# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
BURZUM yeni albümünü yayınladı
19.03.2020

Thulêan Mysteries.

2018′de YouTube’da bir hayranıyla girdiği iddiayı kaybetmesi üzerine BURZUM’u sonlandıran Varg Vikernes, 2014′te çıkan “The Ways of Yore”un 6 yıl sonrasında “Thulêan Mysteries” adlı albümünü yayınladı.

Albümü yayınlamasına rağmen BURZUM’u dirilttiğine dair bir şey söylemeyen Vikernes’in albümle ilgili yorumu şöyle:

Thulêan Mysteries” pasif şekilde, yeni bir albüm niyetim olmadan yapıldı; arada bir şeyler yazıyorum ve bir noktada bunu bir albüm olarak yayınlayacak miktarda materyalim olduğunu fark ettim. Birileri de bunu yayınlamamı isteyince, neden olmasın dedim. Müzik biraz ondan biraz bundan şeklinde, türler dışı bir içeriğe sahip. Buradaki amacım genel anlamda bir fikre veya duruma yönelik belirli bir atmosfer yaratmaktı. Esas tutkum hiçbir zaman müzik değildi, masa üstü oyunlarıydı. Bu albümü de o amaçla, kendi MYFAROG () oyunuma fon müziği olması için yaptım. Umarım bu albümü dinlediğinizde Thulê’nin genel havasını siz de hissedebilirsiniz; tıpkı BURZUM’da olduğu gibi, tercihen tek başınızayken. Umarım Thulê, Doğa Ana ve hayatın kendisi için yaptığım bu soundtrack’i seversiniz.

01. The Sacred Well
02. The Loss Of A Hero
03. ForeBears
04. A Thulêan Perspective
05. Gathering Of Herbs
06. Heill Auk Sæll
07. Jötunnheimr
08. Spell-Lake Forest
09. The Ettin Stone Heart
10. The Great Sleep
11. The Land Of Thulê
12. The Lord Of The Dwarves
13. A Forgotten Realm
14. Heill Óðinn, Sire
15. The Ruins Of Dwarfmount
16. The Road To Hel
17. Thulêan Sorcery
18. Descent Into Niflheimr
19. Skin Traveller
20. The Dream Land
21. Thulêan Mysteries
22. The Password
23. The Loss Of Thulê

Albüm şöyle.

Not: Bu haberin siteye girilmesindeki 6 günlük gecikmeden dolayı takipçilerimizden özür dileriz.

  Yorum alanı

“BURZUM yeni albümünü yayınladı” yazısına 6 yorum var

  1. deadhouse says:

    Dinlemedim ama muhtemelen dinlemesem de olur tadında bir albümdür. Belus, Fallen, Umpskiptar sonrasında çıkardığı olmasaydı daha iyi olurdu tarzı bir albüm.

  2. Deadman says:

    Dinlemeye değecek şarkıları da var ama önemli bir kısmı doldurmalık olmuş. Yine de Varg video çekmeye devam etseydi arkaplanda güzel giderdi.

  3. geblo can says:

    Geçenlerde tekrar Dark Knight’ı izlemeye karar verdim. Filmdeki replik tam olarak Varg hıyarını anlatıyor: “You either die a hero, or you live long enough to see yourself become the villain.”

  4. şeyh hulud says:

    Daha çok toplama albümü andırıyor. Youtube kanalındaki videolarda kullandığı müzikler ile kıyıda köşede kalmış materyali toplayıp albüm yapmış gibi.

  5. Aura magula says:

    Önceki ambient albümlerne göre daha güzel buldum.Özellikle kitap okurken,ders çalışırken,oyun oynarken vs. güzel gidiyor.Ama albümün 75.dakkasından sonra sıkıyor.

  6. aphextwin says:

    İnsanlar genellikle bu tarzda müziklere pek alışkın olmadıklarından ötürü ve gün boyu sürekli dinleyebileceğimiz bir tür olmadığından çok fazla seveni olmamış. Varg ağabeyimizin de dediği gibi albüm yapma amacı olmadan çıkmış şarkılar ve üstünde fazla uğraşılmamış.Anladığım kadarıyla temel amacı bize kendi kültüründen bir kaç şeyi aktarmak ve vermek istediği mesajları vermesidir(kendisi de amacının müzik yapmak olmadığını belirtiyor bu albümde).Bence kendi çapında aktarmak istediği duyguyu çok güzel aktarmış. Albümü sakin kafayla loş ışıklı bir ortamda dinledim ve gayet güzel hislere kaptırdı beni.Yazar arkadaşa bizlere Türkçe bir kaynak sağladığı için çok teşekkür ediyorum elinize sağlık.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.