# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
METAL CHURCH’ten yeni şarkı
19.03.2020

For No Reason.

METAL CHURCH yeni albümü “Damned If I Do“yu 2018 sonunda çıkarmıştı. O albüme konmayan “For No Reason” adlı şarkının şarkı sözü videosu yayınlandı.

Detayları hatırlayalım.

1. Damned If You Do 04:35
2. The Black Things 05:16
3. By the Numbers 04:35
4. Revolution Underway 05:25
5. Guillotine 04:47
6. Rot Away 03:26
7. Into the Fold 04:20
8. Monkey Finger 04:15
9. Out of Balance 04:25
10. The War Electric 04:09

“By the Numbers” klibi yayında.

“Out of Balane” yayınlandı.

Albüme adını veren şarkının klibi yayınlandı.

  Yorum alanı

“METAL CHURCH’ten yeni şarkı” yazısına 5 yorum var

  1. Kaan says:

    Mike Howe ı yeniden dinlemek müthiş bir şans.

    Kaan

    @Kaan, İşte benim Metal Church üm ! 1989 Blessing in Disguise ruhuna tamamen döndüler bu parçayla. Duygularımı sözcüklere dökebilmem mümkün değil, sadece en güzel birleşime yine girdiler diyeceğim. Yürek kanatan vokal ve müzik demektir metal church.

    Kaan

    @Kaan, “By the numbers” bir harikaydı. Çok teşekkürler.

  2. ENİS says:

    Metal Church benim için sadece ilk albümleri ile umut vadeden ama sonra ilk albümün kalitesine bir daha hiç ulaşamayan gruplardan.Aynı şeyleri Exodus Bonded By Blood,Testament The Legacy için de söyleyebilrim.Biraz Oldschool kafalı bir insan olduğumu biliyorum.Bahsettiğim gruplardan Slayer,Testament,Metal Church,Exodus ve başka bazı eski Thrash gruplarının bana göre yaptıkları hatalar hep aynı;İlk albümdeki gitar ağırlıklı soundlarını sonraki yıllarda davul ağırlıklı bir sounda çevirmeleri,davulu önde kaydetmeleri ve bu yüzden eski tadlarını vermemeleri.Bonded By Blood’daki (Laneth dergisindeki muhteşem benzetmesiyle)”ŞEHVETLİ” gitarları bir daha hiçbir Exodus albümünde duyabildik mi?Tekrardan kaydedilmiş hali olan Let There Be Blood da bile yoktu bence.Slayer’ın Thrash metalin 4 büyüğünden biri sayılma sebebi Reign In Blood daki gitar soundu ve şarkılardaki enstrümental kısımlar değil midir.Oysa son yıllarda Slayer şarkılarında enstrümantal kısımlardan çok sözlü kısımlar çoğunlukta ve bu eski tadı alamamıza neden oluyor bence.Dediğim gibi biraz eski kafalıyım ve bu görüşlerim çok fazla destek bulmayabilir,ama ben de düşündüklerimi yazayım dedim:)

  3. Raddor says:

    Power Trip – Executioner’s Tax \m/ ?!??

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.