# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ANIL ÖZBEK’ten yeni single
26.03.2020

Pinkmist.

Anıl Özbek yeni Melodeath üretimine devam ediyor

Tek kişilik melodic death metal projesi Anıl Özbek, en yeni teklisi “PINKMIST” ile üretime devam ediyor.

Anıl Özbek, 5 parçalık çıkış EP’si “Omniscient” ile Ağustos 2019’da karşımıza çıkmıştı.

Alışılmadık bir şekilde tüm kayıtları, mastering ve miksleriyle birlikte tüm prodüksiyonunu tek başına yaptığı çıkış albümü, akılda kalıcı melodileri ve Anıl’ın kararlılığı sebebiyle beğeni toplamıştı. 25 yaşındaki sanatçı, EP’den hemen sonra Ekim ayında teklisi “Gorephase” ile karşımıza çıkmış, bu sefer bakır üflemeli senfonik enstrümanların kullanımıyla karanlık bir hava yakalamayı başarmıştı.

Ve şimdi, Anil Ozbek “PINKMIST” adında yeni bir single ile karşımızda. An itibariyle Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer ve tüm dijital platformlarda yayında. Şarkıyla ilgili şunları söylüyor:

“Anksiyete ve ümitsizlik üzerine dinamik ve karanlık bir şarkı. “Pink mist” askeri bir terim. İnsanlar vurulduğunda çıkan kanın dumansı halini betimliyor. Bu tabiri bir metafor olarak kullanarak ilaç şirketlerine karşı kızgınlığını da dile getiriyor bu şarkı aynı zamanda. Koronavirüs günlerinde tartışmak için çok iyi bir konu olmadığının farkındayım.”

At the Gates ve In Flames gibi gruplardan ilham aldığını belirten Anıl Özbek, bugünlerde Mgla ve Behemoth gibi black metal ve blackened death gruplarının yanı sıra, Decapitated ve Cannibal Corpse gibi death metal gruplarını yoğunlukla dinlediğini söylüyor. PINKMIST isimli son şarkısını tüm zihinsel ve mental bozukluklar yaşayan insanlara adadığını söyleyen sanatçı, şarkının sözlerini içeren resmi bir videoyu da YouTube’da yayınladı. Bu linkten izleyebilirsiniz:

Anıl Özbek son olarak şunları ekledi: “Asıl odak noktam tam uzunlukta, profesyonel bir stüdyo albümü ve şimdiye kadar yayınladıklarım bazı denemeler ve ısınmadan ibaret.” Anıl Özbek’in kurucularından olduğu Ankaralı metal grubu In White, 2015 yılında Sweden Rock Fest’e Türkiye’den aday gösterilen tek grup olma başarısını yakalamıştı. 2019’un Temmuz ayında In Revel of Seduce grubuna dahil olan Anıl Özbek, grubun çok yakında çıkacak ilk stüdyo albümünde de vokalleri üstlenecek.

Anıl Özbek’in sosyal medya hesapları ise burada:

instagram.com/anilozbekmusic
facebook.com/anilozbekmusic

  Yorum alanı

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.