# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
IN VAIN yeni albüm kaydında
19.08.2020

Norveç’ten progresif death metal.

Norveçli progresif death metal grubu IN VAIN yeni albümü için stüdyoya girdi. Albümün önümüzdeki sene başında piyasada olması bekleniyor.

IN VAIN son albümü “Currents“ı 2018′de çıkarmıştı.

  Yorum alanı

“IN VAIN yeni albüm kaydında” yazısına 11 yorum var

  1. Boba Fett says:

    Bu babalar sanki bir türlü patlayamadı gibi böyle ha patladı patlayacak oluyorlar ama uzun süreli albüm çıkarmalarından mıdır bilinmez bir türlü patlayamıyorlar. Yine sevenlerini hayal kırıklığına uğratmadan güzel bir albüm çıkaracaklarına inanıyorum.

  2. Hayatımda giriş rifiyle nakaratı bu kadar alakasız, hatta kopuk bir şarkı duymamış olabilirim. Hele nakarat bittikten sonra tekrar ilk rife döndüğü anda başka şarkıya geçmiş gibi oluyor. Nakarat melodisine baya hastayım, o ayrı.

    deadhouse

    @Ahmet Saraçoğlu, Şarkıda her şey birbirinden bağımsız sanki. Herkes kendi başına takılıyor. Sadece yan yana gelmişler.

    Ahmet Saraçoğlu

    @deadhouse, benim bu kadar güçlü nakaratım olsa, Nevermore’un Emptiness Unobstructed’da yaptığı gibi şarkıyı direkt nakaratla başlatır dinleyiciye şaşırtmaç yapardım.

    Exorsexist

    @Ahmet Saraçoğlu, aradan geçen 10 yıldan sonra the obsidian conspiracy hakkında ne düşünüyorsun? Bende çok yavan ve buruk tat bırakıyor, pek dinleyesim gelmiyor.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Exorsexist, Warrel’dan sonra Nevermore dinlemekte zorlanıyorum, yorum yapamayacağım.

    Canoir

    @Exorsexist, ben hakkının yenildiğini düşünüyorum o albümün. Nevermore’un kendi kalibresinde aşağıda bile olsa yine de mis gibi albüm bence. Keşke öyle albümler yapılsa yine

  3. Berca B. says:

    Currents kendi tarzında çok iyi albümdü, beklemedeyim.

  4. Twat says:

    Sitede kritiği yok ama bence hala en iyi albümleri 2013’te çıkardıkları Ænigma. Prog-death‘e mesafeli beni bile norvec usulü taramalar ve melodik nakaratlarla tavlamıştı başlamak isteyen oradan baksın.

    markusulf

    @Twat, “bence hala en iyi albümleri 2013’te çıkardıkları Ænigma” altına imzamı atıyorum. Aslında sitede kritiği vardı hatta bende o vesileyle keşfetmiştim grubu ama kaldırılmış sanırım.

    Black metal taraflarını baya bir törpüledikleri için son albüme çok ısınamamıştım ama umarım bu albüm öyle bir şey yapmazlar

  5. Opethsevenbiri says:

    Umarım patlarlar bu sefer

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.