# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
Rehabilitasyon süreci devam eden James Hetfield’dan konser açıklaması
25.02.2020

“Sevgili Metallica Ailesi…”

Eylül 2019′da rehabilitasyona giren METALLICA frontman’i James Hetfield uzun bir aranın ardından birkaç gün önce sahneye çıkmış ve Eddie Money saygı gecesinde bir şarkı çalmıştı.

Geçtiğimiz sene sonunda pek çok konserin iptal edilmesine neden olan rehabilitasyon süreciyle bağlantılı olarak, Hetfield yeni bir açıklama yaptı ve grubun önceden açıklanan iki festivalde yer alamayacağını ifade etti. Hetfield’ın açıklaması şu şekilde:

Sevgili Metallica Ailesi,

Bunları yazmak bana acı verse de bu yıl Columbus’ta düzenlenecek Sonic Temple’da ve Louisville’de düzenlenecek Louder Than Life’ta yer alamayacağımı belirtmek durumundayım. Sağlığıma kavuşma ve sağlıklı kalmaya yönelik süregelen çabalarım dâhilinde, bu etkinliklerin gerçekleşeceği hafta sonlarında ertelenemeyecek düzeyde önemli tedavilerim var. Bu festivaller için bilet alan tüm sevenlerimizden özür dilerim. İade ve değişimler konusunda festival organizatörleriyle görüşme hâlindeyiz. Bu açıklamayı yapmaktaki amacım her birinizden özür dilemek. Gerçek şu ki, geçtiğimiz yılın turneleri sırasında sağlığıma gerekli özeni göstermedim ve şu anda öncelikli olanın kendi akıl sağlığım olduğunun bilincindeyim. Pek çoğunuz için bunu söylememe zaten gerek yok, ancak Metallica ailesini/ekibini yarı yolda bırakmak istemiyorum, bu yüzden de bu tedaviyi olma konusunda kesinlikle kararlıyım.

Olumlu tarafından bakarsak, terapim iyi gidiyor. Mental, fiziksel ve ruh sağlığım için bunu yapmak zorundaydım.

Grubun 2020 için duyurulan diğer tüm etkinliklerde çalacağını belirtmek isterim.

Nisan ayında geri dönmek ve Güney Amerika’daki harika dinleyicilerimizi görmek için sabırsızlanıyorum. Aynı şekilde Charlotte’taki Epicenter, Daytona’daki Welcome to Rockville ve Sacramento’daki Aftershock’u da heyecanla bekliyorum. Bu festivallerin her birinde birbirinden farklı ikişer set çalacağız.

2020 sonrasına istinaden, bana bahşedilen ve gelecekte beni bekleyen şeyler konusunda iyimserim. Geçtiğimiz Eylül’de girdiğim rehabilitasyon sürecinden bu yana benim için ettiğiniz dualar ve gösterdiğiniz destekten dolayı hepinize müteşekkirim. Tıpkı aleve doğru uçan bir güve gibi, bu tür bir kariyer bazı çok büyük zorlukları da beraberinde getiriyor. Anlayışınız iyileşmemi kolaylaştırıyor.

James

Bahsi geçen cover performansı da aşağıda.

  Yorum alanı

“Rehabilitasyon süreci devam eden James Hetfield’dan konser açıklaması” yazısına 9 yorum var

  1. FardaT says:

    Çok Teşekkürler

  2. FardaT says:

    Umarım biran önce iyileşir ve efsaneyi yeniden sahnelerde görürüz.

  3. şeyh hulud says:

    Lars ve Kirk’le geçen neredeyse 40 sene, kolay değil. Aslında yanına yeni bir davulcuyla gitarist alıp solo albüm yapsa ne güzel olur, hem kendisine hem bize değişiklik olur.

  4. Sera cal says:

    Sağlık olsun papa het👊

  5. Tüm büyük gruplar sona doğru ilerliyor maalesef. Slayer bıraktı, Sabbath bıraktı, Mustaine kanser atlattı, James yıpranıyor, konserler iptal ediliyor…

    James Hetfield hayatımda hayranı olduğum ilk kişiydi. Doksanların ortalarında idol olarak görüyordum kendisini ve çok kısıtlı imkânlarla James’e ve Metallica’ya dair her şeyi toplamaya çalışıyordum.

    PA 11 yıldır var ve bana bir şey olmadıkça daha uzun süre var olacak gibi duruyor ve Metallica ile ilgili kötü haberi de eninde sonunda verecekmişiz gibime geliyor. Tıpkı Megadeth’te, Iron Maiden’da ve benzerlerinde olacağı gibi.

    Elbette ki bunlar sadece birer grup değiller; holding oldukları için sahneye çıkıp çalmayı bıraksalar da şirketler devam eder ve asla tam olarak ortadan kaybolmazlar ama işte o “… sahnelere veda etti” açıklamaları zamanı geldiğinde epey canımızı yakacak.

  6. deadhouse says:

    Metallica ve James Hetfield hayranıyım ama müziği bıraktıklarında hiç üzülmeyeceğim.

  7. deadpig says:

    James gölgen yetiyor boşver olur her şey yoluna girer :)

  8. Raddor says:

    Müziği dışında tam bir “alfa” erkek oluşuyla da yıllarca örnek oldu bize. Don Draper yanında halt yemiştir.
    https://m.youtube.com/watch?v=aqchfCafGog&t=2m20s

    Beden dili kullanımında “reyizlik”:
    https://m.youtube.com/watch?v=k8VAfDZGXsg#t=11s

    Dön gel artık sahalara Papa Het!👊👊

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.