# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Abbath IMMORTAL’a katılmaya hazır olduğunu açıkladı (yanında süper çocukluk anısı da var)
12.06.2020

“Yüzlerini görmeliydiniz.”

Abbath, 6 yıl önce yollarını ayırdığı IMMORTAL ile olası bir reunion fikrine açık olduğunu açıkladı. Demonaz’la birlikte 1990’da kurduğu IMMORTAL ile olan ayrılığına dair açıklama yapan Abbath şöyle konuşmuş:

Gruptaki diğer iki kişi uyuşturucu ve alkol sorunum olduğunu söylediler. Oysa ben bu sorunları onlara asla yansıtmadım. Bunu beni gruptan atmak için bir bahane olarak kullandılar. IMMORTAL reunion’ı mı? Horgh (IMMORTAL davulcusu) alkolü bıraktığım için beni kutlamak amacıyla bana mesaj attı. Ayrılıktan bu yana Horgh’la hiç konuşmamıştık. Ancak benim tarafımda artık herhangi bir kızgınlık veya onlara karşı bir nefret yok. Sorunun bir kısmının da benden kaynaklı olduğunu anladım. Şu anda benim için her şey çok iyi gidiyor. IMMORTAL’ın yeniden bir araya gelmesi fikrine açığım tabii ki. Ancak bu özel bir şey olmalı. Keşke zamanında olaya avukatları dâhil etmek yerine oturup konuşsaydık.

Hatırlanacağı üzere 2014 yılındaki davada mahkeme IMMORTAL’ın isim hakkını Demonaz’a vermiş ve Abbath da ABBATH adlı solo projesiyle yola devam etmeyi seçmişti.

Demonaz ile Abbath’ın ilişkisi sadece IMMORTAL’la da sınırlı değil. Abbath’ın eski eşi Merete Winther, Demonaz’ın kız kardeşi ve çiftin 26 yaşında Torbjørn adlı bir oğlu var.

Çocukluk arkadaşı olan Abbath (Olve Eikemo) ve Demonaz’ın (Harald Nævdal) şöyle de bir anısı var:

Gençtik ve viski içmiştik. Kayığa binip zamanında ünlü Norveçli besteci ve kemancı Ole Bull’un yaşadığı Lysøya tarafındaki bir fiyorta gitmeye karar verdik. Ada turist kaynıyordu ve biz de corpse paint’lerimizi yapmış, black metal aksesuarlarımızı üzerimize geçirmiş, elimizde meşalelerle ormanda koşturuyorduk. O yaşlı Amerikalı turistlerin yüzlerini görmeliydiniz; kalp krizi geçirecek gibiydiler. Sonra tekrar kayığı koştuk ve küreklere asılıp hemen eve döndük. Müthiş bir gündü. O olaydan o kadar çok etkilendik ki eve döner dönmez gaza gelip “Pure Holocaust”un büyük kısmını aynı gece yazdık.

  Yorum alanı

“Abbath IMMORTAL’a katılmaya hazır olduğunu açıkladı (yanında süper çocukluk anısı da var)” yazısına 13 yorum var

  1. necrobutcher says:

    abbath immortal olmadan bir bok yapamıyordu çok hypelandı ama sonuç ortada ama demonazın son çıkardığı immortal albümü bence yeterli. yani abbath dönmesen de olur koçum.

  2. Exorsexist says:

    Rahat şekilde anlaşılıyor ki bağımlılar asla kendilerinde sorun görmüyor. Bağımlı psikolojisi değişikmiş. Abbath’ın uyuşturucu ile problemi olduğu söylenir durur. Kendi grubunda bile daha destur demeden 50 tane eleman değiştirdi, muhakkak bunların arasında Abbath’la calışmaktan kacınan vardır. Solo projesinde devam etmesi her iki grup icin de hayırlısı olacaktır. Demonaz’lı Immortal cok daha güclü.

  3. Mert Nalvuran says:

    Abbath Immortal’sız, Immortal Abbath’sız gayet iyi albümler çıkardılar. İki taraftan da ayrı ayrı güzel şeyler dinlemeyi verimsiz bir reunion’a tercih ederim.

    Aynı şey pembe dizi tadındaki Max Cavalera Sepultura ilişkisi için de geçerli.

  4. Kaan says:

    Çok erken bir karar.

  5. Can says:

    Yeni Immortal albümünden sonra Abbath in donmesine soguk bakiyorum

    P L A G U E

    @Can, aynı şeyi yazmak için gelmiştim. +1 imle sonuna kadar katiliyorum.

  6. deadhouse says:

    Almayın şu şımarığı. Mis gibi albüm çıkarmıştınız. Sizin ona ihtiyacınız yok.

    Ahmetusar

    @deadhouse, şimariklara ihtiyacimiz var

  7. Retrokafa says:

    Kötü kedi şerafettine benzetiyorum ben ya bu adamı

  8. Barathum says:

    Sonuç olarak eskiden gelen bir birliktelik ve dostluk var her grupta olan olaylar sonuç olarak birlesmeleri çok güzel olur her insan hata yapar ve hatasını anlayıp af diler umarım birleşirler tekrardan selamlar Soğuk Ruh

  9. MaidenDrummer says:

    Abbath’in kendi albumu de cok basariliydi. Ama birlessinler, Abbath’li Immortal’i daha canli gormedim ;)

  10. Emre says:

    Bence de Immortal’ın Abbath’a hiç ihtiyacı yok. O takılsın öyle kendi çapında!

  11. fraktral says:

    bence abbath ezhelle düet yapsın.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.