# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Ünlü metal albüm kapağı çizeri, babasını korkunç şekilde öldürmekten tutuklandı
04.04.2020

“At The Heart of Winter” albüm kapağının çizeri.

47 yaşındaki Fransız çizer Jean Pascal Fournier, geçtiğimiz perşembe günü 80 yaşındaki babasını öldürdüğü için tutuklandı. Fournier babasının karnını yarıp bağırsaklarını dışarı çıkarmış ve kafasına da bir ok atmış.

IMMORTAL’ın “At The Heart of Winter” kapağı da dâhil olmak üzere AVANTASIA, DRAGONFORCE, EDGUY, ANGELCORPSE, ELVENKING, IMPALED NAZARENE, MYSTIC CIRCLE, UNLEASH THE ARCHERS, ARKHON INFAUSTUS, BENIGHTED, POWER QUEST, DIABOLICAL MASQUERADE ve hatta ülkemizden DREAMTONE’un “Dreamtone & Iris Mavraki’s Neverland” projesinin “Reversing Time” kapağı gibi metalin pek çok farklı türünden albüm kapakları çizen JP Fournier’in böyle bir cinayeti neden işlediği bilinmiyor. Görüşülen komşuları, Fournier’in gayet sakin bir insan olduğunu ve böyle korkunç bir şey yapabilmek için delirmiş olması gerektiğini söylemişler.

  Yorum alanı

“Ünlü metal albüm kapağı çizeri, babasını korkunç şekilde öldürmekten tutuklandı” yazısına 9 yorum var

  1. Sabahın 8.00′inde girdiğim habere bak aq

  2. killyourselfchuck says:

    insanı bunu yapmaya ne iter acaba? geçmiş olsun.

    Aaron

    @killyourselfchuck, metal dinlemek? Saka bir yana bir insanin psikolojisinin pamuk ipligine bagli olduguna inaniyorum. Ozellikle modern hayatin icerisinde ice atilan her stres, her basarisizlik ya da her tatminsizlik cogu insanin Pandora’nin kutusu gibi olmasina sebep oluyor ve kapagi acan bir hareket insanin icinde zaten var olan tum kotulugu bir anda ortaya cikariyor. Komsulari tarafinda mulayim olarak tabir edilen bir insanin bu sekilde babasini oldurmesi kesinlikle bir arastirma konusu.

  3. Katliamci58 says:

    Yaman nisanciymis.

  4. Murad says:

    Kafasına ok mu atmış @@@@@@

  5. deadhouse says:

    Baban zaten 80 yaşında. Az beklesen doğal şekilde ölecek zaten. Bu nasıl nefret. Akıl almaz bir cinayet. Bağırsak çıkarma ve kafatasına ok atma, komşuların görüşlerini kanıtlıyor. Delirmiş olma ihtimali yüksek. Ya da belki de sadece sıkıntıdan böyle yaptı. İnsan ırkı karmaşık ve sapkın bir varlık.

  6. Yenal says:

    Cinnet ya da delirmiş demek bu olay için pek doğru gelmiyor.Ok atmak ,bağırsaklarını dökmek büyük bir öfke hem de uzun zamandan beri beslenen şeytanca bir öfkeyle yapılmış olabilir.Ayrıca sakinlikten sakinliğe fark vardır.Biz tabi detaylarını bilmiyoruz.Sanatçı insanlar duygu yoğunluğu yüksek ve hassas insanlardır ama denge şaşarsa uç noktalara kadar gider.

  7. atilla says:

    vay amk adamın gözü dönmüş resmen. çok vahşice bir cinayet. zaten baban gelmiş 80 yaşına daha kaç sene yaşayacak. şimdi hem baba katili oldun hem de hapiste çürüyeceksin. yazık…

  8. Rust in Peace. says:

    Deliren ya da cinnet geçiren adam ok mu atar? Bir de adamın bağırsaklarını çıkarmış.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.