# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
TRIVIUM’dan Riley Gale anısına POWER TRIP cover’ı
01.09.2020

Executioner’s Tax.

Hatırlanacağı üzere POWER TRIP vokalisti Riley Gale 24 Ağustos gecesi, 35 yaşındayken hayatını kaybetmişti. O günden beri metal dünyasından pek çok müzisyen Riley’yi andı, kendisine ve POWER TRIP’e yönelik sevgi ve saygılarını belirtti.

Son olarak da dün gece, konserlerde çok az çaldığı ya da hiç çalmadığı şarkılarından oluşan bir online konser veren TRIVIUM, POWER TRIP’in en bilinen şarkılarından “Executioner’s Tax”i cover’layarak Riley’e saygı duruşunda bulundu. Şarkıdan önce Matt Heafy’nin Riley ve POWER TRIP’le ilgili yorumlarını da dinleyebilirsiniz.

Bir kez daha, huzur içinde yat Riley.

  Yorum alanı

“TRIVIUM’dan Riley Gale anısına POWER TRIP cover’ı” yazısına 44 yorum var

  1. Olmaz olsun böyle şey ya…

  2. Firat Tale says:

    adamla aynı yaştayız, harbiden günümü bok eden bir haber, son yılların en gaz veren gruplarındandı, s*keyim

  3. P L A G U E says:

    Hassiktir artik bu nedir ya!!!! Buz kestim aq yerinde olacak is degil……..soyleyecek söz yok gerçekten………

  4. Exorsexist says:

    Hakkında spekülasyon yapmayı istemem, ama geçen sene izlediğimde kendisi inanılmaz derecede soluk ve zayıf gözüküyordu, sağlıksız olduğu belliydi. Uyuşturucuya bağlı olduğunu düşünüyorum. metal dünyası için çok büyük kayıp.

    12ParmakBağırsağı

    @Exorsexist, O zaman spekülasyon yapma. Ya cümlenin başında spekülasyon yapmayı istemem yazma ve istediğini yaz ya da hiçbir şey yazma. Bu cümlenin “I’m not racist but…” ile başlayan cümlelerden hiçbir farkı yok. Çok sevilen birinin ölümüyle ilgili konuşurken biraz daha hassas olabiliriz.

    chuck

    @12ParmakBağırsağı, adam ne ayıp bir şey söylemiş ne de yanlış.

    kendisini son gördüğünde zayıf olduğunu ve sağlığının muhtemelen uyuşturucu kullanımı ile ilgili kaybettiğini yazmış.

    bu kadar hassas olmayın. metal dünyasında birçok kişi bu ya da başka sağlık problemleri yüzünden hayatını kaybediyor.

    12ParmakBağırsağı

    @chuck, Yanlış anlaşılma olmsın, benim derdim uyuşturucu kullanımından dolayı ölmüş olabileceğini söylemesi değil, başında spekülasyon yapmak istemem ama deyip ayıp bir şey söyleyecekmiş havası verdikten sonra o spekülasyonu yapması. Bunlar görece önemsiz meseleler ama, o konuda haklısın, belki biraz abartı bir tepki verdim. Hepimizin başı sağolsun.

    chuck

    @12ParmakBağırsağı, yok, derdinin uyuşturucu kullanımı vs. olmadığını ben de anladım. yalnızca birden patlamamak lazım. bu arkadaşımız da bizim gibi üzülmüş sonuçta.

    senin de dediğin gibi: hepimizin başı sağolsun.

    ismail vilehand

    @chuck, seni cevapladım diye sırf sana söylüyormuşum gibi algılama, genel olarak söylüyorum. Ölüm sebebi niye bu kadar önemli? Uyuşturucudan ölene az, amansız bir hastalıktan ölene çok mu üzülmeliyiz? Velev ki uyuşturucudan öldü, eee? Her uyuşturucu kullanan kötü insan mı? Şu anasını siktiğimin dünyasında ayık gezenler daha sorunlu bence.

    chuck

    @ismail vilehand, bana da söyleyebilirsin, düzgün bir şekilde tartışıyoruz sonuçta.

    benim yanıtım şu: elbette ki uyuşturucudan, alkolden insanlar hayatlarını kaybedebilir. kötü insan olması ile ayıkların daha iyi olması falan bunların alakası yok. ne bu ölümle ne de başka bir konuda.

    ölüm sebebi şu yüzden önemli: kendisi bir müzisyen, dolayısıyla da bir sanatçıydı. haliyle hayranı olduğum bir insan hayatını kaybederse, bunun sebebini bilmek isterim. özellikle de uyuşturucu ya da alkol sebebiyle diye mi bakarım. hele hele metal müzikse konu. sonuçta bu şekilde çok fazla yetenekli sanatçı, büyük grup sona eriyor. bu önyargılı ya da muhafazakar olmaktan ziyade adamın acaba bir derdi mi vardı da bu şekilde intihar ederek canına mı kıydı yoksa bir kaza ya da hastalık neticesi sonucu mu? bundan dolayı hep merak ederim. sözleri tekrar okur, müziği yineleyerek dinlerim. ders çıkarmak, empati kurmak için.ama tabii ki günün sonunda ölen ölmüştür. üzgünüzdür.

    benim için olayın özeti bu. tekrar kendisine huzur bulmasını diliyor, POWER TRIP açıp hüzünlü bir şekilde gaza gelmeye gidiyorum. sevgiler.

    Exorsexist

    @12ParmakBağırsağı, ben sadece kendi gözümle gördüğümü söyledim. Bunun “ırkçı değilim ama…” yaklaşımıyla alakası yok. Üzerine giydiği uzun kollu sweater in içinde bir deri bir kemik gözüküyordu, belki de hastalığı vardır bilemem. Eger ki amacım spekülasyon yaratmak olsaydı “kesin uyuşturucudan öldü” vs. yazardım.

    12ParmakBağırsağı

    @Exorsexist, Yanlış anlamışım o zaman, kusura bakma.

    Exorsexist

    @12ParmakBağırsağı, önemli değil kardeşim, olur öyle.

    Necrobutcher

    @Exorsexist, dünyanın en güzel ölüm şekli olabilir yükselerek ölmek. spekülasyon malzemesi olması tabi ki saçmalık olurdu.ben de bir gün öleceksem kafam güzel ölmeyi hasta yatağından ölmeye yeğlerim.

  5. kaziklubey says:

  6. ismail vilehand says:

    Bi siktirin gidin ya sabah sabah

  7. chuck says:

    POWER TRIP’i gerçekten çok severdim. son albümlerini çıktığı günden beri dinlerim. sabahları uykusuz bir şekilde otobüs yolculuğu yaparken beni uyandırır, gaza getirirdi. sesini hiç bir zaman unutmayacağım.

    huzur içinde yatsın. kendisini özleyeceğiz.

  8. cotard delusion says:

    Aptal oldum bir anda ne sikim haberdir bu

  9. Her ölüm acıdır ama yaşı ve grubuyla yapabilecekleri düşünüldüğünde 2020′nin metal adına en kötü haberlerinden biri, belki de birincisi.

    Birkaç gün önce de Thulcandra basçısı öldü gencecik yaşında.

    chuck

    @Ahmet Saraçoğlu, gerçekten de öyle. o kadar büyük bir grup haline gelmişlerdi ki… sanırım metal müzik ile ilgili hemen hemen herkesin fark ettiği bir gruptu. çok büyük isimlerle birlikte turluyor, konserleri inanılmaz iyi geçiyordu. hiç beklenmedik bir şeydi bu ölüm.

    thulcandra’yı bilemiyorum ama her ne kadar bir grupta çalmasa da ACCEPT solistinin oğlunun da bu iki genç adam gibi erkenden aramızdan ayrılması acı bir haberdi.

    üzücü gerçekten.

  10. deadhouse says:

    Ne fark eder, ha uyuşturucudan ölmüş, ha başka bir şeyden. Burada mühim olan henüz 35′inde olan bir insanın artık var olmayacak olması. Acı bir olay. Günümüzde 35 yolun yarısı bile değil. Cahit Sıtkı o şiiri 100 yıl evvel yazmıştı.

  11. Raddor says:

    Biri hala uyuduğumu söylesin ya. Geleceğin en iyi metal frontman’lerinden olacak bu adam. Yok ya hadi uyanayım.

  12. Aura magula says:

    Ulan be powertrip türünde dinlediğim tek grupdu.Arşivimde haladaha durur.Zaten nezaman bir grup mükemmelleşmeye başlasa mutlaka bişey olur.Başımız sağolsun

  13. enemyofgod says:

    Şoke oldum ne diyeceğimi şaşırdım

  14. Memet says:

    Efsane olma yolunda ilerliyorlardı. Bu hikaye de yarım kaldı. Çok severdim sesini ve tavrını. Toprağı boş olsun.

  15. mikko aspanın göbeği says:

    metal grubunda çalanların ömrü neden az oluyor ? bilen varsa söylesin arkadaşlar.

    Alper Ulubey

    @mikko aspanın göbeği, Öyle bir istatistik mi var? Metal müzisyenliğinin ölüm yaşı ile bir alakası yok. Olsa olsa alkol ve uyuşturucu bağımlılığı olabilir, o da aynı oranda hiphop ve pop müzisyenlerine de has.

  16. hammerfall says:

    dusenlere selam, direnis aynen devam

  17. kennyd says:

    üzücü bir haber. güzel gruptu, en azından bugüne kadar yaptıklarıyla yaşıyor olacak.

  18. hickdead says:

    power trip 2010′lu yıllarda metalin başına gelmiş en güzel şeylerden biriydi benim için. çok üzüldüm, huzur içinde yatsın. riley ile turlayan, tanışıklığı olan herkes ne kadar dost canlısı biri olduğundan falan bahsediyor hep. seveni sayanı çokmuş rahmetlinin.

  19. ismail vilehand says:

    Canavar gibi bir performans:

    https://youtu.be/yPRBpKybx_U

    cotard delusion

    @ismail vilehand, Power Trip dinledikçe/izledikçe üzülmeye başladım amk.

    ismail vilehand

    @cotard delusion, abi şu ortamın güzelliğine bakar mısın ya. Bu konseri her seferinde hipnotize olmuş gibi izliyorum.

    https://youtu.be/RyNnleNxDIE

    cotard delusion

    @ismail vilehand, hate5six organizasyonunda zaten hep kan gövdeyi götürüyor ama Power Trip kadar o sahnenin tozunu attıranı ben de görmedim. Hali hazırda patlamaya her daim hazır olan kitlenin bu performansta çıtayı arşa koyması söz konusu

    ismail vilehand

    @cotard delusion, neredeyse hate5six kanalındaki bütün konserleri izlemişimdir cidden bu attığım Power Trip performansı gibisi yok. Destansı bir konser.

  20. ismail vilehand says:

    Daha önce defalarca paylaşmıştım ama benim evin salonunda böyle bişi yapmamız lazımdı.

    https://youtu.be/3fV0Wdjxyis

  21. ismail vilehand says:

    Etek traşından bi haber mozikçi Japınların bile aklını almışlar.

    https://youtu.be/V-YyxIlPWZQ

  22. Firat Tale says:

    @ismail vilehand, daha kötü bir seyirci topluluğu olamazdı, şu ortamda millet nasıl sabit duruyor anlayamıyorum.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.