# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
NACHTMYSTIUM dağıldı
16.06.2020

“Artık başka bir insanım.”

Blake Judd, NACHTMYSTIUM’u dağıttığını açıkladı.

Judd yaptığı açıklamada son yıllarda alkol ve uyuşturucu sorununu çözdükten sonra hayatının çok daha olumlu bir yöne kaydığını ve hayata karşı yeni, mutlu bakış açısının NACHTMYSTIUM’la hiç örtüşmediğini ve bu nedenle de son 6 aydır üzerinde çalıştıkları yeni albümün tam olarak içine sinmediğini belirterek artık NACHTMYSTIUM defterinin kapanması gerektiğini anladığını ifade etti. “Yaptığımız ve şu an yapmayı planladığımız şeyler arasındaki noktaları birleştiremiyorum” diyen Judd, NACHTMYSTIUM’un 20 yıllık çılgın bir yolculuk olduğunu ancak şu noktada bambaşka, çok daha pozitif kafada bir insana dönüştüğünden NACHTMYSTIUM’un açacağı defterleri karıştırmanın kendisi için anlamsız geldiğini sözlerine eklemiş. Judd bu sebepten, son EP’leri “Resilient“ın NACHTMYSTIUM’un yayınladığı son materyal olarak kalacağını ve birkaç gün önce grubu noktalamaya karar verene dek üzerinde çalıştıkları üçüncü ve son “Black Meddle” bölümünün de olduğu gibi bırakılarak yayınlanmayacağını kaydetmiş.

  Yorum alanı

“NACHTMYSTIUM dağıldı” yazısına 7 yorum var

  1. Exorsexist says:

    Tokatçı Blake. Yarın öbür gün ”hayata sıfırdan başlıyorum, yeni projemiz için gofundme, patreon ve bandcamp hesaplarına yardımlarınızı bekliyorum” deyip, parayı uyuşturucuya ve karıya kıza gömecek.

  2. Boba Fett says:

    Off ulan off ne vardı alkolü falan bırakıp hayatını düzgün bir yola soktun?

    Boba Fett

    @Boba Fett, Aslında ben de zamanla dinlediğim şeyleri beğenmez, yetersiz ya da bayağı buldum. Müzik yapan adam için bu daha zordur eminim. Ben bundan 7-8 sene önce yazdığım yazıları acayip çiğ buluyorum ama çok şükür tekrar tekrar yazmıyorum ama bir grup için bu çok daha zordur. Hatta ulan bu kadar eksik var neyini seviyorsunuz aminiyum bile diyorlardır.

  3. deadhouse says:

    Çok iyi oldu. Darısı diğer ABD black metal gruplarının başına. Sabit fikirli görünmek istemem ama Black metal Avrupa işi. Zorlamayın, olmuyor. Black metal iyi müzik yapmak değildir, Black metal, Black metal yapmaktır.

    Exorsexist

    @deadhouse, Wrest wants to know your location

  4. owlbos says:

    Özellikle Black Meddle albümlerine ayrı ayrı hastayım. Ama Blake Judd uzun zamandır tam bir -olumsuz bir takım kelimeler- olduğu için grup heyecanını yitirdi bende. Yeni kolpa yaşantında başarılar diliyorum.

  5. Horrendous says:

    Nachtmystium’u hak ettiğinden ve haddinden fazla sevdiğimin bilincindeyim buna rağmen fazla üzüldüğümü söyleyemeyeceğim. Tüm albümleri benim için çok özel bir yere sahip ve ne kadar uğraşsam da bu aşırı sevgimin kaynağını bulamıyorum. Büyük bir duygusal bağım var grupla. Blake Judd şöyle şerefsiz adammış böyle de hıyarmış, numussuzmuş, gammazcıymış çok da iplemiyorum açıkçası. Ortaya koydukları albümleri herifin karakterine göre yargılamıyorum, umrum bile değil. Çoğu insan ile bu konuda çatışıyoruz. Ne kadar üstünde kafa yorsam da sanatçının kişiliği(sadece Judd minvalinde konuşmuyorum) ve yaptıkları hatalar benim çıkan eserleri severek izleyip, dinleyip, okumama engel değil. Yanlış anlaşılmasın bu o sanatçının yediği bokları desteklediğim anlamına gelmiyor en azından böyle bir bağlantı kurmuyorum. Birkaç tane sinema okuyan arkadaşım var, ne zaman Woody Allen ya da Roman Polanski filmleri hakkında muhabbete girsem sanki sübyancı ve istismarcı olan benmişim gibi aşırı tepki alıyorum. Abi biliyorum yedikleri bokları, iğrenç ötesi, mide bulandırıcı davranışlarını ama çıkardıkları filmlerin kalitesini gözümde düşürmüyor. Belki de etik ve ahlaki boyutta doğru değildir bu kaygısız kalışım bilemiyorum. Zamanında ayıla bayıla tükettiğim bu yapıtları bir çırpıda atamıyorum. Doğru gelmiyor sanatçı ve eserleri arasında bu kadar doğrudan bir paralellik kurmak. Yanlış düşünüyor da olabilirim ama ne olursa olsun seviyorum bu grubu; olduramıyorsan da zorlamamak lazım.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.