziyade her anlamda cinsiyeti ile ön planda olan ve her yerde bununla konuşulan bir kadını idol olarak görüyorsun?

    müziklerinden dolayı olduğunu zannetmiyorum. bu kadının da (bildiğim kadarıyla) senfonik bir metal grubunda vokal yapması dışında öne çıkan bir özelliği de yok.

    sakıncası yoksa nesini idol olarak aldığını öğrenebilir miyim?

    Luthien

    @chuck, Sen profilindeki şahsı nasıl sevip örnek alıyorsan ben de Simone Simone Simons’u öyle seviyorum. Sadece güzelliğine değil aynı zamanda sesine de hayranım. Ayrıca grupta sadece vokal yapan biri değil. Grubun şarkı sözlerinin birçoğunu o yazıyor. Bazı müziklerin bestelerine katkıda bulunuyor. Sırf kadın diye bu kadar önyargılısınız. Başka bir şey değil.

    chuck

    @Luthien, profil fotoğrafımda dead’i kullanmam, onu örnek aldığım anlamına gelmiyor. varg vikernes de olabilirdi bu. ki kendisinin müziğini sevmeme rağmen ne düşünce şekli ne de eylemleri idolize edebileceğim bir şey değil.

    ayrıca sırf kadın diye önyargımız olduğunu düşünüyorsan bitmiştir zaten konu. hepimiz kadın düşmanıyız. hayatta bol şans.

    Luthien

    @chuck, Ben kadın düşmanı olduğunuzu iddia etmedim zaten. Demek istediğim; metal camiasında kadınlara karşı hep bir önyargı oluyor. Kadın ne kadar yetenekli olursa olsun bu görmezden gelinip, sadece güzel göründüğü için ilgi çektiğini söylüyorlar. Her neyse başka yorum yapmayacağım.

    chuck

    @chuck, ”sırf kadın diye bu kadar önyargılısınız” -siz, sizler-

    neyse, uzatmanın anlamı yok. umarım yeni albüm beklentilerini karşılar ve beğenirsin. sağlık olsun.

  9. Kaan says:

    “Mina Caputo” ya bile sarkan biri var buralarda! Kendinize dikkat edin arkadaşlar ;)

  10. Raddor says:

    Hayatımda The Phantom Agony kadar güzel vokal melodileri olan sayılı albüm dinlemişimdir. İlk dinleyişimde her parçasında “oha”, “bu da mı”, “yok artık” diye kendimi kaybetmiştim. Vokalin ilerleyişi zekiceydi. Nakarata doğru giderken mevcut gam’ın biraz üzerine çıkılıyordu, derken bir bakmışsın altından geçiyorduk. Simone’un tertemiz sesi eşliğinde “major muyuz minor muyuz n’oluyo amk!” olurken bir anda brutal yapan gitarist girip tüm parçayı sikiyordu, hey gidi.

  11. Sinan Ceylan says:

    Dilax ediyşını bilmem nesi dahil bu albüm de bugün çıktı.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.