# - A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z
Son Haberler
Anasayfa    /    Haberler
ABBATH’tan facia gibi konser
15.11.2019

Tüm turneyi iptal ettiren performans.

ABBATH’ın 13 Kasım’da Arjantin’in başkenti Buenos Aires’de ver(eme)diği konser tam bir rezalete dönüşmüş. Öncelikle konser çeşitli sebeplerden (muhtemelen Abbath’ın gecikmesi) 2 saat geç başlamış. Üstelik Abbath grubun gitaristi Ole André Farstad ile tartıştığından Farstad konsere gelmeyip otelde kalmış ve grup tek gitarla çıkmış. Tatsızlıklar konser başlarken de devam etmiş. Grup konsere “Count the Dead” ile başlamaya çalışmış, olmamış, tekrar denemişler, yine olmamış. Ardından, sosyal medyadaki yorumlarda inanılmaz derecede sarhoş olduğu söylenen Abbath gitarını yere fırlatmış ve (muhtemelen ayakta durmakta zorlandığı için) seyircilerin üstüne atlamış. Akabinde IMMORTAL klasiklerinden “Tyrants”ı çalmaya çalışmışlar ama çok kötü bir performansa sahne olan bu şarkının daha başlarında Abbath sahne arkasına gitmiş ve bir daha da gelmemiş. Bu korkunç gecenin ardından hayranlar paralarının iade edilmesini istemişler. Olaylı gecenin ardından ABBATH’ın Arjantin ve Brezilya’yı kapsayan turnesinin geri kalanı “sağlık sorunları” nedeniyle olduğu gibi iptal edildi. Aşağıdan Abbath’ın gitarını yere çaldığı ve kendini kalabalığın üzerine bıraktığı anlar görülebilir. İkinci videoda da Abbath gitarını seyircilere atıyor.

  Yorum alanı

“ABBATH’tan facia gibi konser” yazısına 18 yorum var

  1. northern says:

    abbath’a olan sevgim sarsılmasın diye izlemedim videoları valla. cidden çok yazık. en son kerry king’in lombardo’nun gönderilişi ve hanneman’ın hastalığı zamanı davranışlarıyla tam bir ibiş olduğuna kanaat getirmiş ve büyük hayal kırıklığına uğramıştım. abbath da benzer bir tip çıkmasın lüffen.

  2. Boba Fett says:

    Zaten adamların ekonomileri iyi değil eğlendikleri bi futbol bi de müzik var onları da alın amk Arjantinli kardeşlerime üzüldüm, umarım daha iyi konserler izlerler.

  3. Ouz says:

    Ben Immortal yerinde olsam anında ücretsiz konser düzenleyip Arjantinli metal dostlarının gönlünü alırdım. Utanan Abbath olsun. Hakikaten olacak şey değil, onca sempatikliğini yerle yeksan etti herif.

    Ahmet Saraçoğlu

    @Ouz, ekiple birlikte minimum 5 kişilik Oslo-Buenos Aires gidiş dönüş uçak bileti, konaklama ve diğer giderler… Immmortal’a biraz pahalıya patlar sanki. :)

  4. necrobutcher says:

    demonaz şunun ağzına iki tane patlatıp geri alır mı immortal’a ?

  5. killyourselfchuck says:

    kendisine karşı olan sevgi ve saygımı kaybetmemek için videoyu izlemedim, izlemiycem.

    immortal defterini kapattın, çok güzel bir solo kariyere başlayıp enfes 2 albüm yaptın. derdin neydi de böyle saçma sapan hal ve hareketlerde bulundun abbath?

    sağlık sorunları vs. deyip şu rezilliği geçiştirmek adına 2 sene sonra tekrar turneye çıktığında yüzsüz gibi oraya tekrar gitmek yerine, kalk adam gibi bir özür dile, açıklamada bulun ve daha uzun bir setlistle vs. daha iyi bir konser ver. bu yaptığın dinleyiciye olan saygısızlıktan başka bir şey değil. biz sana nasıl saygı duyalım amk?

    Ahmet Saraçoğlu

    @killyourselfchuck, Abbath’ın alkol sorunu epeydir bilinen bir şey aslında. Ta yıllar önceki bazı gitar playthrough videolarında bile bayağı içkiliydi.

    Hatta geçen sene Demonaz’la yapılan bir röportajda Abbath’la ilgili olarak “alkol konusuna farklı bakış açılarımız var” demişti.

  6. killyourselfchuck says:

    @Ahmet Saraçoğlu, yok, o videoları vs biliyorum. festivallerde gitarla koşuşturuyor falan. o videoları izleyince, burada haberleri yapılınca hepimiz gülüp eğleniyorduk ”ulan abbath, ne adamsın lan sen” diye ama arjantin’de düpedüz saçmalamış herif.

    alkol problemi ve diğer bazı bizim bilmediğimiz meselelerden dolayı gruptan atılmış olabilir ancak dediğim gibi; mis gibi iki tane solo albüm yapmışsın ve gayet iyi gidiyor(dun)sun. ne diye böyle bokunu çıkartıp metal dünyasının en sempatik insanlarından birisi olan kişiliğine böyle antipati toplarsın onu anlamıyorum.

    otel odasından gitaristin çıkmayıp otuz bir çekmesine gelince, abbath’ın yerinde olsam gözünün yaşına bakmaz kicklerdim herifi gruptan. gitarist mi kalmadı abbath’la çalışmak isteyen de böyle sik kırığı gibi davranan adamlarla çalışıyor.

    çok ciddi söylüyorum, böyle bir rezilliği türkiye’de yapmış olsaydı ve adama dalsalardı elimi bile kıpardatmaz, hatta bir tekme de ben atardım abbath’a. çok seviyorum amına kodumun çocuğunu. siktirsin gitsin tedavi olsun, bi’ kendine gelsin. mahvetmesin kariyerini.

    çok küfür ettim, kusura bakmayın.

    Nox

    @killyourselfchuck, bugüne kadar yaptığı saçma hareketlere “ehehe” diye değil de “kardeş sen napıyorsun” diye tepki verilmediği için bence bu noktaya geliniyor.

    abbath özelinde değil, insan-hayvan psikolojisi böyle bir şey. dur diyen olmayınca daha da dibe gidiyorsun. keşke bir meydan dayağı yeseymiş orada ama hala abbath diye bağırıyorlar.

  7. Saklı says:

    Nahoş bir olay olsa da, ben buna şu şekilde bakıyorum: Abbath tam anlamıyla bir rock’n roll adamı olduğunu göstermiş :)

  8. deadhouse says:

    Atanamamış Axl Rose.

    ismail vilehand

    @deadhouse, güzel benzetme hahaha

  9. ismail vilehand says:

    Oradaki insanların hayal kırıklığını ve tepkisini anlayabiliyorum ama ortada şaşılacak bir durum yok çünkü bu adam böyle birisi zaten. Sadece bu sefer bokunu çıkartıp milleti benzdirmiş. Hem Abbath olarak, hem de Immortal ile canlı izledim, şöyle bişeyle karşılaşsam zerre şaşırmazdım. Ki o izlediklerimde de aşırı sarhoştu. Üstteki arkadaşın da dediği gibi Abbath tam bir rock ‘n’ roll adamı. Yarın öbürgün altın vuruş yapsa veya kusmuğunda boğularak ölse ona da şaşırmam.

  10. HaNNibaL says:

    Ben bu tarz gerzek hareketlere uyuz oluyorum. Saygısızlıktan başka bir şey değil bu yaptığı

  11. şeyh hulud says:

    Büyük ihtimalle biraz sarhoşluğun da etkisiyle sahneden inince sinirleri boşanmış, ağlamış falan, görüntüleri var. Cidden üzüldüğü belli.

    Ahmet Saraçoğlu

    @şeyh hulud, bir fotoğraf gördüm, çok kötü gözüküyordu. İyi ki orada değildim, o şekilde yakından görsem bir daha Abbath/Immortal dinlerken zorlanabilirdim.

  12. OblomoV says:

    Şunu izlemiş miydiniz? Adam arızalı. :D

    https://www.youtube.com/watch?v=9H6MYFC-f2w

  13. crowkiller says:

    asıl felaket olan kısımlar yok yukarıdaki videolarda,

    https://www.youtube.com/watch?v=2Bljcj84yi4&t=535s

    bunu baştan izleyin,sahneden inip hüngür hüngür ağlıyor adam, bir de videonun sonunda konser sonrası abbath yukarıda pencereden aşağıdaki seyirci ile atışıyor, seyirciler shame ve demonazz hehe diye bağırıyolar, harbi büyük rezalet

Yorum Yazın

*

"Yaptığım yorumlarda fotoğrafım da görüntülensin" diyorsan, seni böyle alalım.
Pasif Agresif, bir Wordpress marifetidir.