# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ANATHEMA faaliyetlerini süresiz olarak durdurdu
23.09.2020

“Bu yılın bu noktaya geleceğini hiçbirimiz tahmin edemezdik.”

Sevgili ANATHEMA ailesi,

Bu yıl daha önceki hiçbir seneye benzemiyor.

Hepimiz, siz de dâhil, hem profesyonel ve kişisel durumlarımızı etkileyen tahmin edilemez zorluklarla karşı karşıya kaldık. Bu en zor zamanlarda, bu yıl yaşanan olaylar bize süresiz olarak faaliyetlerimizi durdurmaktan başka bir seçenek bırakmadı. Artık hayatta başka yolların peşine düşme zamanı.

Yıllar boyunca bize verdiğiniz destekten dolayı minnettarız. Bize hayatlarımızın en iyi yıllarını veren siz hayranlarımıza duyduğumuz sevgi ve saygının gerçekten sınırı yok. Turnemizin beklenmedik şekilde iptal edilmesinin ardından sergilediğiniz cömertliği hayatımız boyunca unutmayacağız.

Bu yılın bu noktaya geleceğini hiçbirimiz tahmin edemezdik.

Çok, çok teşekkürler. ANATHEMA

  Yorum alanı

“ANATHEMA faaliyetlerini süresiz olarak durdurdu” yazısına 24 yorum var

  1. enemyofgod says:

    Konserine gidemediğim için üzülmediğim tek gruptu.
    Nasıl olsa Türkiye’ye gelirler seviyorlar burayı dedim,
    dağıldı.

    Yiğit

    @enemyofgod, al benden de o kadar. Benim için çok özel bir grup ama izleyemedim :(

  2. deadhouse says:

    Biz de sizi unutmayacağız; hayatımıza anlam kattığınız için. Ayrıca grup kurdu diye memur gibi 50 sene devam edenlerden olmadığınız için de ayrıca tebrik ediyorum.

  3. Saklı says:

    Yapacaklarının en iyisini uzun zaman önce yapmışlardı zaten. Yine de grubu Duncan Patterson ile birlikte izlemek isterdim bir kere (Resonance Tour filan olsaydı tekrar, ama Duncan bunun zaten bir daha olmayacağını belirtmişti). Tabi dönerlerse de başımızın üstünde yerleri var her zaman.

  4. Rust in Peace. says:

    Akşam sözlükte görünce “lan lütfen dağılmış olmasınlar” diyerek girdim, dağıldıklarını görünce içime bir öküz oturdu. Lise 1′de sadece Empyrium ve Anathema dinlediğim bir dönem vardı, lise 2′de de bolca dinlerdim. Bana metali sevdiren grupların başında geliyor. Bu seneki konserlerine gidemedim, her sene geliyorlar zaten diye kendimi teselli etmiştim ama kötü oldu bu.
    Ben yine de her şey düzeldikten sonra son bir tur yapacaklarını düşünüyorum. Umarım olur yani.

    enemyofgod

    @Rust in Peace., ”Bu seneki konserlerine gidemedim, her sene geliyorlar zaten diye kendimi teselli etmiştim ama kötü oldu bu.
    Ben yine de her şey düzeldikten sonra son bir tur yapacaklarını düşünüyorum. Umarım olur yani.”
    +1

  5. Opethsevenbiri says:

    Baya keyfimi kaçırdı bu olay Serenades’ten Judgement’a kadar olan dönemin benim için yeri çok ayrıdır. Umarım her şey yoluma girer de müzik yaparlar tekrardan.

  6. deadpig says:

    baya seveni varmış orda burda amma mesaj gördüm

  7. Question Mark says:

    Amk sanki süreçten tek etkilenen grup kendileriymiş gibi açıklama yapmışlar. Resmen ilgi açlığı başka bir şey değil. Bir – iki seneye kalmaz yeniden toplanırlar.

    Ayrıca müzikal olarak kesinlikle eksikliği hissedilmeyecek bir grup. Yoklukları varlıklarından daha isabetli olur.

    Twat

    @Question Mark, kendi adına konuş. Müzikal olarak bu açığı hissedecek milyonlar var. Sevmezsin olur biter. Ben kendi adıma son albümleri dahil baştan sona çok sevdiğimden ve hemen her albümde farklı şeyler yaptıklarından çok arayacağım bu insanları.

    İki yıl içinde birleşseler bile şu lafları etmek en hafifinden biraz denyoca kusura bakma. Pandemi cidden mahvetti çünkü sahne dünyasını. Bir yıl daha böyle gidemez bu iş. Fiziksel kopya denen olayın da hemen hemen olmadığı bir devirde resmen uzatmaları oynuyor bazı sanatçılar. Sadece gruptakiler değil, tek bir gruba/sanatçıya bağlı onlarca bazen yüzlerce çalışan da dahil. Az sağduyu.

    Question Mark

    @Twat, “Anathema” ve “milyonlar” …

    https://pbs.twimg.com/media/BvMSp7fCIAAi1Q8.png

    Twat

    @Question Mark, ooo capsli kısa cevap, seeert ahahaha. Tamam sen yendin, hadi selametle 15 yaş.

    Question Mark

    @Twat, Sabır selamet…

    deadhouse

    @Twat, Dikkat ettim, son zamanlarda tanıdık olmayan kullanıcı adlarıyla tuhaf, art niyetli yorumlar yazılıyor siteye. Bunların hepsinin aynı kişi olduğunu düşünmeye başladım.

    Couraged

    @Question Mark, Nasıl ve neden bu kadar art niyetli ve nefret dolu olunur hiç anlamıyorum. İlgi acligiymis, herkes hayati 14 yaşındaki bakış açısıyla gecirmiyor.

    Yiğit

    @Question Mark, anathema’ya ilgi açlığı duydurup bunları yaptıran h*yat bize neler yapmaz be! Yokluğunu böylesine hissetmeyeceğin bir grup için neden böylesine nefret dolu bir şey yazarsın orası da ayrı bir muamma tabi.

  8. Necrobutcher says:

    Siz bizi dağittiniz Allah da sizi dağıttı.

    enemyofgod

    @Necrobutcher, ahahahahahaha çok iyi.

  9. ismail vilehand says:

    TL kazanıp Sterlin harcamak bitirdi adamları.

  10. Melkor says:

    Milleti üze üze bi ev yaptıramadınız

  11. lol says:

    @Question Mark, bdmci bu. :D

  12. lol says:

    arkadaş ilgi açlığından ya da 15 yaşında olduğundan dolayı yazmamış, dümdüz brutal detah metalci işte hiç şaşmaz. pek severle bdm olmayan türleri tuhaflamayı. :D saçmasınız ya. vizyonsuzluk.

  13. Emre says:

    https://www.facebook.com/125049763628/posts/10159885462913629/

    Faaliyetlerin süresiz olarak durmasının sebeplerinden biri.

  14. atakan says:

    verebilecegi en dip karanlik duygulari verdiler,melankoliyi yasattilar gonul dolusu sukran…benim icin en iyi albumleri alternative 4 ve judgementtir…saf doom yada yakin olani…alternatif rock yada progresifvrock albumleri de guzel ama doom halini sevdim bu grubun…hersey icin tesekkurler…pandemi finansal acidan muzik sektorunu cojertti…sihirli degnegim olsa anathema muzik yapsin ve doom olsun derdim…

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.