# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
DOWN’ın “NOLA” 25. yıl konseri yayınlandı
31.08.2020

29 Ağustos 2020.

Southern metalin efsane gruplarından DOWN, 25 yıl önce çıkan klasik albümü “NOLA“yı baştan sona çaldığı bir konserle geri döndü. Konser şöyle geçti.

Konserden şarkıların daha iyi kayıtlı bireysel videoları da YouTube’dan izlenebilir.

  Yorum alanı

“DOWN’ın “NOLA” 25. yıl konseri yayınlandı” yazısına 2 yorum var

  1. Bunu biri ekrandan kamerayla çekmiş herhalde. paylaştık ama kaliteli versiyonları için YouTube’a bakın bence.

  2. Eren Abacı says:

    @Ahmet Saraçoğlu,

    Evet Ahmet, ekrandan kamera çekmişler videoyu. Etkinliğe canlı olarak katıldım ve 1 Eylül’e kadar tekrar izlenebilir olduğu için, o tarihten önce resmi olarak YouTube’a yükleneceğini zannetmiyorum. Yeri gelmişken, performans ve etkinlikle ile ilgili bir kaç not düşmek istiyorum:

    - ” Pray for the Locust” dışında, doğal olarak, NOLA albümünün tamamı çalındı. Ek olarak setlistte ”DOWN II: A Bustle in Your Hedgerow” albümünden, hatırladığım kadarıyla, “Lysergik Funeral Procession” ve “New Orleans Is a Dying Whore” eklenmişti. ”Jail” performansı ise kayıt olarak yayınlandı. Hatta o arada teknik problemlerden ötürü bir kaç dakikalık kesintiler oldu.

    - Daha önce defaatle söylendiği gibi, Kirk Windstein tekrar grupta. Bobby Landgraf yerine performanslarda eşlik edeceği söyleniyordu ancak bence önümüzdeki albümlerde de tekrar grupla beraber olacak.

    - Konserden önce 40-45 dakikalık bir mini belgesel de yayınlandı. Sanırım hem performans hem de belgesel yine Mike Holderbeast’in elinden çıkmış. Belgeselin açılışı, United Houma Nation üyelerinden biriyle yapıldı. O arayı kaçırdım ama sanırım, Houma şeflerinden biriydi ve ”Bury Me in Smoke” çalınırken, yerel davuluyla gruba eşlik etti. Ek olarak, belgeselin bir bölümünde de, Pantera’nın home videolarından hatırlayacağımız bir şakayı devam ettirmişler. Kirk Windstein, yıllar sonra tekrar HULK makyajıyla / cosplayiyle gözüktü!

    Son olarak, herhangi bir canlı performans kaydından da öte, seyircinin olmaması gerçekten garip hissettiriyor. Anonslarını bildiğiniz şarkılarda dahi, karşıdan bir tepki olmaması farklı bir hismiş. Yani, örneğin; canlı yayın platformalarının chat bölümü dahi bir şekilde reaksiyon gösteriyor iken ama burada hiç bir şey olmaması çok farklı hissettirdi. 

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.