# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
RAGE AGAINST THE MACHINE yeniden bir arada
03.11.2019

Konserlerle dönüyorlar.

Doksanlara damga vuran efsane rock grubu RAGE AGAINST THE MACHINE Mart ve Nisan aylarında bazı konserler için bir araya geliyor.

Grup son yılların gözde müzik ve sanat festivallerinden olan Coachella 2020′de de çalacak.

  Yorum alanı

“RAGE AGAINST THE MACHINE yeniden bir arada” yazısına 9 yorum var

  1. northern says:

    the battle of los angeles’ı dost’tan aldığım gün hey gidi. ergen yıllarımda ankara kaldırımlarını aşındırır ve her ergen gibi dünyaya içimden nefret kusarken walkman’ime en çok eşlik eden gruplardandı ratm.

    mtv’de sleep now in the fire’ı izlemek, napster kazaa ares dc++ vs. paylşaım programlarında müzik videolarını aramak, yutub yok tabi. vay anasını. (yalnız yutub’un ne büyük bi nimet olduğunu bazen unutuyoruz gibi.)

    neyse uzadı, çok seviyorum bu grubu. hatta bi kaç yıl önce ingiltere’de bi olay üstüne bi şarkıları bi satış listesinde 1. sıraya mı ne oturmuştu da (of detaya gel) gidip konser vermişlerdi, yine yutub sağolsun izleyip mest olmuştum.

    al işte susamıyorum. ufak bir ratm listesi geliyor herhalde, born of a broken man, bullet in the head, bulls of parade, calm like a bomb, guerilla radio…

    2000 seçimleri için “more for gore or a son of a drug lord” diye giydiren şu grup asıl bu zamanlarda yazıp çizmeliydi. her şey yalan mıydı yoksa ratm? bir anlık yüzeysel öfke miydi he? ne de olsa “everybody in denial”.

  2. Berca B. says:

    Kuru kuru reunion yapıp Türkiye’yi kapsamayan turlara çıkacağınıza yeni albüm yapın bu kez be kardeşim. SOAD bir bunlar iki.

    Neige

    @Berca B., Türkiye’ye gelecek en son gruplardan biri bu grup ve System of a Down’dır herhalde. Geçen haftalarda Tom Morello ve Brad Wilk Instagram’da YPG’ye destek paylaşımları yapmışlardı.

    Berca B.

    @Neige, aslında orda kendimi tam ifade edemedim, vurgulamak istediğim reunion yapan bu iki grubun da yeni albüm yapmamasıydı. SOAD zaten senelerdir artık birbirleriyle çalmaktan keyif almadıkları çok belli olsa da konserler veriyor, albüm yapmıyorlar. RAtM de 2007-2011 arası yaptığı gibi reunion yapıp albüm yapmadan takılacak gibi duruyor.

    Yeni albüm yapmadıkları gibi, turnelerinde Türkiye olmadığı için bize hiçbir şekilde faydaları dokunmuyor yani.

    Raddor

    @Neige, Tom Morello hesabında 9 hafta önce Türk bayrağı paylaşmıştı. Ben de takip ediyorum kendisini. YPG’ye destek verdiği herhangi bir paylaşım görmedim. Hani belki gözden kaçırmışımdır ama hem bu, hem de Türkiye’ye gelmeyecek biri olması bana tuhaf geldi. Abi adamın profiline giriyorsun, biraz aşağı inerken NAH BU KADAR Türk bayrağı karşılıyor seni.

    Neige

    @Raddor, 11 Ekim 2019 tarihli paylaşımına bakabilirsin aynı videoyu Brad Wilk de paylaştı. Türkiye’ye geleceğini düşünmüyorum tıpkı Roger Waters’ın İsrail’e gitmemesi gibi.

    Neige

    @Raddor, Türkiye’ye gelmiş, yeni gördüm o paylaşımını ama son yaptığı paylaşımdan sonra bir daha gelir mi bilmem. :)

    Raddor

    @Neige, çok kafa karıştırıcı ya. Hani bir yandan da bayağı bayrağı paylaşmış adam. Silmemiş de. :)

  3. killyourselfchuck says:

    oof.

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.