# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DEEP PURPLE’dan klip
04.09.2020

Nothing at All.

Efsane grup DEEP PURPLE 21. albümü “Whoosh!“u 12 Haziran’da çıkarıyor.

Detaylar şöyle.

01. Throw My Bones
02. Drop The Weapon
03. We’re All The Same In The Dark
04. Nothing At All
05. No Need To Shout
06. Step By Step
07. What The What
08. The Long Way Round
09. The Power Of The Moon
10. Remission Possible
11. Man Alive
12. And The Address
13. Dancing In My Sleep

Albümden “Nothing at All”un klibi yayınlandı.

“Man Alive” klibi yayınlandı.

“Throw My Bones” da şöyle.

  Yorum alanı

“DEEP PURPLE’dan klip” yazısına 21 yorum var

  1. Canoir says:

    Yaşlılar evinize girin.

  2. deadhouse says:

    Babalar kusura bakmayın ama şarkı kötü. Rock müzik dinlemeye yeni başlayan birine önerilebilecek bir şarkı falan, hatta değil. Yine de hala müzik yapıyor oluşunuz büyük saygıyı hak ediyor. Umarım diğer şarkılar iyidir. Bundan önceki albümü fena bulmamıştım aslında. Bu şarkıyı kalite olarak o albüme kesinlikle koymazdım.

  3. Kaan says:

    İki parçaya da bayıldım. Ian Gillan! Sevdiğim tarzın en eski temsilcileri.

  4. burock1988 says:

    Bence bazı şeyleri tadında bırakmak lazım bu hayatta. Bu kadar sıkıcı bir parçayı dinleyiciye nasıl sunuyorlar anlamakta güçlük çekiyorum.

  5. Boba Fett says:

    Babalar bu yaşta inanılmaz işler yapıyorlar ne desek boş.

  6. Horrendous says:

    Babadan miras Deep Purple sevgimin eleştirel direktifleri sağ olsun çıkan 3 şarkıyı da dinlemedim, dinleyemedim, korktum, ürktüm. Albüm çıkınca hayırlısı artık.

    ismail vilehand

    @Horrendous, benim de babamın en sevdiği gruplardan biri Deep Purple. Çocukluğum arabada çalan Deep Purple kasetleriyle geçti. Ondan 60 yaşından genç birinin Deep Purple dinlemesi bana hep tuhaf geliyor hahaha.

    Deep Purple, Rush, Queen hep yaşlı amca müziği gözümde.

    Horrendous

    @ismail vilehand, Belki de bilinçli olarak ilk kulak verip merak ettiğim şarkılardan biri Child In Time. Eskişehir-İstanbul arası taşınma yolundayız. Yeni bir şehrin verdiği korku, bilinmezlik heyecanı, karmaşık duygularla içli içli geçen arabaları seyrediyorum. Artık kaset mi cd mi çok hatırlamıyorum. İlk defa duyduğum o muazzam vokal, şarkı dinamiği, tempo, ooov yeaah falan derken deli gibi etkiledi beni. Dinlediğim hiçbir şeye benzemiyor, anlam veremiyorum böyle ilginçli değişik bir şey. Çocuk aklıyla ”kim bu bağıran kadın” gibilerinden bir şey sorduğumu hatırlıyorum xd. Belki de şuanki müzikal zevkimin tohumları o gün atıldı. Ayılıp bayılmam ama her defasında teşekkür ederim kendilerine.

    ismail vilehand

    @Horrendous, Child in Time benim de çok küçük yaşlarda duyduğum ve neler olduğunu idrak etmeye çalışırken zorlandığım şarkılardan biri. Diğeri ise “Rush – Tom Sawyer”.

    Yiğit Şahin

    @Horrendous, child in time’ı ilk dinleyişte aynı şoku ben de yaşadım. Hala daha ayıla bayıla dinlerim. Rainbow, deep purple, led zeppelin gibi gruplara olan sevgim hiç eskimiyor

  7. handsome says:

    oo dedeler hemen dinlemeliyim albümünü :v

  8. korhan says:

    Deep purple prog elementlerini ve sofistike enstruman altyapilarini en iyi kullanan gruplardan,Herkesin bildigi 70′lerdeki deep purple degil, yeni deep purple.Şahsen ben hayraniyim.32 tane konserine gittim, en son 2019 Aralik belgrad konseriydi,yaklaşık 10.000 kisi vardi ve %70 ‘i gençti.Avrupa’da hala gencler tarafindan sıkı takip edilen bir grup.Deep purple a hala smoke on the water gözüyle bakanlar çok şey kaçırıyor.Müzisyen genç ve arkadaşlar beni iyi anlayacaktır.Haydi whoosh! az kaldı.

    Boba Fett

    @korhan, Katılıyorum çok klas bir müzikleri var, sadece yenisi değil eskisi de çok iyi hatta ilk albümlerin tadı çok çok başka, zaten bir insan nasıl olur da kendini bu zevkten mahrum bırakabilir anlayamıyorum.

    Yukarıda dede müziği denmiş ki neremle gülsem bilemedim. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Queen, Rush yine sofistike, iyi gruplar, bir insanın kendine duvarlar örüp inanılmaz bir zevkten kendini mahrum etmesi çok üzücü.

    ismail vilehand

    @Boba Fett, kaçtır dikkat ediyorum hep aynı şeyi yapıyorsun, bana birşey söyleceğin zaman yorumumu cevapla. Fikrime katılmadın diye seni dövecek halim yok. Korkma yani, insan gibi konuşur tartışırız. Burası milletin birbirinin gırtlağına sarıldığı bir platform değil.

    Boba Fett

    @ismail vilehand, Aslında hiç öyle düşünmemiştim, tek örnek üzerinden genelleme yapmayı tercih ediyorum. Kişisel eleştirilerden kaçıyorum çünkü polemik yaratmaya çalışıyor gibi bir algı hoşuma gitmiyor, sürekli birilerini eleştirmek bir yerden sonra troll imajı yaratacaktır, bundan kaçmaya çalışıyorum.

    ismail vilehand

    @Boba Fett, troll imajından kaçayım derken istemli veya istemsiz dedikoducu karı imajı yaratıyorsun. “Direkt kendisine söylemeyeyim ama ne dediğimi de bilsin/görsün.” tavrı tam olarak budur. Taban tabana zıt zevklerde ve fikirlerdeyiz diye farklı farklı başlıklarda sürekli aynı şeyi yapmak yerine benimle diyaloğa geçsen en fazla söyleceğim şey “Eyvallah birader, saygı duyarım ama katılmıyorum.” olacak.

    Boba Fett

    @ismail vilehand, Yorum yaparken bu tarz anlaşılacağını düşünmemiştim, hoş dediğim gibi tek birini hedeflemediğim için genel yaptım. “Dedikoducu karı imajı” hem kaba hem de gerçek dışı yakıştırma, sadece yapılan yorumları toparlayıp toplu bir eleştiri yapıyorum. O yorum üzerinden yapılan eleştirilere de cevap veriyorum. Derdimi anlatabildiğimi düşünüyorum. Burada kişisel bir şey yok ya da hadi şunun yazdığına bakayım da hemen eleştireyim gibi bir durum yok.

  9. chuck says:

    52 seneyi aşkındır müzik yapıyorlar. ilk albümleri 68 yılı. şaka gibi.

  10. memet says:

    Şu yaşlarına rağmen bir çok gruba taş çıkarıyorlar. Okul gibi adamlar. Özellikle genç müzisyenlerin her albümlerini dinleyip dikkatli bir şekilde dinlemesi gerekir diye düşünüyorum. Umarım sitede son albümün incelemesi gelir. Ben bir önceki albümü daha çok seviyorum. Bu albüme de sindirdikçe daha doğru bir değerlendirme yapacağız mutlaka.

  11. Emre says:

    ’98′de Aptülika Şebek’te iki sayfalık bir Purple biyografisi yayınlamıştı. Deep Purple’ın 30. Yılı gibi bir başlığı vardı. Oha lan, 30 yıllık grup, diyorduk. Ama gel gör ki, adamlar bunun üstüne 22 yıl daha eklemiş durumda. 52 yıllık hard rock grubu olmak nedir yahu. ’98′de biri kalkıp 2020′de yeni bir Purple albümü dinleyeceğimi söylese ona mal mal bakardım herhalde.
    Albüm çıkmadan yabancı sitelerde 9,5, 10 gibi notlar görünce ne beklemem gerektiğinden pek emin olamadım. Haliyle öyle abartı bir durum söz konusu değil. 7 veya 7,5 hakkaniyetli bir puan olacaktır. Ama kimin umurunda ki?! 2020′de yeni bir Purple albümü dinliyorum lan! Hala vokalde Gillan, davulda Paice, basta Glover var.
    Albüm herkesi sarmayabilir, ama mutlaka şu şarkılara bi’ kulak verin derim: Nothing At All, Step By Step, The Power Of The Moon, Remission Possible.
    Yeni Uriah Heep albümü de 2021 başında geliyor bu arada! \m/

    Raddor

    @Emre, o dört şarkı muhteşem ya cidden. Normalde beklenmez daşşakları pişmaniye olmuş adamlardan böyle işler.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.