# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Alex Rudinger’den WHITECHAPEL davul playthrough videosu
12.07.2020

Black Bear.

Deathcore’un önde gelen isimlerinden WHITECHAPEL son albümü “The Valley“yi Mart 2019′da çıkarmıştı.

Detaylar şöyle.

1. When A Demon Defiles A Witch
2. Forgiveness Is Weakness
3. Brimstone
4. Hickory Creek
5. Black Bear
6. We Are One
7. The Other Side
8. Third Depth
9. Lovelace
10. Doom Wood

Alex Rüdinger albümden “Black Bear”in davul playthrough videosunu yayınladı.

“Doom Woods” klibi yayında.

“Hickory Creek” klibi yayında.

“When a Demon Defiles a Witch” klibi şöyle.

“Third Depth”.

“Black Bear” yayında.

“Brimstone” adlı ilk single da Kasım başında yayınlanmıştı.

  Yorum alanı

“Alex Rudinger’den WHITECHAPEL davul playthrough videosu” yazısına 16 yorum var

  1. Morbid Angel etkisi olsaymış.

  2. ismail vilehand says:

    Tamam kabul ediyorum, Phil Bozeman’ın clean vokali cidden şahane ama siktir git rock grubu kur be kardeşim. Whitechapel + clean vokal kadar eğreti duran çok az şey vardır. Mark of the Blade bir kaç şarkı hariç çöp oğlu çöp bir albümdü, bu albüm de clean vokal yüzünden öyle olacak sanırım.

  3. thally says:

    Eski Whitechapel’dan eser yok şimdi fakat hala hoşuma gidiyor.. Phill’in yaşadıklarını bilen varsa neden böyle şarkılar çıkarttıklarını tahmin edebilir (Phill duygularını clean ile yansıtmayı seviyor). WC fanlarının çoğu hoşnut değil bu durumdan, WC’da bunu pek önemsiyor gibi durmuyor.

    Alper Demiroğlu

    @thally, Grup önemsemeyerek iyi yapıyor. Çünkü yaşamda müzikten bile daha önemli olabilen bazı konular var. Adam trajik olaylar yaşamış ve hissettiklerini nasıl ifade edeceğine karar vermesi en doğal hakkı. Parçaların bence de eleştiriye açık yanları var ama insanlar görüş belirtirken daha anlayışlı olmalılar.

    thally

    @Alper Demiroğlu, Kesinlikle katılıyorum, çok yanlış bir bakış açısı. Günümüzde sürekli değişim söz konusu, emeklere saygı duymak gerekir.

  4. silentandark says:

    Şu ana kadar çıkan tüm şarkıları beğendim. Özellikle When A Demon Defiles A Witch şarkı ve klibi müthiş olmuş. Phil Bozeman bu şarkıyı annesinin günlüklerine yazdığı paranormal olaylara dayanarak yazmış.Albümdeki şarkıların alayı zaten kendi yaşadıklarından ilham alıyor.Hala çok kaliteli işler yapıyor grup.

  5. Vırvır Cırcır says:

    tarzın çok dinleyicisi değilim ama eskiden beride takip ederim Whitechapel ı ve acayip geliyorlar yani…

  6. ismail vilehand says:

    Albümle alakalı tek olumlu şey davullar. Gerisine ağır giydirmek için kritiği bekliyorum.

    Koralp

    @ismail vilehand, Benim de çok şey söyleyesim var ama eski albümlerine olan saygımdan sanırım kritikte de bir yorum yapmayacağım.

  7. ismail vilehand says:

    2012 çıkışlı self-titled albümlerini dinledim sabah, döner tekmeler şelale oldu aktı gitti. Grup neydi ne oldu. Kuran çarpsın üzülüyorum şu hallerine.

    Ashes of the Wake

    @ismail vilehand, abi sanırım senin önerinle bu grubun albümlerine dalmıştım 4-5 sene önce. this is exile cidden şahane bir albümdü. popülarite uğruna mı böyle yumuşadılar diyeceğim ama şu an hayvan gibi sert müzik yapan thy art is murder daha popüler bence. cidden karmaşık bir durumda whitechapel.

    ismail vilehand

    @Ashes of the Wake, ekstrem alt türlerde yumuşama kısmı genelde ters tepiyor ve fanlar kesiyor cezayı. Deathcore dinleyenlerin büyük kısmı teknik death, slam death, brutal death, mathcore gibi türleri de takip eden tipler olduğundan yorumlarda, kritiklerde ve albüm satışlarında Whitechapel ve Suicide Silence gibi gruplara verdiler odunu. Ha bu arada Phil Bozeman’ın clean vokali gayet başarılı bence. Yer yer Corey Taylor’ı andırıyor. Whitechapel’ı bozmadan clean vokalini kullanabileceği başka bir grup kursaydı keşke.

  8. Exorsexist says:

    son üç beş yıldır Internet ortamlarında günlük olarak ismini gördüğüm, görmezsem günümün çok kötü geçtiği, sürekli abartılan, şöyle iyi böyle iyi diye atılıp tutulan davulcu. Adamın geçmişine bakıyorum , tek bir kayda değer çalışması yok. Youtube müzisyeni olmak böyle heralde.

    Berca B.

    @Exorsexist, çaldığı albümleri dinlemedim ama cover’ları muazzam bence. Aşırı temiz çalması bi yana istediği zaman sol el lead, hatta sol ayak lead çalabiliyor, alakasız tarzları aynı kalitede kotarabiliyor, hızı çok kontrollü ve tam bi pocket davulcusu. Ben çok beğeniyorum valla.

    12ParmakBağırsağı

    @Exorsexist, Conquering Dystopia.

  9. özgür says:

    bu black bear şarkısı dünyanın en kötü şarkısı mı yoksa ya.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.